Video Spitalul M (unicipal) ORTII Turnu Magurele - Laptop-uri gaming pentru modernizare in timp ce pacientii vorbesc de clipe de groaza (cine mai apuca)

02 Iulie 2021, 10:14 | 9374 vizualizări | 33 comentarii
Car Universal
Spitalul Mortii

Primaria si conducerea Spitalului Mortii au achizitionat laptop-uri gaming (detalii aici) pentru ca doctorii sa trateze pacientii cu neglijenta. Cadrele medicale se joaca in timp ce pacientii mor din cauza (datorita pentru Primaria Turnu Magurele) neglijenţei si din cauza lipsei dotarilor.

Mai mult, aici >> "Noi mărturii din spitalul groazei de la Turnu Măgurele. 6 plângeri penale pentru omor din culpă" 

Citeşte şi
Comentarii (33) Adaugă comentariu
Eu pe 09 Iulie 2021, 12:45
#33
@Monica
Cine e doamna ca a murit? De unde e? Va rog sa dati un nume si localitatea. Criminalii continua sa faca ravagii. Pandemia asta le vine manusa.
Anonim pe 08 Iulie 2021, 15:19
#32
Pt Monica
Bănuiesc ca ești una dintre asistentele de “baza” care nu poate sta liniștita in concediul de odihna de focul lui Dr Georgescu ! Mănânci cacat mult….
Monica pe 08 Iulie 2021, 11:23
#31
Păcat
Încă o crimă la spital, de data asta este direct implicat Dr .Georgescu.

Asistentele de baza care știu sa injecteze dozele corect sunt în concediu de odihna, bineînțeles ca Dr.Georgescu a injectat doza incorect, de nu s-a mai trezit săraca.

Condoleanțe familie!
MIRANDA,LOREDANA, MITICA SI CARE MAI SUNTETI pe 07 Iulie 2021, 20:51
#30
Domnitelor
Poate oi fi eu de psihiatru, cu mansarda, misogin si pervers, DAR VOI CUM SUNTETI DRAGUTELOR???? Atat timp cat si voi comentati si jigniti cred ca suntem in aceeasi oala.Eu zic sa incepeti sa va faceti programare la psihiatru ca la cate sunteti nu prea sunt loc*ri.

AICI NU SE VORBESTE DECAT DE GEORGESCU, DELCEA, RUSANU, MECA???? Nu stiam ca Frunzulica e vreo emblema a spitalului si nu avem voie sa comentam de apucaturile ei.
Andreea pe 07 Iulie 2021, 20:27
#29
Pt floarea cu calota
Ce atâta comentați de Flori Frunzulică,sunteți cumva invidioasa! Măcar Flori a fost in stare de multe lucruri bune și a știut sa țină cu sectia Ati ! Ce a făcut ea pt secție,nu va face nimeni niciodată ! Drept dovada ca de cand numai e lăsată sa se ocupe, e cam jale! Asa ca gura mica!
Mitica pe 07 Iulie 2021, 15:29
#28
pt floarea cu calotao
AM UITAT SA VA COMUNIC CA PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE. DECI CRED CA MIRANDA ARE DREPTATE, VA TREBUIE UN PSIHIATRU.
Mitica pe 07 Iulie 2021, 15:26
#27
pt floarea cu calota
Se vede ca sunteti o achizitie foarte buna pt acest spital din moment ce stiti atatea lucruri despre viata personala a dnei Frunzulica. Treaba cand o faceti ? Eu recomand celor care au fost de acord cu angajarea dvs sa va trimita acasa, si in felul acesta ar fi foarte multa liniste, colegialitate, calitatea actului medical, respect. Nu vreti sa ne lasati in pace si sa ne binecuvantati cu absenta dvs, voi acesti oameni atotstiutori ...care fac ce vor cand vor . Numai aceasta simpla fraza denigreaza pe cei care v- au pus in aceste functii .







