Turnucustiri a gresit si nu a informat corect despre dosarele beizadelei familiei Cocosila

14 Iulie 2021, 11:52 | 3109 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Cocosila
Comentariu
zlotea 
dreptate (n.r. pentru penali)
Daca tot scrieti, de ce nu scrieti adevarul??? dosarul de la Curtea de Apel este legat de cel cu Scoala de Politie, nu are legatura cu cel in care a fost condamnat cu suspendare. de ce nu puneti print screen si de pe acel dosar? sau screim doar ce ne convine? credeam ca sunteti seriosi si ne oferiti informatii concrete......rusine
Turnucustiri isi asuma greseala, dar nu poate sa renunte la urmarirea penala asa cum a facut Parchetul de pe langa Judecatoria Turnu Magurele in alt dosar. 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Rufus pe 14 Iulie 2021, 12:23
#1
Dezinformati
Niciodata turnucustiri, nici in acest caz, nici in altele nu a prezentat informatii concrete si obiective, in permanenta au fost informatii incomplete, divagate, care sau fost lasate la libera interpretare a fiecaruia pentru a face vâlvă printre cititori. De asemenea ceea ce se face in acest caz ca si in altele este patarea imaginii unor persoane, familii, institutii, acesta fapt releva neputinta si neasumarea celor care publica aceste articole facand asta ascunsi in anonimat stiind ca denigrarea, aducerea de acuzatii false, patarea imaginii acestora in mod gratuit pe care o fac acestia nu ar mai exista daca cei care posteaza si-ar face numele public si ar arata asumare si dovezi in tot ceea ce nascocesc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.