Miliardarul Ioan Niculae ramane in inchisoare. Tribunalul Constanta a refuzat eliberarea conditionata.

23 Iulie 2021, 13:31 | 2479 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Ioan Nicolae rămâne în închisoare, potrivit unei sentințe definitive de vineri a Tribunalului Constanța. Magistrații constănțeni au admis contestația procurorilor față de sentința pronunțată în luna mai de judecătoria Medgidia.

Ioan Niculae a executat deja fracţia de o treime, impusă în cazul deținuților care au vârstă de peste 60 de ani, încă din luna februarie, când a fost condamnat, după cum a explicat atunci avocatul acestuia, Adrian Georgescu, pentru G4Media.ro.

Potrivit calculelor, o treime din pedeapsa de 5 ani primită de omul de afaceri înseamnă aproximativ 600 de zile, considerate deja executate în urma contopirii ultimei pedepse cu prima, cea din dosarul „Mită la PSD”.

La prima sa încarcerare, Niculae a încercat de 4 ori să obțină eliberarea mai devreme. Tribunalul Dâmbovița, cel care a admis cererea omului de afaceri, a ținut cont inclusiv de comportamentul său în spatele gratiilor, dar și de cele 5 cărți pe care le-ar fi scris în perioada detenției.

Omul de afaceri a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul InterAgro. În plus, instanța i-a interzis lui Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Stefanel pe 31 Iulie 2021, 19:30
#6
Pentru niciOLAIE
Sa ne suga amândoi la OUA! RAHATI CU OCHI!
Gardianu' spre Fane Belu de l... pe 31 Iulie 2021, 14:23
#5
Ferește-te de Jupanu' ! Puteai să taci?
Căci strategia "'Nicoleta, soția marelui pușcăriaș".... poate fi adoptată, asimilată, ridicată la alt nivel și APLICATĂ de o altă soție(?) al altui... si mai mare pușcăriaș.

Și cu "mișcat ul mai greu/mai ușor în afaceri decât în pat", (sau direct pe covor) las-o mai ușor că mai citesc și 'minorelele' pe aici.
Fane Belu de la Nasturelu pe 27 Iulie 2021, 19:12
#4
Bani grei
Sunt foarte putine persoane care cunosc faptul ca nicoleta, sotia marelui puscarias a dat BANI GREI sa nu iasa din puscarie niculae. Ca unul dintre bogatii romaniei sa ai avocati de mana a doua este cam dubios. De ce? Pentru ca nicoleta nu a terminat de furat ( transferat anume bunuri -terenuri) din proprietatea grupului de firme in proprietatea taticutului ei devenit peste noapte mare boier in Nasturelu. Asa ca domnule niculae mai ai de stat la mititica deoarece smechera ta sotie se misca mai greu in afaceri decat in pat.
Gardianu' către Ocnașu' pe 25 Iulie 2021, 20:06
#3
de la etaj #1
Treaba nu e "ca și rezolvată la Giurgiu" ... căci Nicolae a scris cărți. 5 buc. -dar cărți-, nu o revistă ca înaintemergătorul său. Motivația cinstiților magistrați de Giurgiu asta a fost : "Dragnea a scos o revistă", în puținul timp liber pe care l-a avut când a pierdut dreptul de muncă cu polizorul agresiv, în atelier.

Revista, a citit-o cineva, cum e ?...mai bună decât Playboy, sau e pentru copii, nu pentru adulți ?!
Aurel pe 24 Iulie 2021, 08:39
#2
Infractorii vor să fie liberi?
Să stea acolo până își va plăti toate datoriile către muncitorii care i-au slujit în toți acești ani.
Ocnașu' pe 23 Iulie 2021, 14:38
#1
profesionist
Să mute procesul la Giurgiu, că treaba e ca și rezolvată! Înaintemergătorul i-a arătat calea!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.