Eugen Pirvulescu - Jupanul al-II-lea - omul lui Dragnea. Mafia merge mai departe.

21 August 2021, 13:30 | 3.222 | 5
Pirvulescu
Car Universal

 Desi PNL este la putere,  Teleormanul este sub controlul Mafiei lui Dragnea. Institutiile deconcentrate sunt conduse de oamenii PSD-ului. Toate afacerile Mafiei sunt protejate la fel ca pe timpul cand Dragnea era jupan absolut. Teleormanul nu progreseaza pentru ca Eugen Pirvulescu este Liviu Dragnea doi. 

5 comentarii Comentează

 • #5
  FLOREA coaca pe 23 August 2021, 20:02
  Eugen
  E COPIL MIC DRAGNEA PE LANGA PARVULESCU!
 • #4
  Spectatorul din tribună pe 22 August 2021, 09:57
  Politică Teleormăneană de cumetrie și jaf
  Politrucii tuturor partidelor sunt receptivi și activi doar la propriile afaceri și combinații din care le iese parandărătul.Nicio viziune sau strategie despre o dezvoltare reală și un trai mai bun pentru cetățenii plătitori de taxe și impozite.
 • #3
  eu, cracea cel batran pe 21 August 2021, 21:32
  salutare madarfacarilor
  Ce mai știre mai e și asta ma? Va treziți și voi vorbind de ceea ce lumea știe se 20 de ani. rolleyes
 • #2
  Gyl pe 21 August 2021, 20:33
  Mafioti
  Cu cine sa mai votam, fraților? Numai profitori, lipitori și alte animale!
 • #1
  TALY BANU. pe 21 August 2021, 15:38
  Acum vedeti si voi?
  APROAPE TOTI LIDERII POLITICI DE LA PNL PROVIN DIN FOSTUL FSN(PDSR, PD). SI DOI MINISTRI DIN ACTUALUL GUVERN SUNT FOSTI PSD-isti(acum sub acoperire). CEI CARE SE DECLARA ACUM ANTIOMUNISTI(ANTIPSD) SUNT FOSTI COLABORATORI AI SECURITATII SAU RUDE ALE ACESTORA.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.