MIRANDA pe 07 Iulie 2021, 15:16
#26
PT FLOAREA CU CALOTA
Parerea mea ca vor aparea si dovezile. Un pic de rabdare. De obicei cine rade la urma, rade mai bine. Oricum cei care fac astfel de afirmatii imi provoaca sila si raman la parerea mea ca au probleme serioase la mansarda si ca le lipsesc cei 7 ani de acasa. Si daca cine a scris este un barbat, probabil asa viseaza ca este , in realitate este un misogin pervers. Banuiesc ca lucrati in spitalul cu pricina, pe zona cu pricina, pe langa sau cu persoana cu pricina. Ar trebui sa plecati si sa va gasiti un loc unde accepta caractere ca dvs, sincer nu cred ca exista un astfel de loc.
MAI 123 pe 07 Iulie 2021, 15:03
#25
Pt 123
Pune mana si cauta ....doar sti sa conduci .
Trandafirul meu pe 07 Iulie 2021, 10:48
#24
Special pt Delcea!
Legat de comisiile de disciplina ale spitalului, cred ca in primul rând ar trebui sa meargă Delcea la comisia de disciplina cu personalul spitalului,el are nevoie mare…. Și un control la psihiatrie ar fi recomandat !
Colega pe 07 Iulie 2021, 01:06
#23
Colega
O sa ne vină rândul la toți daca ne resemnăm. Delcea nu are scrupule.Un jeg.
123 pe 06 Iulie 2021, 22:54
#22
Mai Loredana
Daca tot esti asa luminata in ale legii De ce nu spui concret art,pct din codul muncii in care specifica ca un asistent medical generalist ca sa lucreze pe o sectie CLINICA trebuie sa faca c*rsuri pentru specialitatea respectiva??????
Floarea cu calota pe 06 Iulie 2021, 22:47
#21
Draga Miranda
Dovezi am, asa cum aveti voi despre cei pe care ii comentati. Psihiatru ar trebui adus sa va evalueze pe voi intai. Iar proverbul cu strugurii e discutabil :am fi ajuns si noi la ei dar nu prea avem loc de "dna. Frunzulica". Nici medici nu aveau loc in cabinetul dr. de parca era platita sa stea acolo.
Gigi pe 06 Iulie 2021, 22:07
#20
Special pentru DELCEA și CUCLEA
Cu cât actele de corupţie sunt mai răspândite şi mai înrădăcinate în tradiţie, cu atât va avea mai mult de suferit sistemul sanitar. Astfel, un sistem sanitar afectat de corupţie are o capacitate redusă de a asigura îngrijire medicală eficientă şi de calitate oamenilor care au cea mai mare nevoie – bătrânii, săracii şi bolnavii care suferă de boli cronice. Frauda bugetului primit de la stat duce la insuficienţa fondurilor pentru salarii, operaţii şi reparaţiile spitalelor, ceea ce duce la lipsa de motivare a angajaţilor, creşterea cererilor de mită şi scăderea calităţii serviciilor medicale.dupa cum știți urmează reabilitarea spitalului, oare cum este împărțită spaga?

Cât și ce suma urmează sa primească Cuclea de la Delcea?

