Video OSVATH M. RĂDUCANU si ANTON V. ANDREEA MONICA - Control judiciar pentru spaga de 2.000 ron in schimbul pastrarii permisului.

04 Iunie 2021, 16:27 | 5560 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
OSVATH M. RĂDUCANU

La data de 02.06.2021 procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman, au organizat şi realizat o acţiune de prindere în flagrant a două persoane, în timp ce au promis și dat ofiţerului de poliţie T.I. suma de 2000 lei, în scopul de a nu lua măsurile legale ce se impuneau la regimul circulației rutiere. Procurorul desemnat în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus, la data de 02.06.2021, punerea în mişcare a acţiunii penale și reținerea pe o durată de 24 de ore faţă de inculpații O.R. și A.A.M., cu domiciliul în com.Saele, judeţ Teleorman, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “dare de mită” prev. şi ped de art.290 alin.1 C.p. și complicitate la “dare de mită” faptă prev. şi ped. de art. 48 alin. 1 rap. la art. 290 alin. 1 C. pen. La data de 03.06.2021 Tribunalul Teleorman a dispus față de cei doi inculpați măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal şi nu are rolul de a înfrânge prezumţia de nevinovăţie a persoanei cercetate.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice

Control judiciar pentru spaga de 2000 ron in schimbul pastrarii permisului.

Procurorii au cerut arestul la domiciliu pentru cei doi tineri din Teleorman care au incercat sa mituiasca politistii dupa ce au fost prinsi circuland cu 159 km la ora pe E70.

Soferul, care initial nu a recunoscut ca a circulat cu viteza, nu a prezentat permisul, declarand ca nu il are asupra sa, ca este acasa, insa a propus politistilor sa predea permisul fetei, emis in Italia, care insa nu se afla la volan.

Lovindu-se de refuzul politistului, i-a propus sa il “ierte” contra sumei de 2000 de ron, si sa faca pierduta filmarea radar care il surprindea circuland cu viteza.

Soferul a trimis-o pe fata cu banii catre politist.

In urma gestului, cei doi s-au trezit blocati in trafic de procurori si ofiterii anticoruptie si retinuti 24 de ore.

Acestia au petrecut noaptea in arestul IPJ Teleorman, iar magistratii Tribunalului i-au plasat sub control judiciar.

Cei doi tineri din Saelele, O.R. si A.A.M. se vor gandi bine a doua oara cand vor circula cu viteza si vor fi opriti de politisti.

sursa: impactnews24.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Ion pe 07 Iunie 2021, 17:46
#11
Lui SIMIONESCU
Frate ai luat 7 ani de inchisoare! Nu mai scapi cu tot rec*rsul tau! Mai ai si 2 ani si 2 luni cu suspendare! Sa te duci fraiere si sa o lasi pe Fanica la alti, ca ori cum pleca la Buc dupa p..a!

Peste pe 06 Iunie 2021, 13:49
#10
Femeie de produs
Fata prostituata în Germania și el pestele scăpa ca au bani
Fanache pe 06 Iunie 2021, 06:04
#9
Băi retardatule, tu nu ai limite? Lasă-ne băi idiotule cu aberațiile tale! Du-te!
Pt 4 pe 06 Iunie 2021, 01:15
#8
Emile tu ești prost?
Pai Fierascu tau e prost si pesedist si infractor ia intreaba pe toti.

E doară o puta bleaga si spoita
Baterie pe 05 Iunie 2021, 21:34
#7
Bomboane
Toți din turnu Măgurele și împrejurimilor ați mincat bomboane și de cind l-a adus pe Valentin și pe Ilie dragne livache suge și maninca bomboane ca la ambasada . Pentru *6
Mary Arcea pe 05 Iunie 2021, 20:54
#6
Pentru Emil Coandă
Emil Coandă, acest retard este Sorin Ionescu, un bolnav psihic, un schizofrenic, un LABAGIU
Ion pe 05 Iunie 2021, 15:27
#5
Lui Vasile
Vasile, iartă-l frate, nu vezi că e retardat?
Emil CONDA pe 05 Iunie 2021, 11:23
#4
Costin Fierascu Vice-primar
De ce nu este pus, cum este legitim, Costin Fierascu/USR-Plus, viceprimar?Nu mai are job fufa pesedista Savu-Piper?Jos PSD, jos Cârciumar, jos Mafia Savu-Piper!Uraaaa!Vom birui!
Emil COANDA pe 05 Iunie 2021, 10:32
#3
Primar Huligan
Sunt o victima a mafiei PSD din Roșiori, primarul Cârciumar m-a înjurat și mi-a zis ca îmi face sex oral, am martori!Politia Locală, argati pesediști, m-a filează pe mine și neamul meu.Cer organelor statului sa se autosesizeze și sa apere.
Vasile pe 05 Iunie 2021, 07:19
#2
,
Bă, du-te-n morții matii cu bomboanele tale si cu Livache, ca m-ai înnebunit, psihopatule...
Gabriel și Ilie și codruta cervartyuo pe 04 Iunie 2021, 22:20
#1
Bomboane pentru livache
Stefanel Bombonel cu ajutorul lui Elena și ile dragne,contrar sfaturilor și avertizărilor lui Emil lungu (omul care i-adat hotelul turiss lui Dragnea) i-au dat bomboane prostește și-l-au trimis la Rahova .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.