Mai multe bubuituri puternice s-au auzit in ultimele nopti in Turnu-Magurele

27 Iulie 2021, 09:33 | 4870 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Explozia

Turnenii au fost treziti de bubuituri puternice. Conform surselor noastre, Politia si Primaria Turnu Magurele au cercetat aprofundat si au tras urmatoarea concluzie: au explodat preturile de la Profi si Penny. Conducerile celor doua magazine au declarat ca nu s-a intamplat nimic cu preturile. Asteptam un raspuns oficial din partea autoritatilor. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Luta pe 28 Iulie 2021, 14:33
#6
Microbuze
Si pretul la biletul de microbuz a explodat rudarul ia si pielea dupa oameni nu se mai satura
Catalin Ovedenie. pe 28 Iulie 2021, 14:16
#5
Explicatie.
A CRESCUT NIVELUL DE TRAI ATAT DE MULT, INCAT MULTOR LOCALNICI LE-AU EXPLODAT BURTILE DE SATUI CE SUNT, IAR ALTORA LI S-AU DILATAT CREIERII INTR-ATAT, INCAT LE-AU PLESNIT TESTELE.CRESTEREA NIVELULUI DE TRAI EXPLICA SI FAPTUL CA ORICAT DE MULT S-AR STRADUI POLARIS, NU REUSESTE SA MAI GOLEASCA CONTAINERILE DE RESTURI DE MANCARE.
Ioan pe 28 Iulie 2021, 11:19
#4
Pentru Lucian #1
Corect!
Anonim pe 28 Iulie 2021, 01:08
#3
Hai ca se poate !
Politia a discutat cu toate magazinele sa nu crească preturile, dar ...ghinion, nu era de competența lor ! Așadar va recomand sa nu mai citiți prostii și sa nu mai împingeți căruțele pe la supermarket-uri ca poate va și vaccinează, mergeți cu încredere la magazinele mici și luați marfa made în RO. Altfel o sa va treziți morți(cum a zis cineva), de la atâtea bubuieli, D-ne ferește !
Nimic pe 27 Iulie 2021, 16:15
#2
important
Se crăpase de ziuă.
Lucian pe 27 Iulie 2021, 10:08
#1
Vreun comunicat din partea Primăriei sau Politiei din TrM.?
Un oraș necontrolabil și imposibil de condus și de gestionat în orice actiune care are loc pe raza lui. De ce? De atâta competenta și pregătire ce au autoritățile statului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.