Bursa zvonurilor: Turnu Magurele - Kaufland, Lidl, Pepco si un magazin de bricolaj

25 Mai 2021, 08:27 | 9390 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Kaufland

Santierul de la fosta unitate militara este la inceput. Prin oras se aude ca vor fi construite mai multe magazine. Kaufland si Lidl au acelasi patron - tot ce e posibil sau pana acum nu am avut niciun magazin mai mare, iar acum unul plus unul cadou. 

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
daniela.preda@gmail.com pe 28 Decembrie 2021, 13:10
#21
...va convine nimic.
Daca face cineva ceva nu e bine, daca nu face iar nu e bine. Nici Satan nu va mai multumeste...
Dudău Florea pe 30 Octombrie 2021, 19:21
#20
Mafie
E bine să avem cît mai multe magazine ... ATENȚIE Acolo trebuia să fie un mic parc industrial că ne-am saturat să din sclavi lui Nicolae. Asta trebuie să se facă în orașul nostru, loc*ri de muncă adevărate
anonim pe 02 Iunie 2021, 03:08
#19
Noile Constructii
Bună ziua/seara, vă rog frumos dacă se poate și aflați mai multe despre ce anume se va construii în oraș în viitorul apropiat cu exactitate să putem afla și noi deoarece zvonuri sunt foarte multe precum că s-ar face McDonald's, Mall și așa mai departe. Dacă avem și persoane înafara celor ce publică știrile de pe accest site, care au vre-o informație relativ concretă, aștept răspuns la comentariu. Voi fii cu ochii după viitoarele ştiri scrise de către dvs. și sper să aflu mai multe despre ce se schimbă exact și totodată sper să avem cât mai multe schimbări înspre bine. În continuare o seară/zii plăcută.
Mirela. pe 31 Mai 2021, 16:02
#18
Pentru Mihaela-continuare.
Intrucat pe acest site numarul de caractere este limitat, este destul de greu sa duci expunerea pana la capat. Oricum, nu ar avea rost, tot nu ai pricepe. Asa ca te intreb: DACA TOT ESTI ATAT DE PATRUNSA DE SPIRITUL EUROPEAN(fac pariu ca habar nu ai cu ce se mananca, dupa cum nu au habar nici "parintii" acestui termen)DE CE MAI STAI IN ACEST TARG IMPUTIT SI NECIVILIZAT SI NU TE DUCI ACOLO UNDE UMBLA CAINII CU COVRIGI IN COADA? DACA NU AI O MESERIE CU CAUTARE PRIN ALTE TARI, MACAR LA CULES SPARANGHEL TE-OI PRICEPE. SI DACA TOT VENI VORBA, TU LA CE TE PRICEPI?
Mirela. pe 31 Mai 2021, 15:50
#17
Pentru Mihaela.
Stimabilo,intre ceea ce spui(scrii) tu si invatatura marxist-leninista nu este nici o deosebire, altfel spus asemanarea este atat de mare incat se poate afirma ca este acelasi lucru.Eu inteleg foarte bine ce vrei tu sa spui, dar tu nu intelegi sensul spuselor mele. Pentru informarea ta, desi stiu ca pierd timpul, tot nu vei pricepe, menntionez ca am fost si eu printr-una din tarile pomenite de tine-Germania-treburile(precizez, treburile, nu turismul)ducandu-ma pe la Frankfurt, Hanovra, Braunschweig, Koln. Referindu-ma numai la marile magazine,care pentru tine si alti arde-gazul asemenea tie, constituie problema principala in acest targ, pot spune ca nu avem ce compara. Un motiv este acela ca sunt localitati total diferite si-cel mai important-Turnu Magurele nu duce lipsa de unitati comerciale. Poate ar fi mai nimerit sa spui ca este O MARE DIFERENTA INTRE CALITATEA PRODUSELOR SIMILARE ADUSE DE ACEEASI FIRMA MULTINATIONALA LA NOI SI CELE DIN OCCIDENT( la noi, multe expirate!)Las-o balta
Dracul pe 30 Mai 2021, 22:37
#16
Orice
Sa va fut in guriță ...că prea va place să mâncați căcat.
Nicu pe 30 Mai 2021, 20:38
#15
Gandire si postare de manzat,sa spunem vitel
Asa e,Manzatule,se poate vinde orice,numai minte si educatie nu gasesti acolo.Daca in familie si scoala nu ai putut acumula,e greu sau imposibil sa ai ieftin sau la oferta.Esti liber sa mergi si sa cumperi de la chinezi.
Mihaela pe 30 Mai 2021, 20:30
#14
Mirela,mai bine taceai
Mireluta darga,mai citeste odata postarea mea si spune-mi ce legatura are ceea ce am scris eu,cu Marxismul si comunismul pe care unii l-au visat,l-au gandit si transmis omenirii?Si ce legatura are sclavia cu modul civilizat al acestor marimagazine?Nu stiu prin ce tari ai fost tu,dar in momentul in care accepti sa intri intr-o unuiune(UE),trebuie sa accepti un magazin cu traditii si obiceiuri ale unor parteneri si in tara ta.Intreaba un neamt,un francez,un austiac sau un italian,despre cum percep aceste lucruri.Exemplu cu cainii cu covrigii-n coada este cel mai reprezentativ la noi,nu o expresie pe care sa o spui despre o tara cu un regim de viata cu 100 de ani inaintea noastra.Asta numai daca nu esti expert in spalatul vaselor pe la ei.Si asa cred ca vom continua multi ani deacum incolo,pentru ca nu suntem in stare sa recunoastem ce si cat putem si sa invatam din propriile greseli.
Catalin Manzatu. pe 30 Mai 2021, 07:52
#13
Magazin articole de bricolaj.
In acest magazin se vor vinde si ACE, BRICE SI CARICE SI CHILOTI DE DAMA; MAI ALES CHILOTI DE DAMA-NOI IMPORTAM CHILOTII DAMELOR SI EXPORTAM CE ESTE IN EI.
Mirela. pe 29 Mai 2021, 15:54
#12
Pentru Mihaela.
Surioara draga, comentariul tau seamana cu o poezie neomarxista=USR-ista. Sigur ca aceste pravalii, oricat de mari sunt, repezinta niste investitii profitabile doar pentru proprietari, nu si pentru cetateni. Pe de alta parte, in Turnu Magurele avem, slava Domnului, destule. De mirare este si faptul ca, daca ar fi sa-i credem pe pe catastrofistii din redactia acestui site, ca pe la noi domeste saracia lucie, DE UNDE AU "AMARATII" NOSTRI CONCETATENI BANI SA CUMPERE PRODUSE? Si eu am fost prin strainatati si am vazut, poate mai multe ca tine, dar nu am ramas atat de incantat. Mi-amintesc ce zicea unul numit Karl Marx, ajuns din nou la moda, ca si atunci cand are lanturile de aur, sclavul tot sclav ramane. Acum multi ani am fost in RFG la un fost coleg care plecase acolo cu forme legale( ca parintii dlui presedinte Klaus Iohannis) si care mi-a spus "SA NU CREZI CA PE AICI UMBLA CAINII CU COVRIGI IN COADA!". In incheiere, te rog sa nu ma socotesti rautacios: de ce nu ramai acolo??Atat!
Gigioaca pe 28 Mai 2021, 16:21
#11
Știți
În afară de Pepco și Zara ce magazine mai sunt în plan
Mihaela pe 28 Mai 2021, 08:48
#10
Nu suntem obișnuiți cu lucrurile bune
Întotdeauna se vor găsi cârcotași care să-și arate nemulțumirile sau părerile,de multe ori total aiurea,despre aparițiile unor noi investiții.Dar se apre că nu este binevenită și civilizația și felul în care să ne putem aproviziona cu alimente și altfel de produse de la niște magazine c*rate și cu oferte pentru toate gusturile și buzunarele.Îmi permit să fac o sugestie și pentru magazinele de cartier,ai căror proprietari sunt speriați de faptul că vin din ce în ce mai multe”multinaționale”peste noiraspberryrețuri cel puțin egale cu cele ale marilor magazine,ordine,c*rățenie și o amabilitate și servire cu care ne-am obișnuit atunci când ieșim din țară.
COSMIN NEACSU. pe 28 Mai 2021, 07:26
#9
Intrebari.
-CARE ESTE SITUATIA COMBINATULUI?

