Primaria Turnu Magurele are interese in functie de ce varsta au copiii celor din conducere. Totul se plateste in viata asta sau roata se invarte. Primarul nu-si lasa loc nici de "buna ziua".

15 August 2021, 14:28 | 3822 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Proiect

Proiectul Cetatea a luat fiinta pentru ca asa a fost si dorinta odraslei unei dame, in timp ce copii de 5 ani sunt trimisi sa invete tainele fotbalului la Ciuperceni. Asa a fost si cu echipa de fotbal a familiei Dragnea, adevarata Cetatea nu avea voie pe stadion pentru ca asa a fost sa fie.

In loc sa facem echipa cu tineri din aceasta zona, platim salarii la asa-zisi fotbalisti adusi de pe alte meleaguri, chiar si din Brazilia. Le sta rau la douazeci de tineri din aceasta zona sa primeasca salarii si sa ramana acasa. O sa se termine si cu Proiectul Cetatea, sa vedem de unde o sa gasiti fotbalisti locali pentru a alcatui o echipa. 

Pe teresport au fost 400 de suporteri, pe pagina Facebook Cetatea - 700. Ce sa vada lumea?! Sa se uite la niste straini. Daca erau localnici, in tribune erau si prietenii lor, asta e asa la prima strigare. 

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
.. pe 22 August 2021, 16:19
#18
Pt.#7
Bai vomă,asa îmi vine mie,sa vomit când citesc ce scri tu.Poti spune din banii cui sunt plătiți jucătorii,antrenorul,directorul și toți ceilalți care fac parte din echipa?Jucam în liga4,ce trebuiau aduși jucători și antrenor pe care sa I plătim cu sume ff marj?Pentru orășelul nostru ne mandream cu jucătorii noștri și atât.Era o mândrie sa avem echipa noastră,punct.Restul...nu mai contează.Nici nu ar trebui sa venim la meciurile lor,nu merita,vrem echipa orașului, nu a unora care au nu știu ce interese.Aveam tineri talentați, pe care cu antrenament ii ridicam cel puțin la așteptările noastre.
Pentru 16 pe 19 August 2021, 12:06
#17
Prost de prost.
Copii se pot antrena la botul calului,și chiar la Ciuperceni.De ce oare trebuie sa joace pe un teren de divizia A?Ești mai prost decât permite legea.Vrei tu sa distrugeți un teren strict doar pentru meciuri?.are prost ești...
contele Masugilung pe 17 August 2021, 12:09
#16
bai contele de la #13
pai si copiii nostri care se antreneaza pe la ciuperceni?? avem 60 copii . Nemernicilor . Noi platim taxe an oras vrem sa avem copii la antrenamente pe stadion nu prin boscheti ca asa vrea ionela cu drogatu ala de copil facut cu 4 barbatii
Altcineva pe 16 August 2021, 20:55
#15
Stimate Conte
Domnule conte,raționamentul Dumneavoastră este probabil corect.Pe mine nu ma interesează.Nu ma interesează ca Primarul va câștiga si peste 3 ? ani sau ca liberalul va pierde.Primarul,bravo lui ca a făcut ceva,a ratat o șansa uriașa de a face cu adevărat ceva.Acum îmi dau seama ca nu a vrut binele general.a fost doar un calcul politic.Oameni mici acolo,lafigurat.
-/:())€€568 pe 16 August 2021, 16:53
#14
Titanul simionescu pentru#12
Simionescu fost colaborator al lui Dragnea -a avut Singer in instalație in anul 2015 și a spus ca prietenul sau și colegul de camera dela facilitate va face pușcărie ajutat de rudele sale .Celebra afirmație. A fost TOTUL s-a terminat.
Contele Mapucci de Daravella pe 16 August 2021, 13:04
#13
Postare de rahat
Din câte știu, există TREI echipe de juniori și pitici integrate în proiectul CETATEA. Acești copii provin din oraș sau periferii, deci delirul vostru negativist este penibil. Ce vă deranjează pe voi? Că lumea vine la stadion? Că primarul a pus umărul la acest proiect? Că primarul este membru PSD? Chiar sunteți penibili! Sau este altceva mai subtil? Nu cumva actualul primar capătă prin acest proiect de succes un capital politic și electoral suficient de mare, încât la viitoarele alegeri, unde gurile rele spus că eternul și fascinantul candidat Claudiu Crăcea își va încerca a cincea oară șansa de a bate PSD, va mai bifa încă o înfrângere? Sigur că da! De fapt asta este buba. Și colac peste pupăză, Raffini bagă bani. Simionescu nu. Și dacă va fi performanță, vor veni și investitori. Și dacă este așa, atunci despre ce vorbim?
G.T. pe 16 August 2021, 12:33
#12
Simionescu parcă a promis sponsorizarea.
Acest individ certat cu legea și aciuat la pnl,a mințit în stilul caracteristic ajutor echipei Cetatea.Mars,mă gunoiule de om.Betivanule care ești!
Ipse pe 15 August 2021, 23:21
#11
Pentru trei puncyulete.
Tu sigur ești un organist care freci menta sau tai frunza la ciini,proiectul Cetatea merge mai departe și va fi un succes.
Vasilica de la ciuperceni pe 15 August 2021, 21:31
#10
Sec*ritate
Viorica he-he i-a compus lui Dragnea o poezie

Viorica lui duda de la Videle din c*rba

Și-a luat abecedar

A ajuns parlamentar

O femeie cu mult har

L-a dus pe Dragnea in iad

Adică Dragea a trimis-o in Extremul Orient și ea datorită inteligentei native (prostie) la desconspirat pe Dragnea ca este trădător și a jucat la doua capete ca la turnu Măgurele și giuvarasti iar lui Dragnea i s-au îngrețoșat. Dinți de supărare.
Mitică pe 15 August 2021, 20:23
#9
....
Da' tu, la cât ești de idiot cum ai rezistat?
... pe 15 August 2021, 17:49
#8
...
Echipa se va numi dunărea Turris. Cei, care au crezut că va fi cetatea, vor lua o mare țeapă,și își vor pierde credibilitatea. Babadag se v a întoarce la sotie (a neglijat o,ocupându și timpul cu ispitele de la Turnu),primarul v a respira ușurat ca a scăpat de o povară care nu era a lui si se va întoarce la vechile obiceiuri (băutura și nenumăratele iubite).Singura,care nu va mai avea ce sa faca( Si asa nu face nimic, ca are oameni) este ionela.Si asa,va dispărea proiectul cetatea.
Vomă pe 15 August 2021, 17:44
#7
Ce invidiosi.
Au fost aproape 800,jigodiilor!Cind lucrurile merg bine în oras,hop și tarifele lui Cracea cu comentarii.Ce jucători sunt în oras?Niște neica nimeni care nu fac fata antrenamentelor.
ionela pe 15 August 2021, 17:17
#6
matroana
dar cu distantarea sociala nu conteaza !? stam toti inghesuitii ca pesti si cu virus cu tot
. pe 15 August 2021, 16:41
#5
..
Corect punctat,sunt mulți tineri în oras care doreau sa facă parte din echipă,dar interesul.......înainte din echipă orașului,făceau parte locuitori ai acestui oraș,dar.....asta este.
...... pe 15 August 2021, 14:37
#4
Ciuma rosie
Nu rezista echipa si nici proiectul pt.ca este o mare teapa data de primarie psd-istilor din pnl.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.