Ultima ora! Proiectul Cetatea a disparut. A ramas ca la inceput. Un cititor turnucustiri a avut dreptate.

16 August 2021, 23:53 | 3105 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Cetatea

Comunicatul AJF Teleorman, 16 august, ora 09:51

  AJF convoaca echipele din Liga 4 pentru sedinta tehnica in vederea editiei de campionat 2021 - 2022, miercuri 18 august 2021, ora 15.00 la sediul AJF din strada Soseaua Turnu Magurele nr.4 (langa Facultatea Valahia).

Echipe inscrise: ACS Astra Plosca, AS Victoria Lunca, ACS Progresul Smardioasa, AS Steaua Spatarei, ACS Draganesti Vlasca, CSM Alexandria 2, AS Unirea Mosteni, AS Viitorul Butesti, ACS Avantul Bragadiru, ACS Atletic Orbeasca, CS Metalul Peretu, CS Rapid Buzescu, ACS Ajax Botoroaga, AS Vointa Saelele 2017, CS Vartoape, ACS Dinamic Kids Videle, CS Dunarea Turris Turnu Magurele, CS Sporting Rosiori de Vede 2

PREZENTA OBLIGATORIE!  

Comentariul care a prevestit sfarsitul, postat 15 august, ora 17:49

Echipa se va numi dunărea Turris. Cei, care au crezut că va fi cetatea, vor lua o mare țeapă,și își vor pierde credibilitatea. Babadag se v a întoarce la sotie (a neglijat o,ocupându și timpul cu ispitele de la Turnu),primarul v a respira ușurat ca a scăpat de o povară care nu era a lui si se va întoarce la vechile obiceiuri (băutura și nenumăratele iubite).Singura,care nu va mai avea ce sa faca( Si asa nu face nimic, ca are oameni) este ionela.Si asa,va dispărea proiectul cetatea.

 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravella pe 21 August 2021, 12:40
#13
Lui Rareș
Ești praf fraiere! habar nu ai, dar vorbești de parcă ai fi miezul din nucă în ceea ce privește jurisprudența. O sentință judecătorească este aplicatorie OBLIGATORIU! Ea transcede un regulament al unei asociații profesionale. Frustraților, spuneși-i lui Crăcea că e penibil dacă tot postează asemenea aberații, așa cum și tu ești penibil rău cu asemenea postări.
Rares pe 20 August 2021, 08:25
#12
Orasean
Vrajeala marca PSD. Nu se schimba regula jocului în timpul jocului,echipa se va numi Dunărea Turris anul asta,e posibil ca din anul urmator sa se schimbe ceva, dacă rămâne tot aceasta conducere e greu,asa ca Domnilor Cetățeni, la revedere CETATEA și lui nea Gelu,drum bun spre stadion !
Geanina Rusin. pe 19 August 2021, 09:58
#11
Simionescu un impotent.
Rafila și frații Rezeanu adevărați patroni,mai nou sponsori ai echipei Cetatea.Simionescu un palavragiu manip**ator,cu c*rul în doua barci.Se vrea mielul care suge de la două partide.
Taly Banu. pe 18 August 2021, 16:53
#10
Aveti rabdare.
Va aducem noi jucatori de inalta clasa si vom asigura si banii necesari.
Nasture pe 18 August 2021, 13:33
#9
Ptr Fabian
O sa vina Mădălin si șopeanu ei aduc cinste și glorie fotbalului local

au desființat turissu desființează și cetatea
Fane Chirpic pe 18 August 2021, 08:44
#8
Dezinformare
Ca de obicei Crăcea&Co; practică dezinformarea, aici prin omisiune. Numele echipei este Dunărea Turris, dar numai provizoriu, până la soluționarea în instanță a noii organigrame a echipei. Apoi echipa va purta numele de Cetatea Turnu Măgurele. CLaudiu Crăcea dovedește astfel de ce a pierdut merei partida cu PSD Turnu Măgurele. Nici să mintă nu știe s-o facă!
Fabian și finuța pe 17 August 2021, 21:31
#7
Fotbal cu bomboane
Vine,vine,vine Mădălin tractoristul presdinte și sigur va fi același succes ca și la turiss,iar Dragnea va ajunge din nou la Rahova .
Optimist pe 17 August 2021, 17:35
#6
Promovare
Promovează Voința Saelele din nou și veți avea unde să vedeți fotbal. Acolo sunt oameni serioși și harnici.
..... pe 17 August 2021, 15:05
#5
Ciuma rosie
Va dispărea și Dunărea Turis, primăria nu-și permite să țină echipa; și-au atins scopul au anihilat opoziția. Cât despre Mușat, un accident nefericit care trebuie schimbat!
Cone. pe 17 August 2021, 10:52
#4
De Musat numai de rau!
A vrut sa vina către partidul nostru dar nu puteam sa nemulțumit electoratul de stinga.Un fost cadru al ministerului de interne nu are ce cauta în politică. Daniel Cracea a căzut în plasa acestui om cu doua fete.
Localnic pe 17 August 2021, 09:16
#3
Echipa orasului
Umblați cu minciuni și dezinformari!Exista un proces pe rol în care echipa va urma sa se numească Cetatea.Locul din campionat este al fostei Cetatea,pe care nea Gelu a predat-o primăriei! Si oricum se va numi,pentru noi este tot Cetatea și asa îi vom spune!
..... pe 17 August 2021, 01:07
#2
Și pe Musat cind il exmatriculați?
Katanga il vrea dat afară din funcția de consilier.A făcut mai mult rău partidului în loc să aducă voturi.Ce ati promis dumneavoastră și consilierii ?Fără Musat în partid.Sper sa ne luați în seamă doleanțele domnule Claudiu Cracea.Respect pentru tot efortul !
Noe pe 17 August 2021, 00:09
#1
Este tot echipa orașului.
Ca este Cetatea sau Turris îmi este indiferent.Important este ca orasul are echipa.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.