- DESPRE "ELECTROTURRIS"STIE CINEVA CEVA CONCRET?

-CE FUNCTIE MAI ARE DL CRACEA CLAUDIU IN ORGANIZATIA LOCALA P.N.L.?

-DOMNII INGINERI BICIU CONSTANTIN SI LIVIU NEAGU MAI SUNT IN P.N.L., CU CE SE OCUPA, DE CE AU FOST SCOSI DE PE LISTELE DE CANDIDATI C.L.?(-ERAU SINGURII CONSILIERI CAPABILI AI P.N.L.)
Siimy și Gigi de la moldoveni pe 27 Mai 2021, 15:29
#8
Marketul mult visat
Se va face Market in turnu Măgurele atunci cind livache va ieși din pușcărie,și ilva pune manager pe Valentin Dragnea .iar director economic pe I.E fosta la cicalex,iar acum la ferma salcia,și sigur 100% se va distruge marketul,așa cum s-a distrus ferma salcia,iar Liviu Dragnea nu a ajuns președintele României .Păcat, Dragnea trebuia sa fie președintele României acum,dar fiul sau l-a sabotat.yy
LICA JIANU. pe 27 Mai 2021, 07:29
#7
Intrebare....
Oare cand pe acest site de stiri se vor difuza si STIRI???
Didi pe 26 Mai 2021, 14:00
#6
Guvern de rahat
Rau cu PSD, Dar cu PNL& USR, Totul Este de rahat.Citzule, Marsh draqu acasa
Andrei pe 26 Mai 2021, 06:54
#5
LIDL Turnu Magurele
Au pus deja la organizarea de șantier o pancarta și scrie pe ea beneficiar ....LIDL.
Șeful lu' Claudiu. pe 25 Mai 2021, 21:07
#4
Întrebare.
La Lidl-ul asta o sa vândă Crăcea căpșuni?
Pt pe 25 Mai 2021, 20:24
#3
Viorel
Bei si fumezi cam mult. Mai baga si tu mana la pasarica sau da l pe al tau la caracatita visezi cam mult.
Arhitect pe 25 Mai 2021, 18:16
#2
Realitate, nu zvonuri
Au fost emise autorizatii de constructie ptr firmele care detin magazinele Kaufland, Lidl si Altex/Media Galaxy. Kaufland poate subinchiria in cladirea sa spatii ptr alti operatori (magazine mai mici), pe modelul altor centre din tara. Nu exista nicio autorizatie emisa ptr magazin de bricolaj, cel putin pana in prezent.
Viorel pe 25 Mai 2021, 09:01
#1
Exact ce ne lipsea
Nu inteleg de ce nu se face si un mall.Era un loc perfect de intalnire si petrecerea timpului pentru eleve si proxeneti.Care dintre noile magazine va da produse pe caiet?Ca la bogatia din orasul nostru,nu stiu cu va plati majoritatea clientilor in viitor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.