Accident foarte grav la iesirea din comuna Putineiu. A fost activat Planul Rosu de Interventie

4 August 2021, 23:00 | 6.516 | 5
Accident.
Car Universal

Din primele informații, se pare că o mașină a intrat într-o căruță, în care se aflau patru copii și doi adulți. 

Este vorba de un Logan, cu doi pasageri (doi frați, cu vârsta de 22 de ani, respectiv 18 ani, din București), care au decedat pe loc, în urma impactului fiind aruncați pe câmp. La fața locului s-au deplasat șase ambulanțe ale Serviciului Județean, două echipaje SMURD, dar și autospeciala de victime multiple a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman. Conducerea ISU Teleorman a activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului s-a deplasat prim-adjunctul, Florin Pîngă. Poliția de la Turnu efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

sursa: explozivnews24.ro

5 comentarii Comentează

 • #5
  D. Geambazu pe 6 August 2021, 00:12
  soseaua groazei
  Au mai murit oameni in acea zona! Exista la iesirea din Putineiu, pe soseaua principala, o colonie de ti**ni (lăieţi) nomazi indieni adevarati,care pur si simplu s-au oprit acolo prin anii 50 si dormeau in corturi. Inainte sa se apuce de carat fier vechi, se ocupau doar cu furtul lemnului din paduri, furturi de prin gospodariile localnicilor si furtul roadelor de pe camp (porumb in special) . Copii lor sunt dati la scoala doar pentru alocatie. In afara programului de carat fierul vechi, caii lor sunt lasati liberi sa umble si sa mananace de unde vor. Sunt totusi niste oameni care nu respecta aceasta tara si legile ei, dar nici politia locala nu le da atentie
 • #4
  Gigi pe 5 August 2021, 22:12
  Gigi
  Dacă ar pune elemente de semnalizare ca sa ii vedem, cum ar merge la furat???
 • #3
  Fane pe 5 August 2021, 21:30
  Vai de capul lor de milițieni
  În Turnu Măgurele este dezastru, nu există poliție! Comandantul este în concediu și când nu este plecat și ar trebui să lucreze este numai pe pontoane și șalupe cu lumea interlopă.
 • #2
  Un sofer pe 5 August 2021, 20:27
  M-am saturat de carute
  Eu unul m-am saturat de carute, fie ele semnalizate nesemnalizate.
  Pentru a circula cu masina am nevoie de carnet, asigurare, ITP, vinieta. Carutele nu au nici macar o folie de 10lei care sa reflecte lumina.
  Din cate stiu daca merg regulamentar cu masina fara ITP si intra unul in mine, eu sunt vinovatul! Iar carutasul mai are tupeul sa spuna ca unde sunt urmele de frana!
 • #1
  Cetatean1 pe 5 August 2021, 20:16
  Ce vor pati ti**nii?
  Sunt c*rios ce vor pati ti**nii?
  Se vor lua masuri impotriva lor?
  De acum se va restrictiona mersul carutelor, semnalizate nesemnalizate?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.