Video Sergiu Iordan ne arata cum se cheltuiesc banii nostri

07 Iunie 2021, 17:35 | 3908 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Sergiu Iordan
Dacă vrei să știi ce se întâmplă cu banii pe care îi plătești sub formă de taxe și impozite, aruncă o privire pe filmulețul atașat.
Nu este o prezentare profesională, dar compensează prin valoarea informațiilor pe care le veți descoperi.
Succes!
Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
mario pe 15 Iunie 2021, 12:28
#18
pt iordan
dar tu nu cheltuiesti din banii publici sa ti masina de serviciu in fata blocului?si sa mai mergi cu ea sti tu unde zic?
Salariat Prefectura. pe 14 Iunie 2021, 17:59
#17
Afirmatie nepartinica si apolitica.
ATAT DNA PEFECT, CAT SI SUBPREFECTUL NU AU FACUT NIMIC PENTRU CETATENII JUDETULUI! DE ALTFEL SI ATRIBUTIILE STABILITE PRIN LEGE SUNT APA DE PLOAIE!
Lucica pe 13 Iunie 2021, 12:50
#16
Nicu Rață, nu te obosi, lasă-i in durerea lor!
Crezi că ți-au înțeles ironia?
Nicu Rață pe 13 Iunie 2021, 10:08
#15
Pentru Ionut
"pe care" Ok?
Ionuț pe 13 Iunie 2021, 08:09
#14
pentru Nicu Rată
Mai Rațusca, nu ți se pare normal ca mai întâi sa ne spuna el ce face pentru banii care ii câștigă la Prefectură, pentru avantajele care le are acum fata de noi muritorii de rind și apoi sa ne învețe cum sa urmărim banii altora ? Aferim !
Nicu Rață pe 12 Iunie 2021, 20:05
#13
Aideplm
Omul asta va arăta lucruri bune, cum puteți urmări traseul banilor noștri din taxe și impozite și unii îl iau în derâdere. Mari inculți, prosti și imbecili exista în tara asta! Nici nu m-astept la altceva decât la injurii. Nici nu am pretenții pentru că ...de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Start joc!
ILIE SCULERU. pe 11 Iunie 2021, 16:37
#12
Lui Ionut.
Macar de-ar face politica, dar Serghei Iordanov nici de asta nu-i capabil!
Ionuț pe 10 Iunie 2021, 20:47
#11
,
Ce a făcut? Pai nu vedeți ma fraților masina jeep, neagră, cu nr de MAI, din fata băncii BCR de pe str.Praporgescu ? Cu asta face naveta zilnic, pe banii noștri, micuțul ciocoi de la prefectură... Bai, ce bine e sa fii în partid,sa faci politica...
LIVIU OLTEANU. pe 10 Iunie 2021, 14:54
#10
Cea mai simpla intrebare.
IL ROG PE DL. SUBPREFECT SERGIU IORDAN SA SPUNA CETATENILOR ACESTUI JUDET CE A FACUT DLUI DE LA NUMIRE SI PANA IN PREZENT IN ARIA SA DE COMPETENTA?(NU MA INTERESEAZA CE A FACUT PENTRU SINE).
Lilian Georgescu pentr# 7 pe 09 Iunie 2021, 21:51
#9
Boule și ………..
Dragnea trebuia sa fie președintele României acum

Dar stefanel și Ilie dragne,Ilie Elena cu complicitTaea lui putineanu și Petre pitis l-au prostit,dezinformat și i-au dat bomboane și-l-au Prostit..Emil lungu consilierul de taina al lui Dragnea de la prefectura și consilul județean i-a avertizat in anul 2014 și 2015 ca livache datorită lor va face pușcărie. Dar ei nu au avut nimic in cap .
Fost coleg cu Iordan Simion(tatal lui Sergiu) pe 09 Iunie 2021, 14:17
#8
Rugaminte.
Printre atributiile subprefectului este si cea care se refera la RELATIILE CU SINDICATELE SI PATRONATELE. Eu, in numele celor care au lucrat la Combinat si care nu si-au primit salariile de peste 5(cinci)!ani, te rugam sa-i transmiti fiului tau sa uzeze de toate parghiile legale pentru a ni se da salariile retinute de catre patronul Combinatului. Se zice ca Ioan Niculaie va achita prejudiciul pentru unul din furturi si va fi eliberat din inchisoare. DE unde are bani cand este vorba de pielea lui, iar cand este vorba de plata muncii noastre nu are?! DACA NU VA REUSI SI SE SOCOTESTE UN OM INTEGRU, SERGIU SA-SI DEA DEMISIA IN MOD DEMONSTRATIV.
Nicu Spanac pe 09 Iunie 2021, 12:51
#7
Tu nu obosești niciodată băi retardatule?
Investigatoru`privat pe 08 Iunie 2021, 17:43
#6
Super Sergiulica
Mulțumim pentru pont! Ce frumos ai trecut tu "cu totul și cu totul întâmplător" pe la Năsturelul apoi pe la spital sa vezi pe ce laptop se mai joaca directorul în timpul liber... wink

Întrebarea este: Vei regreta tu oare peste vreo 4 ani, când te vei afla la butoane, ca ne-ai arătat site-ul asta?
JUSTITIARUL. pe 08 Iunie 2021, 16:58
#5
????????????????
ZAU DACA PRICEP CEVA! NU SE INTELEGE NIMIC, SUNETUL ESTE ATAT DE SLAB, INCAT PARE O SOAPTA! REPRODUCETI SI IN SCRIS.
Titi din stația peco pe 08 Iunie 2021, 14:47
#4
Unde sunt Bomboanele
Primarul culea a uitat sa cumpere bomboane și sa le trimită la Rahova .dar livache este satul,căci fiul sau și Ilie Dragnea i-au trimis bomboane începând cu anul 2014 sub acoperirea lui Mihai putineanu .
Rica pe 08 Iunie 2021, 12:13
#3
Intrebare simpla
Da tu mă sergica, ce prestezi la prefectură, adică ce freci tu pe acolo ca nu am auzit de tine nimic. Vre-un proiect ceva pt zona noastră turistică, ceva... ai de gând ? Sau te întorci cum ai plecat și pe urma te lauzi ca ai fost subprefect la următoarele alegeri, ca să-i iei fața lui piticu ?

Pe ce iei tu banii acolo, ca te facusi bugetar și avem dreptul sa întrebam(asa cum ne sfătuiai tu) ?
Mesaj de la Rahova pe 08 Iunie 2021, 10:16
#2
Și Curtea de Conturi ce spune?
Laptop-uri de gaming?!Mă,voi ați înebunit cu toții,v-a luat Dumnezeu mințile?!Nu cumva are și Ionela unul?Ați intrat în primărie niște pârliți,niște săraci vai de capul vostru,iar azi nu vă mai au loc banii în portofele și conturi.Când veți termina primăria de renovat să ne chemați și pe noi să facem o poză cu ea și cu celebrii Cone,Proco și Cristea,că prin zonă e totul o ruină,și numai pe la voi se vede ceva prosperitate.Am așa o presimțire că nu veți termina bine mandatul ăsta.
Z pe 08 Iunie 2021, 07:53
#1
Postare de căcat
Sunteți penibili! Ce caută păcăliciul ăsta aici?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.