Acum înțelegeți de ce îl susține primarul pe Delcea în funcție? Nu mai contează dezastrul făcut de Delcea,contează ca urmează bani care vine și atâta.
Gigi pe 06 Iulie 2021, 21:53
#19
Special pentru DELCEA
In general, corupţia în cadrul sistemului sanitar ia mai multe forme. Personalul medical pretinde plăţi neoficiale pentru a acorda pacienților îngrijirile la care aceştia au dreptul, şi se întâmplă des ca pacienţii să-şi cumpere singuri medicamentele pe care ar trebui să le primească în mod gratuit. Există şi situaţii în care unele companii care furnizează medicamente câştigă în mod fraudulos – prin mită şi trafic de influenţă – contracte cu spitalele şi furnizează medicamente contrafăcute şi echipamente medicale de calitate inferioară, practică ce pune în pericol viețile pacienţilor,vazut clar la spitalul Municipal Turnu Măgurele
O colega pe 06 Iulie 2021, 21:31
#18
Spital
Urat ce i sa întâmplat colegei noastre, nevinovata, eu am lucrat cu ea o perioada și ea super ok și fata deșteapta și cu bun simt….Îmi pare rău și sper sa reusesti sa iti faci dreptate ! Puteați d-nu Dr Delcea sa va bateți joc de oricine dar nu de ea….nu merita !
MIRANDA pe 06 Iulie 2021, 20:28
#17
PT FLOAREA CU CALOTA
In legatura cu afirmatia ca dna Frunzulica statea cu fundul pe biroul doctorului....cel sau cea care spuneti asta aveti vreo dovada palpabila, pt ca in caz contrar sunteti exemplul concret al proverbului,, Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii", iar recomandarea mea este sa treceti pe la un psihiatru,caci din moment ce va intereseaza fundul altora in loc sa va vedeti de- al dvs , aveti apucaturi de obsedat sexual.
Anisia pe 06 Iulie 2021, 18:43
#16
Părere
Dr Delcea va rămâne o dezamagire pt multă lume și pt ceea ce face! Păcat, când putea face lucruri bune,a ales dezastrul….dezamagire mare! Mai ales pt nedreptățile care le face….dezamăgitor !
LOREDANA pe 06 Iulie 2021, 17:27
#15
PT FLOAREA CU CALOTA
Legea spune altfel, asta este strict parerea dvs. Mai intrebati si incercati sa consultati un specialist pe Codul Muncii. Din ce spuneti dvs acolo este evident ca sunteti pe langa, habar nu aveti. Cat despre jignirile aduse asistentelor de pe ATI, de ce pana a venit Dr. Georgescu si Delcea au fost bune si acum nu ? Un doctor care isi respecta meseria, se va respecta si va respecta pe toti din jurul lui fie infirmier, fie asistent. Un doctor care isi jigneste personalul o face doar ca sa isi ascunda frustrarile . Un om care jigneste doar ca sa se simta superior este lipsit de caracter, un om slab, care lasa multe de dorit atat in plan profesional cat si personal. Fetelor nu- i mai permiteti sa va jigneasca, nu are voie, exista legi care va protejeaza, nu le mai permiteti sa va calce in picioare, amintiti- va ca sunteti femei, frumoase, destepte, puternice. Sotii vostrii va jignesc acasa? Atunci nu- i permiteti nici drului Georgescu sa o faca. Aveti incredere in voi si fiti unite.
ASPIRINA lui Silviu pe 05 Iulie 2021, 20:48
#14
Nea Bahus!!!
Atâta timp cât spitalul Mun.Turnu -Măgurele este condus de un alcoolic,lucrurile vor merge cum merge bețivul la deal ! Băi "dotore" Delcea ai uitat când la începutul pandemiei,când țara fierbea tu te făceai muci p...ă la căbănuța din Banciu! Mai ia și tu pauze că o dai in ciroza,doamne fere! Ești bipolar "dotore " când bei vin roșu te înroșești,când bei pălincă te îngălbenești !...fi-a dracu' de viață, că tulbure mai e!!!
Dorin Pascu pe 05 Iulie 2021, 10:50
#13
Situația actuala
Tradiția plicului cu bani strec*rat în buzunarele halatelor albe rămîne de actualitate și după ce salariile cadrelor medicale au fost mărite substanțial. Sînt cazuri în care unii medici au refuzat să opereze bolnavi care nu aveau după ce bea apă și care nu puteau să strîngă bani atît cît să acopere baremul șpăgii perceput de chirurgi. Oameni în suferință au murit cu zile din cauza sistemului corupt, însă crimele din spitale fie nu au putut fi dovedite, fie au fost mușamalizate în complicitate cu oamenii legii. Ban la ban trage și corupție la corupție asemenea. Sînt rarisime cazurile în care un medic a ajuns după gratii pentru o șpagă exorbitantă
Dorin Pascu pe 05 Iulie 2021, 10:48
#12
Situația actuala
Cauza majoră a maladiilor sistemului public de sănătate a fost și continuă să fie politizarea acestuia. Cei mai mulți manageri ai spitalelor și capi ai direcțiilor de sănătate publică sînt numiți pe criterii politice de guvernele și administrațiile în custodia cărora se află. Vătafi ai aspirinei și algocalminului, aceștia, fără a generaliza, impun personalului medical din subordine reguli și norme care nu au nimic de-a face cu jurămîntul lui Hipocrate.
Silviu D. pe 05 Iulie 2021, 10:25
#11
RUSINE PRIMARIEI TURNU MAGURELE
Indiferent de postarile pro sau contra celor petrecute la Spitalul Municipal din Tr.Magurele,voi nu mai credeti nici atunci cand va este aratata realitatea in imagini,cu declaratii,probe si dovezi la cele intamplate si filmate pentru a nu stiu a cata oara??????????????????Dosarele penale trebuie extinse si pe la conducerea primariei,pana la aflarea adevarului despre metodele mafiote pe care le aplica acesti neispraviti din fruntea orasului.Lafel de rusine sa le fie si celor ce stiu despre tot ceea ce se intampla,tac si nu iau atitudine.Tacerea nu e o solutie,iar somnul natiunii,stiti voi ce face,ce ne aduce.Iar pe lumea asta,dupa cum stiti cu totii,totul se plateste.
