Baiatul doamnei Cocosila a mai produs un accident. Dosarul cu alcoolul a ajuns la Curtea de Apel

13 Iulie 2021, 13:50 | 4673 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Accident.

Cocosila Emil Ionut este un adevarat pericol pe drumurile publice. Saptamana trecuta a lovit doua masini in cartierul Odaia. Desi a fost premiat cu pedeapsa de 8 luni închisoare în sarcina inculpatului Cocoşilă Emil Ionuţ, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută şi pedepsită de 336 alin.1 Cod penal. În baza art.83 alin.1 Cod penal, amână aplicarea pedepsei închisorii, pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art.84 Cod penal, de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, beizadeaua lui mama are dreptul de a conduce pana cand decizia ramane definitiva. 

Mami a facut recurs iar dosarul cu alcoolul a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti. Primul termen e in data de 14.10.2021. Nu stim daca fapta de saptamana trecuta a fost trecuta in contul lui Pascu (tata), cum s-a procedat in urma cu cativa ani. 

Citeste si: Baiatul doamnei Cocosila a ajuns mare de tot - penal cu diploma. Face si el ce vede in familie.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Moș Martin pe 14 Iulie 2021, 10:23
#3
Numai o condamnare cu executare îi mai potolește
Cum dracu se face că numai idioții slugoi ai PSD fac conc*rsuri la accidente de circulație?Și când te gândești că voia să se facă milițian,lafel ca și Cuclea.Țineți minte cum a intrat Primarul Nimic-Garaj cu mașina primăriei în gardul Școlii Generale nr.1,muci de beat fiind?
zlotea pe 14 Iulie 2021, 08:37
#2
dreptate
Daca tot scrieti, de ce nu scrieti adevarul??? dosarul de la Curtea de Apel este legat de cel cu Scoala de Politie, nu are legatura cu cel in care a fost condamnat cu suspendare. de ce nu puneti print screen si de pe acel dosar? sau screim doar ce ne convine? credeam ca sunteti seriosi si ne oferiti informatii concrete......rusine
Cineva pe 13 Iulie 2021, 15:06
#1
Cineva
Pe baiatul asta il stiu de cand era mic. Urat, scund, gras si prost de bubuia.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.