Kaufland si Lidl vor lovi puternic in Mafia Carnii

13 August 2021, 09:35 | 4.272 | 6
Kaufland
Car Universal

Marea majoritate a carnii comercializata in zona noastra este adusa din Germania. Porcii ajung la un abator din Rosiorii de Vede de unde sunt redistribuiti la magazinele Marine, Lotus, Salcia, etc. Magazinele Kaufland si Lidl sunt nemtesti, deci carnea va fi mult mai ieftina ( sunt oferte si cu 20 - 25 %). "Ana si Cornel" este singurul producator romanesc de carne din aceasta zona (creste porci la Ferma Salcia si in multe alte locuri din tara)

6 comentarii Comentează

 • #6
  Costica Bisag. pe 15 August 2021, 19:04
  Foarte bine...
  K si L unde vor lovi puternic mafia carnii, la plex, sau in coaie? Rezultatul va fi inlocuirea unei mafii cu alta!
 • #5
  Fane pe 14 August 2021, 13:05
  Carne și abator
  In Teleorman au fost 2 persoane care au construit și administrat abatoare la salcia. Dr. Misu dumitru si la cicalex dr Septimiu popa ,dar cei doi a avut neșansa sa lucreze cu directoare economică care s greșit calculele,și in special. La salcia de cind a venit fiul. Lui Dragnea și au distrus totul lăsînd. Oamenii. Fără loc de muncs
 • #4
  Olimpia. pe 14 August 2021, 09:12
  Ce ne ati promis?
  După alegerile din partid,domnule Cracea v ati luat angajamentul ca acest specimen Musat Tudorel,dispare din partidul nostru.Asteptam să acționați.
 • #3
  Bunea Adriana pe 14 August 2021, 05:42
  oare..?
  ..si de ce as crede ce scrieti ? poate ceva mai ..documentat,sa si dovediti adica, acest lucru ?..mi se pare de r...t sa dati stiri fara sa le si sustineti...cateva ''vorbe'' nu inseamna nimic.
 • #2
  Mery pe 13 August 2021, 23:27
  Vând pepeni
  Vând pepeni de Odaia foarte buni a cumpărat și Denis Mocanu i a dus la Buc*rești.
  Date de contact :0769979746
 • #1
  Gigi pe 13 August 2021, 18:11
  Dezinformare!
  Ce ciudățenie de știre! E tocmai invers, supermarketurile aduc din, UE, iar carmangeriile locale au porc românesc. Ai auzit de cerere și ofertă, de piață libera? Vai de acest site de c...t.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.