Eugen Pirvulescu este pentru noi Liviu Dragnea doi sau am scapat de dracu si am dat de ma-sa

30 Mai 2021, 21:39 | 5414 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Eugen Pirvulescu

Interesele Mafiei PSD sunt protejate de catre Eugen Pirvulescu. Serviciile publice sunt unul dintre exemple. Seful PNL Teleorman a preluat pe persoana fizica interesele lui Dragnea. Teleormanenii sufera in continuare. Apa Serv, Polaris, transportul public de persoane sunt pe fata transmise de la un partid la altul.

Combinatul Donau Chem a primit energie electrica de la Apa Serv. Desi calea ferata este mult mai ieftina, societatile de transport public persoane practica tarife uriase. Polaris se face ca presteaza, dar doar incaseaza. Nici un plan pentru dezvoltarea economica. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Dan pe 07 Iulie 2021, 19:31
#10
Pentru turnu cu stiri
De ce nu scrieti despre service auto din comuna traian care fura catalizatoare de la oameni care duc mașinile să le repare știrea respectivă e dată și pe total impact de ce nu se face nimic service auto funcționează ilegal acum își desfășoară activitatea numai seara cine îl protejează pe acest individ Eugen Dmf
Titi de la Petrechioaia pe 04 Iunie 2021, 09:48
#9
Măi,legumă stricată,vezi că faci AVC!
Capete de cretă sunt cei ce ți-au dat viață și nu te-au lăsat să mergi regulat la școală.Pe mine nu mă interesează combinațiile și persoanele pe care tu pretinzi că le cunoști foarte bine,ci semnalez unele derapaje serioase ale Cancerului din PSD.Ce au făcut sau mai bine spus ce n-au făcut atâta timp cât s-au aflat la conducerea orașului,județului și tării,timp de 30 de ani.Acolo s-au format ”profesional”,dar și infracțional toți cei de care ne spui.Întotdeauna,fiecare hoț șef pe oriunde,s-a înconjurat numai de prostălăi și slugarnici aprobatori.Așa că termină odată cu aprecierile și etichetele puse unor persoane pe care nu le cunoști.Și pentru ultima oară spun,hai să privim cauza nu efectul sau numai situația în care am ajuns!
Gogu de la Aprozar pe 02 Iunie 2021, 22:48
#8
Lui Titi de la Petrechioaia
Și zi așa mă cap de cretă, eu sunt setat pe Crăcea? Păi bine măi lache cu cioc, unde este activul PSD infiltrat, de zici că este PSD 2, nu la PNL? Ce alternativă ați oferit voi băi labe triste cetățenilor orașului? Nu cumva lozinci ieftine, și cam atât? PSD-iști notorii precum Daciu, Nuță, Constantin-Măgaru, Petrescu, Mușat? Știi tu băi amărâtule cine cu cine stă la șprițuri de taină la Codrea? Ce caută Simionescu, omul de casă al lui Dragnea la taclale cu liberalii din oraș? Pe bune, tu cui vinzi scaieți? Du-te băi retardatule și ia o pauză! Deja cei doi neuroni distanțați social sunt obosiți rău!
Jenica pe 02 Iunie 2021, 16:33
#7
Acest Badalau
Dupa 8 ani de Primar si 8 de vice primar cu cretinul, kurwarul (Carmen Tetici) si coruptul (Glavan-hotul UNPR cu piata), Nutu Ioan= Puscarie, Badalau Iliescu, a venit cu un Carciumaru tepar si escroc, Scarlat Florin-Sorin candidat la primar, oamenii vechi si adevarati din partid Fiind prigoniti.Iliescu Badalau Este full de datorii si cu un pas in puscarie.Rusine bah delicvent batran si senil.
Lucica pe 01 Iunie 2021, 22:26
#6
Iliescu, acest Badalau
Aveți bou penal la Roșiori pe Sandu Iliescu, boșorog ordinar, ce a dus-o pe Lizuca, capra lui in ISJ Tr, un Bădălau local
Titi de la Petrechioaia pe 01 Iunie 2021, 09:22
#5
Rahan=Baba Vanga
