Exclusiv! Mafia din Teleorman fura fara frica. Autoritatile judetene sunt complice la acest furt.

19 Iulie 2021, 09:48 | 2928 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Primaria Turnu Magurele, Apa Serv si Ioan Niculae continua sa fure cat poate de mult din buzunarul amaratilor.

Turnu Magurele nu are statie de pompare, uzina de tratare a apei si primeste apa de la combinatul Donau Chem in baza unei intelegeri clandestine. Donau Chem este taiat de la energia electrica pentru neplata, dar consuma curent de la Apa Serv. Cea mai mare parte a energiei electrice este consumata de catre tancul de amoniac si alte instalatii din combinat, furnizarea apei reprezinta un procent mic.

StanescuCiteste si: CE A ÎNȚELES PAUL STĂNESCU DIN „ROMÂNIA EDUCATĂ” – IOHANNIS AMBALEAZĂ ALBUMUL FOTO PENTRU CĂ EDUCAȚIA TRECE PRIN STOMAC

Culmea e ca Donau Chem nu plateste curentul consumat

Danut Cuclea, sefii de la Apa Serv si Ioan Niculae fac intentionat acest lucru, nu e numai rea-vointa din partea lui Ioan Niculae, e la mica intelegere. Concluzie: platesc prostii. Chiar daca vor da in judecata combinatul, Primaria si Apa Serv o fac pentru ochii lumii, dar nu vor incasa bani de la Ioan Niculae. Avem stadion, sali de sport, reabilitam parcuri, biserica, dar furam apa si banii fraierilor. Asta e Mafia. 

pepeneCiteste si: PEPENELE DE DĂBULENI – VEDETA ACESTOR ZILE. OLGUȚA A CĂUTAT SIMBOLURI OLTENEȘTI ȘI A GĂSIT DRACULA

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Radu tudor de la Segarcea vale pe 22 Iulie 2021, 13:01
#3
Bunăstare
Se va întoarce Dragnea in zona și sa vedeți următoarele -cota de alimente a muncitorilor de la ferma salcia se va da retroactiv

-rrecolta de griu se va dubla

-lingă ferma salcia se va construi o fabrica de Făcut mașini bem-URI

-la turnu Măgurele se va construi o fabrica bomboane

Va urma.
Ilie pe 22 Iulie 2021, 11:44
#2
Sfântul prostanac
O societate comercială este condusă de un CA in care PSD este majoritar la apaserv,prostovane .Reprezentantul din Turnu in CA este Cone care este mai prost decât tine.Ai mai scris și altădată prostia de acum.
Sfântul Mitică Blajinul pe 22 Iulie 2021, 07:17
#1
Postare de rahat
Păi SC APASERV SA cui aparține măi lichelelor? NU CUMVA CONSILIULUI JUDEȚEAN, unde majoritatea O ARE PNL? Și orașul de unde își lua apa înainte de Nicolae? Claudiule, ești praf!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.