Medicul Catalin Dumitrascu - Spitalul de Urgenta Alexandria este pe marginea prapastiei - "Consiliu’ a lu’ județu’ se aude? VEDE CINEVA?! AUDE CINEVA?! RUȘINE BĂ! RUȘINE!”

04 August 2021, 17:39 | 3627 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Catalin Dumitrascu

„Câteva aspecte: La SJU Alexandria… mai efectuează ture și gărzi la UPU doar 4 medici. Dintre care 2 în concediu. Au rămas doi care se schimbă unul pe altul la 24 de ore…. La SJU Alexandria sunt 14 zile fără medic radiolog de gardă. Este singurul spital de urgență din județ! Iar celelalte spitale nu efectuează investigații radiologice sau ecografice după ora 14.

La SJU Alexandria există un singur medic ATI care și dă anestezie, face și terapie intensivă 18h pe zi…. La SJU Alexandria sub actuala conducere managerială avem CT și RMN, dar… nu avem. Zac nefuncționale de mai bine de jumătate de an, iar când funcționau, era doar până la ora 13.30.

La SJU Alexandria garda la Boli interne se face cu medici oncologi, diabetologi… cam cu ce se poate…. un medic 24 de ore!!! Mă întreb ce competențe au (legal vorbind) în tratarea infarctelor, edemelor pulmonare, tromboembolismelor pulmonare… etc… La Serviciul de Ambulanță nu există medic permanent în județ…. (24h/24). Măcar unul!!!…de mulți ani! La restul spitalelor din județ nu există investigații imagistice și biologice disponibile după ora 14.00 sau 19.00.

Ce să mai vorbim de altceva…. totuși, există medici de 70 de ani care pot efectua 18 gărzi pe lună în asemenea condiții…. Consiliu’ a lu’ județu’ se aude? VEDE CINEVA?! AUDE CINEVA?! RUȘINE BĂ! RUȘINE!”, a transmis Cătălin Dumitrașcu.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Anonim pe 06 August 2021, 07:52
#4
Pentru cucu
Iar tu chiar le ai cu limba romană!Daca tăceai,filosof rămâneai !
Cucu pe 04 August 2021, 20:21
#3
Pentru turnu cu stiri
Cum e Petrache Catalina asistenta făcută peste noapte la Spital Municipal Turnu Măgurele o tânără făcută pe banii si aruncată în joc de alți indivizi cu banii ia nu știe nici să facă o injecție cum poți angaja așa ceva Domnule Florin Delcea câți banii ai luat dreptul rușine ne mai mirăm de ce ne mai mor oamenii rude părinți bunici prieteni și așa mai departe
N. Ceaușescu pe 04 August 2021, 19:57
#2
Vorba tovarășului Stalin : ce este de făcut ?
Puneți cloșca pe ouă, poate scoate doctori !
I.V.STALIN pe 04 August 2021, 19:54
#1
Povață către popor
Doctorii trebuie stârpiți de mici ! Văd că urmați de 70 de ani această povață. Mult succes in continuare!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.