Cazul tinerei inecate in raul Olt, Islaz, Teleorman

11 Iulie 2021, 17:36 | 8295 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Islaz.

pompieripompierFata a facut infarct, nu a avut apa in plamani. Martorii spun că fata s-ar fi lovit la cap, de un trunchi de pom care s-ar fi aflat în râu.

Deși a fost căutată timp de doua ore, tânăra a fost găsită exact în locul în care sărise, potrivit persoanelor care se aflau la fața locului.

Urgent! Infiintarea unui punct de salvare dotat cu tot ce trebuie( barci, scafandri) in acea zona. Trebuie interzis scaldatul in locurile periculoase. 

Pompierii sunt acuzati pentru interventie: 

"Minciuni că au cautat-o 2 ore ,două ore a durat până au venit scafandri, au întrat prima dată fără echipament,iar când au constatat că este apa mare s au echipat și în maxim 15 minute a găsit-o
Cei cu barcile atunci au venit, nici nu au mai apucat să intre .Dumnezeu să o odihnească în pace!....Păcat de ea ,dacă veneau mai repede poate mai avea o șansă."
Pompierul gras ar trebui sa-si gaseasca alt loc de munca. Cum sa fii pompier si sa arati in asemenea hal. 
ISU Teleorman - "La fața locului s-au deplasat două echipe de căutare - salvare cu două bărci, echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului Alexandria, un echipaj SMURD Turnu Măgurele și o ambulanță SAJ cu medic."
Barcile si scafandri stau la sediu in loc sa fie infiintate puncte mobile de salvare. Primariile ar trebui sa se ocupe de aceasta problema, dar primarii sunt dusi cu pluta. 
Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Vizitator pe 13 Iulie 2021, 09:56
#14
O parere
Încep prin a spune ca este o tragedie a murit un copil care putea avea un viitor frumos. Adevărat părerile sunt împărțite legat de pompieri dar asa este într-o societate. Acum părerea mea : ne ducem la briza, la olt la pod la islaz avem schijeturi șalupe pontoane ca în stațiunile selecte dar va gândiți ca alcool+ape sălbatice = pericol . Credeți ca pe lângă terase șalupe si mai știu eu ce nu ar arata si mai bine un punct de salvamar
Mita biciclista pe 13 Iulie 2021, 07:48
#13
Referitor la acest articol
Aici sa format un forum în care toți pompierii au comentat, adică s-au lăudat la maxim.

Bă, voi sunteți prosti ? Pe cine a-ti salvat ma voi, ma refer la oameni, la cei cărora le-a fost foarte rău, ca pe ceilalți ia-ți transportat la spital ca taxiul ?!

Ba handicapaților pina ajungeți voi moare omul cu zile, iar la incendii reușit sa salvați ce mai apucați...

Ne credeți prosti, ne luați cu dragostea de țară, de datoria împlinită, grija fata de oameni, bai pompierii atomici !

Hai băgați texte incontinuare, eu nu mai postez...
Doru Barbulescu pe 12 Iulie 2021, 21:10
#12
Pentru Cristi
Fruntea sus Cristi! Putini sunt în oraș dispuși sa facă ce faci tu. Datorie, onoare, respect fata de cetățenii urbei. Margi înainte cu fruntea sus. Respect.

Lute pe 12 Iulie 2021, 19:06
#11
Scafandrii la scaldat
Au sta 2 ore pe mal pana au intrat în apa si asta care le tii parte la scufundaci ăștia sa vi sa ne sugi chilotii
Oana pe 12 Iulie 2021, 18:35
#10
.
Ce treaba are ca omul era gras? De ce toată lumea judeca după aspectul fizic ? D aia a ajuns tara noastră de ras!
Eu pe 12 Iulie 2021, 16:28
#9
Eu
Rușine să vă fie la cei ce comentați și aveți ceva de împărțit cu pompierii.Felicitări pompierilor, datorită lor se salvează multe vieți, multe incendii și a.m.d. Dar ia.ți întrebat vreodată pe uni dintre ei prin ce chinuri au trecut la incendii sau poate că erau să nu mai ajungă acasă și să moară la datorie datorită că proprietari nu spun că au butelii sau alte lucruri care le pun viață în pericol. Rușine să vă fie habar nu aveți de câte ori își pun viață în pericol. Mai bine le beliți p...a la toți pompierii și în special celui gras cum îl numiți voi. Uuuuu rușine...
Ptr #5 pe 12 Iulie 2021, 13:59
#8
Spital
Păi liftierele si portarii sunt prieteni cu Delcea si pot.Apropiatii acestuia pot face orice......
Scrii fără nici-o bază pe 12 Iulie 2021, 10:57
#7
Cere datele concrete apoi scrie un articol
Corect comentariul este total adevărat nu au căutat-o 2 ore mult mai puțin.Apelul a fost la 17.37 și decesul fetei a fost declarat după ce s-a încercat resuscitare care a durat și ea destul de mult la orele 19.50.Deci?Nu trebuia decât să dai un simplu telefon la organele abilitate și să ceri timpii de intervenție și atunci era ok să scrii articolul.
Elektra pe 12 Iulie 2021, 08:11
#6
Lipsa de implicare a pop**ației
Despre cei care stau pe margine și privesc, filmează, se amuză sau fac comentarii fără să facă nimic, ce aveți de zis?

Chiar nu era nimeni la fața locului, care să sară în ajutor? Niciun c*rajos, niciun bun înotător? În țara noastră nu există așa ceva! Răutate, invidie, meschinărie, prostie... Asta primează.
Da pe 12 Iulie 2021, 00:24
#5
Nu
Si daca își revenea tot murea la spital că acolo toată lumea da sfaturi despre medicina de la portar până la liftiera.Ramai mut când auzi ce le debitează mintea. Mă întreb de unde au fost adunate noile angajate.
Articol de 2 lei pe 11 Iulie 2021, 23:53
#4
Cine acuză pompierii?
Nu dați în această instituție,probabil sunt unii din puținii oameni care sunt dedicați meseriei și o fac cu sufletul.Întotdeauna facem tot posibilul uneori poate și imposibilul pentru a ajuta dar nu totdeauna este și posibil.Știm și înțelegem durerea familiilor tuturor victimelor dar asta a fost dintotdeauna că pompierul a ajuns târziu dar vă asigur că nu există așa ceva în maxim 1min jumate de când se dă alarma pompierul a plecat pe porțiile garajului spre victimă.Pt un înecat sau un stop cardiorespirator din păcate cam ce trece de 10 min deja este mult prea târziu asta este realitatea.Așa că vă rog să înțelegeți și să lăsați răutățile că pompierii nu sunt niște super eroi de genul dacă te-ai înecat într-un râu a venit la punct fix în 10 min te scoate,te resuscitează și ai scăpat.În fine Doamne ajută tuturor și condoleanțe familiei îndurerate,aveți grijă mare în această perioadă cu scăldatul în zone neamenajate fără salvamari (oricum zone amenajate nu există în zona noastră).
MOVIZ pe 11 Iulie 2021, 22:53
#3
Chiar așa.
Azi se întinseseră până dincolo de podea! Nu au înțeles nimic.
Un gras pe 11 Iulie 2021, 20:47
#2
Un site de ....
Întrebați câți oameni a salvat nu aruncați cu ....... In cazul de față nu se mai putea face nimic creierul moare în 6 minute
\n
Un gras pe 11 Iulie 2021, 20:45
#1
Site de ........
Pompierul ăla gras este unul din cei mai buni paramedici !!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.