Mai,Nostradamus,voi vedeti-va de lichelele vostre,de hotii care va conduc si urmariti-le atent faptele,ca de rezultate nici nu poate fi vorba.In continuare,creierul vostru este virusat cu numele Cracea,dar ati uitat complet de faptele de haiducie si distrugere a gastii incapabile a PSD.Nu mai purta de grija altora si uita-te in jur si priveste realitatea ce ne inconjoara.Daca Romania este azi in genunchi,este numai din vina calailor care i-au amputat libertatea pentru o viata mai buna si o dezvoltare reala si durabila,in schimb au inundat mintile si sufletele cetatenilor ei cu minciuna si amagire.
Rahan văru' lu' Tarzan pe 01 Iunie 2021, 08:15
#4
Unde dai și unde crapă
Dacă este așa cum spune autorul postării, atunci cine conduce la vârf PNL Teleorman? Bitanul sau Pârvulescu? După numirea lui Simionescu în CA de la ferryboat și menținerea lui Crăcea la șefia PNL Turnu Măgurele după a 4-a înfrângere în fața PSD înclin să cred că Bitanul taie și spânzură la vârful PNL. Dacă la congresul PNL va ieși Câțu președintele PNL, carierele lui Bitanu și Crăcea s-au cam încheiat și organizația locală poate va avea șanse la viitoarele alegeri locale dar fără Crăcea drept candidat. Dacă nu, atunci Crăcea va candida a 4-a oară ca primar, Cuclea mai câștigă un mandat iar PNL va avea soarta PNȚ-CD.
Titi de la Petrechioaia pe 31 Mai 2021, 12:09
#3
Hai ca ati gasit acarul Paun
Nu stiu cine este Parvulescu si nici nu-l cunosc personal,dar sa spui ca e Dragnea 2,e deja prea mult.Raul pe care l-a facut Dragnea acestei tari,felul in care a administrat guvernul si tara,modul in care a intrat cu bocancii in justitie,facand legile praf si scotand la pensie toti puturosii si coruptii dupa numai 20 de ani de munca,cu niste pensii de 3 ori mai mari decat salariile avute,felul in care a risipit si capusat bugetul de stat,traficul de influenta la cel mai inalt nivel,si cat de mult a reusit sa saraceasca pop**atia din Teleorman si din intreaga tara,prin metodele mafiote de stagnare a dezvoltarii rurale si urbane,nu a facut-o nimeni de la 1989 incoace in Romania.Inainte de a vedea efectul trebuie vazuta cauza,de unde s-a pornit totul,care sunt rezultatele conducerii de aproape 30 de ani ale PSD,si unde s-a ajuns azi cu o conducere liberala care are serioase probleme de stabilizare si redresare a intregii economi .Atat de mult s-a furat ca nici nemtii nu mai pot face ceva.
Gigea pe 31 Mai 2021, 10:45
#2
Trist
Atât de trist, atât de adevărat!
Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu Wa Za Banga pe 31 Mai 2021, 08:14
#1
Adevăr în oglindă
Hehe, cum se vede că a început propaganda electorală pentru alegerile interne din PSD2, pardon, PNL! Pârvulescu, cel care a pierdut influnența în Biroul Politic Județean al PNL și-a exprimat susținerea pentru Câțu la șefia partidului. Se pare că este și cartea câștigătoare. Costel Barbu zis Bitanul merge pe linia Orban. Și cum Bitanul îl ține în brațe pe Crăcea, se pare că Liga looserilor perpetui prinde teren solid la PNL. Vă mai amintiți cum mâncați rahat în campania electorală despre prețul apei potabile? Pe atunci spuneați că Apaserv este a Primăriei, acum spuneți că este a CJ. Vedfeți mă de ce nu vă mai crede nimeni, și luați mereu bătaie în Teleorman? Și apoi ce rol are Simionescu la PNL Teleorman? Între cine și cine face conexiunile oculte la vârful PNL Teleorman, și cu ce interese puse în joc? Toate lucrările de renovare din oraș către cine s-au dus? Către Teldrum? Nu! Era Dragnea a apus. Nu cumva către unii fruntași PLN? Bitanul taie și spânzură la Alexandria, deci ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.