Caii au pus stapanire pe centrul municipiului Turnu Magurele. Autoritatile au ochelari de cal.

06 August 2021, 12:50 | 4467 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Cai pe Bulevard

Turnenii se confrunta cu aceleasi probleme ca si locuitorii comunei Putineiu. Caii se plimba prin oras, ziua si noaptea, fara sa fie deranjati. Carutele reprezinta normalitatea la Turnu Magurele. Primaria si Politia stiu, vad pe camere, autoritatile trec pe langa cai si carute, dar nu aplica legea. Clik pe foto pentru a observa caii.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Gicu pe 12 August 2021, 18:53
#8
"#7"
Aoleu ! Ne-am c_c_t pe noi !! Parcå aveai de dat nişte like-uri pe"Facebook", cât timp stai la rând la covrigi !!!
Ioana. pe 11 August 2021, 16:14
#7
Nu avem politie.
Valutistii în nr de 10,stau în fata Monygramului cu acordul comandantului și chiar păziți de oamenii legii.
Culcica Marin. pe 07 August 2021, 12:29
#6
De acord cu Manole S. si o completare.
DESI SUNT DESTUI COMENTATORI SERIOSI CARE SEMNALEAZA MARI NEREGULI SI ABATERI DE LA LEGI, AUTORITATILE ORI NU IAU MASURI, ORI SE TEM DE CEI CE INCALCA LEGILE, ORI SUNT PARTASE CU ACESTIA. DIN "GOANA" CONDEIULUI DAU CATEVA EXEMPLE, IN ORDINEA CARE IMI VINE IN MINTE:-CAINI SI PISICI CRESCUTI SI HRANITI PE DOMENIUL PUBLIC, DESI S-A ARATAT CA SUNT PURTATORI DE MICROBI, VIRUSI SI PARAZITI;- CAINI DE COMPANIE CARE-SI FAC NEVOILE IN LOCURI PUBLICE SI LOCURI DE JOACA ALE COPIILOR, PLIMBAT SI DE CONSILIERI PRECUM LAURA ATHENEU SI LIVIU NEAGU;-AUTOTURISME CONDUSE DE OAMENI FARA PERMIS, BAUTI, SAU FARA RCA SI ITP;-GARAJE CONSTRUITE PE DOMENIUL PUBLIC, DAR IN CARE NU SE TIN MASINI( ACESTEA SUNT PARCATE PE STRAZI), FIIND TRANSFORMATE IN MAGAZII SAU CHIAR ATELIERE DE LUCRU, ELECTRIFICATE ILEGAL;-CETATENI CU CURTI CARE NU PLATESC GUNOIUL, DAR VIN SI-L ARUNCA LA CONTAINERELE DE LA BLOCURI;- LA FEL CU APA, PE CARE O FURA PRIN BYPASS-area APOMETRELOR( CHIAR SI LA BLOCURI); ETC.
H pe 07 August 2021, 12:21
#5
Y
Caii putere
Sandu pe 06 August 2021, 18:04
#4
Magurele
Vino pe Magurele sa vezi caii țiganilor.. Sunt câte 10 cai zilnic pe străzi, politia trece pe lângă ei fără sa amendeze proprietarii ca ii lasă pe străzi.. Și politistii știu ai cui sunt, tot ai celor ce fura și ii știu ei care sunt.
Ioan pe 06 August 2021, 17:24
#3
Corect
Pentru #1, Manole Săndulescu: bună observație!
Sfântul Mitică Blajinul pe 06 August 2021, 17:13
#2
Delirium tremens
Ăștia de la turnucuștiri sunt penibili. Ce are de-aface Primăria cu caii lăsați liberi? Este Poliția subordonată ierarhic Primăriei? Și apoi băi liberlocilor, aveți consilieri! Puneți-i la treabă! Faceți o petiție publică, strângeți semnături și duceți-vă peste Prefect cu ele, că el este cel care este în drept legal să rezolve problema asta, nu Primăria. Apropo, dacă era primar Crăcea era altfel? Măi, articolul ăsta parcă e scris de frații SAN DO KAN, KAP PA TRAT și HAY SIK TIR din Coreea de Nord.
Manole Sandulescu. pe 06 August 2021, 14:41
#1
O mica observatie.
NU CAII AU PUS STAPANIRE PE CENTRUL MUNICIPIULUI, CI BOII. SI NU NUMAI PE CENTRU, CI PE TOT ORASUL!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.