Claudiu Cracea vinde capsuni la Lidl

21 Mai 2021, 09:28 | 4113 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Capsune

Capsunile ecologice din Turnu Magurele au ajuns în magazinele LIDL. Altii se lauda cu f...., Cracea ne spune de  munca. V-am zis ca e de moda veche. 

sursa: pagina Facebook Solar Resources SRL

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
ilaV = Vali pe 24 Mai 2021, 22:10
#8
PNL+PSD = LNP +DSP
Vali, ilaV, tu ai început comentariile... și cât greșești !! Că că prețurile sunt peste Occident critici tu. Păi e f f bine așa... "mama rea", mama bună sau bunica ta... să nu le cumpere. Nimeni să nu fie așa prost să le cumpere, lăsați-le să se strice la raft. Nu cumpărați trufandale... Așteptați vremea /timpul căpșunilor ieftine. Pe astea nevândute le va lua Nea Vasile PS distul pe gratis... Coana Vasilica a lui, are o rețetă ultrasecretă, face o bragă de 90°... din trandafiri ciumați amestecați cu căpșunile PNL liste. O nebunie ! Trăiască politica trăsnită ! !!
Nu prea am bani pe 23 Mai 2021, 19:50
#7
Dar am luat si eu
Am casa si la tara si prin c*rte am si capsuni. Nu sunt astea bio cum sunt eu inginer. Pacat ca nu mai spunem adevarul si ne place sa ajutam prin minciuna. Pacat, mare pacat.
Mita Biciclista. pe 23 Mai 2021, 16:57
#6
Schimbare de sortiment.
Pana cand s-a hotarat sa se retraga din politica(din cea la vedere, nu si din cea inerlopa!) dl. Cracea vindea gogosi la fraieri. Oricum, capsunile sunt un produs superior! Iti dorim si alte succesuri!
Fără șef politic pe 22 Mai 2021, 07:35
#5
Electorat PSD,treziți-vă!
Mda,aceleași glumițe proaste cu Crăcea.Unde lucrează Crăcea ăsta,și ce bani publici dirijează?Dragi,postaci,dar Cuclea ce vă vinde,sărăcie,minciună și prostie?Vali,tu ce ai cumpărat,sau ai luat gratis,așa cum vă place vouă PSD-iștilor?Băi,fraierilor,cereți de muncă,nu poleială și spoială pe bani mulți!
Titi de la Videle din c*rba pe 21 Mai 2021, 22:35
#4
Dăncula și simionescu Adrian
Simionescu cu echipa sa de campanie electorală a făcut-o europarlamentar pe proasta din Videle,dar Viorica s-a deșteptat și-l-a trădat pe Dragnea,alăturat fiul luidragnea care i-au dat bomboane și l-au prostit rău de tot.Simionescu alături de Ignat Cornel,vasile Ionescu,neces nelu,la ordinul expres aleluia Dragnea aufacit-o europarlamentar,iar in final Viorica le-a pus păsărica in cap,mai ales luil livache.
...... pe 21 Mai 2021, 17:38
#3
.......
Toate capsunele aparute pe piața sunt de la 3.5 euro până la7 euro 500 grame.
Leanta lui Ibric. pe 21 Mai 2021, 16:56
#2
Urmeaza altceva mai tare.
Incepand cu data de 10 iulie ferma dlui Cracea incepe exportul de dude bio.Noi vrem sa vanda si in tara!
Vali. pe 21 Mai 2021, 11:48
#1
La preturile astea.
Asa zisele fructe bio,la un preț mult mai mare ca în Occident.Le cumpara mama rea!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.