Autoritatile locale si judetene se cred buricul pamantului. Stim cat sunteti de limitati

19 August 2021, 04:05 | 2.132 | 4
Teleorman.
Car Universal

Autoritatile ne trateaza de sus, desi sunt vai de capul lor. Stim si noi ce magarii faceti si cat sunteti de corupti. Lumea cunoaste oameni ai legii care au afaceri particulare si de care se ocupa in timpul programului de lucru. Acesta este un exemplu de coruptie. Nu mai exista secrete la nivelul acesta. Se stie. 

4 comentarii Comentează

 • #4
  TALY BANU. pe 21 August 2021, 15:41
  PRECIZARE.
  USRPLUS ESTE O ORGANIZATIE NEOMARXISTA LENINISTA.
 • #3
  eu, cracea cel batran pe 20 August 2021, 07:54
  Pai sunt buricul pamantului
  Asa le zice si numele: "autoritati". E bine ca se cred buricul pamantului, nu e bine ca sunt incompetente, nu e bine ca tu nu esti in stare sa ne spui de ce sunt incompetente. Mai lucreaza un pic la prezentare, noi stim ce vrei sa zici doar ca iti lipsesc argumentele si fara ele nu putem sa te credem. Da-ne motive sa-i schimbam!
 • #2
  Hanibal. pe 19 August 2021, 18:22
  Costel Barbu anchetat.
  Sa te duci la pușcărie pentru raul făcut teleormanenilor!
 • #1
  Taly Banu. pe 19 August 2021, 15:50
  Excelent articol!
  Iar ca stire este nemaipomenit! Un singur amanunt ii mai lipseste: DESPRE CE ESTE VORBA??

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.