Proiectul Cetatea - Traditia cetatenilor de onoare (hoti si prosti) merge mai departe.

11 August 2021, 09:55 | 2509 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Brasil

Sefii de la asa-zisa Cetatea (Turnu Magurele scrie pe fulare) au adus un brazilian. In loc sa investeasca in tinerii locului si sa deschida gratis stadionul pentru cine doreste sa faca sport, conducerea Primariei cheltuie banii pe straini ( din alte zone sau din alte tari), continua traditia cetatenilor de onoare - hotilor. Bataie de joc la adresa turnenilor. Bani avem, dar sunt pe mana hotilor. In loc sa creasca jucatori tineri, Danut joaca in Liga 4 si sparge bani de Liga 2.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Gogu de la Cetatea pe 12 August 2021, 07:26
#10
Minciuni
Gimi,știu că îți pare rau ! Tu făceai parte din lăudătorii echipei Turris Saele care nu avea nici o treabă cu acest oraș! Stai liniștit că nu faci tu echipa cu cei din zonă,eventual de liga a 4, daa! Cum tu mă bănui pe mine,cine sunt și eu te bănui că ești Sopeanu!
..... pe 11 August 2021, 21:52
#9
Ciuma rosie
Popescule sau cum te cheamă; ai văzut filmul gladiatorul?, toți vroiau să cucerească gloata! Electoral vorbind nu este diferența.
Altcineva pe 11 August 2021, 21:15
#8
Proiect Cetatea
A fost propus si alt proiect.Cu buget infinit mai mic si cu Impact major pentru zona.Numai cu localnici si doar pentru localnici.Si cu efect național.NISTE PROSTI,se numea o piesa de teatru.Sau dineu cu prosti ? Nu mai știu,sunt emoționat.
Gimi pe 11 August 2021, 18:23
#7
Orasean
Gogule tata ce creier spalat ai,nu primaria a desființat grupele de copii pe care la avea pe acest club Dunărea Turris Turnu Măgurele? Vezi ca este puțin botanist,cred ca ești unul din cei fugiți din PNL sau ademeniți de acest Domn Primar,lucrezi la Policlinica Administrator ? Ușor cu pianul pe scări!
Gimi pe 11 August 2021, 18:19
#6
Orasean
Gogule tata,maine se poate face o echipa din tinerii orașului și cu siguranță vor promova,chiar nu intelegi ca acest primar incearca sa va prosteasca . Sa facă salariile clubului publice și ai sa te convingi și tu ca un jucător de 40 ani castiga mai mult ca tine pe luna la Marea prosteala Cetatea. Sa iasă cu statele de plata sa vedem unde se duc banii contribuabililor ! Gogule te astept cu răspuns!
Contele Mapucci de Daravella pe 11 August 2021, 18:15
#5
Postare de toată jena
Domnilor detractori, să spun eu adevăratul motiv pentru care înjurați voi acest proiect și pe cei din spatele lui? Ei bine toată această retorică împotriva acestui proiect are conotații electorale. Nimic altceva! Oamenii știu cine a pus umărul la acest proiect, și vor ști pe cine să pună ștampila. Cetatea este un simbol pentru mulți turneni, care sunt buc*roși că acesta va merge mai departe, și știu cine a făcut posibil așa ceva. Este altceva față de echipa lui Dragnea. Și ca să vezi unde dai și unde iese cucuiul, de ce Simionescu nu mai vrea să sponsorizeze Cetatea? Cu cine stă bot în bot Simionescu? Nu cu Bitanul? Și Bitanul cui ține spatele, nu lui Crăcea? Adică ăluia care va fi candidat și în anul 2024? Se leagă, nu?
Ionescu pe 11 August 2021, 15:26
#4
Popescule
Cuclea a fac*r supermarketurile ălea? norocul lui a fost cu auto cora ca a vandut unitatea si a venit lidl si kauflannd . piticu asta ce a facut an afara de a keltui bani sa faca echipa da fotbal ptr baiatu ionelei ?!?!!
Popescu. pe 11 August 2021, 13:47
#3
Avem echipa,avem valoare,cu primarul cel mai tare.
Peste 3 ani tot Dan Cuclea iese primar.Chiar merită,termina proiectele,se fac angajări la super marketuri ,250 de cetățeni angajați...etc...Asa că penelistilor iar pierdeți.
saiocu pe 11 August 2021, 10:49
#2
din bani nostrii
sant platiti toti jucatorii astea . ar trebui ca salarile lor sa fie facute publice pentru ca sint platiti din bani nostrii, sint functionari publici nu???nici primele nu au voie sa fie mari ca ei sint bugetari
Gogu de la Cetatea pe 11 August 2021, 10:06
#1
Minciuni
Ce nu va convine frustraților? De unde localnici cînd ani de zile ați sabotat tot în orașul ăsta?Mizerii și minciuni sa dezinformați lumea!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.