ANONIM pe 04 Iulie 2021, 00:21
#10
Voi asistentele de la ATI
Nu v-ati mai saturata de mancat atat cacat?Nu va e rusine sa bagati in mizeria voastra personalul de la ATI Alexandria?Mai bine v-ati vedea gunoiul de sub presul vostru,ca e gunoi....
Anonim pe 03 Iulie 2021, 21:37
#9
Pt dr Georgescu
Dr Georgescu a distrus secția ATI, se poarta urat cu noi asistentele lui, ne jignește și umilește, de când este director medical sta numai în răzbunări. Noi nu avem medic ATI. Un medic ATI este acela care își respecta și susține personalul și lupta alături de el la bine si la rău. Singurul medic ATI bun a fost și rămâne dr Țurlea și dr Badea care este un medic bun pe care dr Georgescu cu o agrea și nu vroia sa colaboreze cu dansa. Era o doctorița care știa sa dea anestezie și nu ne jignea sau sa se poarte urat cu noi! Respect dr Badea! Era un medic care lupta pt secția ATI!
Lili și costel pe 03 Iulie 2021, 15:54
#8
Spital sau lagăr
Aceste imagini sunt rezultatul conducerii județului Teleorman a lui Dragnea .DRagnea a distrus un județ,iar fiul sau stefanel a tăiat mincarea muncitorilor de la ferma salcia împreuna cu Ilie dragne și Ilie Elena directoarea promovată de fostul director și Emil lungu la insistentele lui florin tunaru acum la c*rtea de conturii
Vali pe 03 Iulie 2021, 10:25
#7
Totul pute a corupție și incompetență
Toți cetățenii acestui județ,cu precădere votanții PSD,ar trebui să vadă acest material,și să înțeleagă măsura dezastrului pe care îl vedem azi.Jaful făcut de către conducerile care s-au perindat pe la Consiliul Județean Teleorman,Consiliile Județene și Locale ale tuturor Primăriilor din Teleorman timp de 30 de ani.Pe cine poți să mai arunci vina când se spune clar că de 36 de ani nu s-a schimbat nimic în Serviciul de Sănătate din Teleorman?Și o astfel de situație găsim și în Sistemul de Învătământ și prin alte Instituții ale Statului Român.Totul este promovat și întreținut de către politic fără nicio urmă de meritocrație.
Asistentele pe 03 Iulie 2021, 10:07
#6
Dr Georgescu
Noi asist din ATI dacă putem sa-l mai numim ATI deoarece de când a venit DR Georgescu a distrus tot și nu a lăsat alți medici sa-si facă meseria. (Medici care știau sa -intubeze ).Noi am acoperit incompetenta (prostia)Dr.Georgescu, cele care am lucrat de ani de zile pe aceasta secție. Cat și asis,din Alexandria ATI.Noi ii dădeam sa mănânce și ii dădeam bani pentru hainele copiilor.Uitati va la Dr Roxana G cum Arata!!!
Mitică pe 02 Iulie 2021, 16:45
#5
Postacii p..lii
Măi necunoscutule, tu pari după felul în care dai cu verbul a fi Nuță. Ei bine, măi deontologilor, de ce vreți voi tăieri de capete? Vă spun eu: serviciile de catering, spălătorie, analize, dezinfecție/dezinsecție . Astea se vor externalizate în favoarea unor firme de partid, care au dat cu banul prin campaniile electorale. Voi pe cine vreți să păcăliți băi ... păcălicilor? Cu aiurelile astea? Băi retardaților, ăsta de-l tot roadeți voi nu e cingo. E altceva.
Floarea cu Calota pe 02 Iulie 2021, 15:58
#4
Pentru cel necunoscut
Pentru voi cele nemultumite, era mai bine sa va cumpere perdele dar impreuna cu ele si dosarele penale. Sfatul meu: mucles...... si sa spuneti merci ca ati scapat doar cu niste cuvinte jignitoare adresate de un om care a reperat prostia voastra si nu s-a dus sa reclame nicaieri incompetenta voastra(cele in cauza stiu despre ce vorbesc) . Iar tu DOAMNA FRUNZULICA ce te framanti atat??? Ca nu mai poti sa stai cu fundul pe biroul doctorului? Iar daca tot sunteti voi atat de calificate, competente si destepte ar fi trebuit sa stiti ca pt asistenti medicali generalisti nu exista specialitatii separate. Calificarea pe specialitatile clinice se catiga invatand la locul de munca.
Adi pe 02 Iulie 2021, 12:40
#3
A
Pai Cuclea ce făcut? A tocat banii si cacatii lui Felix zic de Tataru?
Primarul culea pe 02 Iulie 2021, 11:11
#2
Valoare mare
Voi nu înțelegeți ca aici a fost stăpân șeful nostru Dragnea,și-apoi a venit fiul sau .totul este distrus și nenorocit
Necunoscut pe 02 Iulie 2021, 10:53
#1
Spital
Schimbați conducerea spitalul,e cea mai proasta colaborare între Georgescu și Delcea! Va rog sa-mi Spune-ți ce realizarii a adus Dr Georgescu la ATI de când este director medical : nici o realizare! De fapt a avut o realizare foarte mare,a dus-o pe iubita lui Angelica, aia da realizare ! In rest ce a făcut nimic!!! Cu personalul lui nu tine și își bate joc de asistentele lui pt Angelica, in terapie nu a făcut nimic,nimic…nici măcar sa cumpere o perdea secției ….nimic ! Ce beneficii ATI adus domnu doctor Georgescu de când sunteți director medical? Nico una…. Toți care au fost directori medicali, au luptat pt Secțiile lor,sau luptat pt personalul lor, au renovat secții,au schimbat ceva….Ba dimpotrivă Dr Georgescu nu da doi bani pe personalul lui,ba dimpotrivă mai da și anestezie cu Angela care nu are nici o calificare pe ATI !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.