Victor Dragusin spune niste prostii mai mari decat capul lui.

09 Iunie 2021, 07:48 | 2048 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Victor Dragusin
Victor Dragusin - "Construim pentru viitor!
Cel mai modern complex sportiv se construiește la noi - stadion, bază de recuperare, hotel pentru sportivi.
Alexandria are viitor!
Performanțele sportive se obțin prin multă munca și cu multe sacrificii personale în condiții moderne de antrenament."
 
Marea majoritate a  locuitorilor Alexandriei cer locuri de munca, drumuri fara gropi si alte nimicuri. Daca tinerii pleaca din oras, cine va alerga pe noul stadion?! Nu poti sa ai viata sportiva fara tineri. La Turnu Magurele, de cand cu noul stadion, s-a ales praful de viitorul fotbalului si al orasului.  Un stadion e o simpla constructie (facuta cu bani de la Guvern), viata sportiva e un fenomem complex. Tinerii pleaca din Alexandria si Teleorman pentru a-si face un viitor. 
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Gigea pe 10 Iunie 2021, 16:16
#3
Trist
Gogu, nu ești de la aprozar, ești căcănar.
Anghel pe 10 Iunie 2021, 08:05
#2
Prostului din aprozar
Băi,cartof,unii ca tine ”gândește” cu dosul,exact ca niște mari proști.Așa cum îți este gândirea,expunerea și scrisul,așa este și percepția noastră față de tine.În afară de limbajul ăla de căruțaș,cu ce vrei să te faci cunoscut pe acest site?Și pentru simplul dat cu părerea îți trebuie ceva mai multă carte atunci când ieși în online.Dacă nu-ți convine ceva întră pe alt site,ai destule.Și încă ceva,fii mai atent de unde a fost preluată știrea.Când presa străină ne vorbește despre corupții din România,fiți siguri că au destule argumente și probe.Urmează ca și Justiția din România să-și facă datoria față de acești haiduci ai bugetelor locale.Locul lui,ca și al multor primari,este lângă Dragnea.
Gogu de la APROZAR pe 09 Iunie 2021, 12:56
#1
Postare de căcat
Chiar e o postare de tot căcatul. Băi labă tristă, sportul este o prioritate în toate țările civilizate. Numai la noi unii ca tine gândește cu testicolele în loc de creier. Uite că oameni inimoși au salvat Cetatea, echipa de suflet a orașului. Aia va juca pe stadion. Sau tu preferai să te duci la meciurile echipei lui Dragnea? Și mai ții minte băi căcatule cum urlați voi că nu este fotbal la Turnu? Păi ăla cu ce se face bă onanistule, nu cu o infrastructură adecvată?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.