Alexandria europeana are viitor, la sparanghel - Victor Dragusin isi bate joc de locuitorii orasului.

15 Iunie 2021, 12:23 | 3127 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Victor Dragusin

ITM Teleorman face campanie pentru cei ce doresc sa lucreze sezonier in Germania, iar Victor Dragusin, prin constructia unui stadion si a unei sali de spectacole, ne spune ca Alexandria este europeana si are viitor. Realitatea -  alexandrenii au viitor in Europa. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
pentru nela pe 16 Iunie 2021, 15:13
#7
posturi.gov.ro
stimata d-na nela, posturile nu se mai afiseaza pe panoul din fata primariei, posturile sunt publicate pe site-ul primariei si POSTURI.GOV.RO.

3 SV pe 16 Iunie 2021, 11:09
#6
Asta e lumea în care trăim
Văd o mulțime de postări ale unor persoane ignorante și superficiale,care nu au legătură cu articolul sau cu viața comunității.Cele prezentate pun în lumină obiceiurile și năravurile Primarilor din Teleorman,preocupați doar pentru umflarea conturilor și avantajelor lor,ale familiilor și prietenilor lor.În rest,se poate ușor vedea dezastrul lăsat în urmă,de atâtea și-atâtea mandate,de către cei ce ne păcălesc,ne mint și ne fură cu ”ajutorul” nostru,cu un tupeu și o forță de nestăpânit.Iar noi ne facem că lucrurile merg într-o direcție bună,când de fapt,sărăcia predomină în întreaga comunitate din Teleorman.
Nela pe 15 Iunie 2021, 23:28
#5
Primare nu esti corect
De ce nu afisezi loc*rile de munca .. ce interese ai....la scoala cine angajeaza Directorii sau tu ...air avut loc*ri de ingrijitori si muncitori la scoala Marin Preda...La primarie ascunzi loc*rile cu posturile vacante tu crezi ca lumea e proasta...primaria mai e psd sau vati mutat cu toti....cream ca esti primaru tuturor...dar te crezi smecher...e ultima tau mandat te asigur....ar trebui sati fie rusine de noi locuitorii orasului turnip nu te mai vrea.VREM ALT PRIMAR .CARE AFISEAZA POSTURILE VACANTE NU DOAR DIN INTERESELE TELE ...NU MAI TINE POSTURILE SECRETE...
Alt necunoscut pe 15 Iunie 2021, 22:37
#4
Necunoscutului
Cuclea regulează ce vrea el, că poate. La tine urlă frustrarea și hormonii precum lupii. Piticul fute, tu ... faci o labă. Vezi ce nedreaptă e lumea?
Ionela pe 15 Iunie 2021, 22:29
#3
Pentru necunoscut
Știu demult ca se duce dar nu-i bai ca nu mai poate face mare lucru . In afara de limbă,nu mai are nimic
Un necunoscut pe 15 Iunie 2021, 17:50
#2
Smekerie de primar!
Domnule primar CUCLEA, dacă te află Ionela că o arzi cu Vali Brulea nu te văd bine!Ce-ți place să te joci cu focul! Ai grija, ulciorul nu duce de multe ori la apă!
Nebunu' din coceni pe 15 Iunie 2021, 16:35
#1
Nedumerire
Mă, cum adică? ITM Teleorman face conc*rență lui Iohannis??? Ce-o să-i mai spună madam Merkell lui Mutulică Plimbărețul cînd o să-i mai ceară sclavi pentru sparanghel? Scump dom'le, scump? La ITM Teleorman e mai ieftin! Iau de acolo sclavi! Băi frate, da' voi sunteți penibilă rău de tot cu articolele astea de tot rahatul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.