Petre Parvu a apelat la instantele europene pentru a fi scapat de hotiile facute cu Teldrum. Singura solutie: Papa de la Roma.

18 Mai 2021, 23:06 | 2895 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Petre Parvu

Magistratii de la Curtea Suprema au respins cererea primarului din Zimnicea - "Respinge cererea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene formulată de Petre Pârvu. Acordă termen la 28 octombrie 2021, cu citarea părţilor. Soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Pronunţată astăzi, 13 mai 2021."

La începutul anului 2017, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa conflictului de interese de natură administrativă, în cazul primarului oraşului Zimnicea. Inspectorii de integritate spuneau că: ”În perioada deţinerii mandatelor de primar, a semnat mai multe contracte (de furnizare, de prestări servicii şi de lucrări), precum şi facturile aferente contractelor încheiate între Primăria oraşului Zimnicea şi S.C. Tel Drum S.A. Alexandria (societate comercială care a avut încheiat un contract de închiriere şi un contract de comodat (folosinţă) cu persoana evaluată, având ca obiect un imobil proprietatea acestuia). Astfel, persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 70, art. 71 şi art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”.

Pe 27.01.20017, primarul Pârvu a atacat în contencios administrativ decizia ANI, cerând anularea raportului. Însă, magistraţii de la CAB Bucureşti au respins acţiunea, ca neîntemeiată, iar primarul Pârvu a declarat recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în data de 14.08.2018.

În cazul în care judecătorii vor menţine hotărârea Curţii de Apel Bucureşti, primarul din Zimnicea îşi va pierde mandatul. Cu alte cuvinte, după emiterea ordinului de încetare a mandatului înainte de termen, în oraşul de la malul Dunării vor avea loc alegeri anticipate.

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ilie de la stadionul turiss pe 19 Mai 2021, 21:41
#3
Americanii lui Dragnea
Dragnea și PSD-ul a încercat sa livreze bomboane lui trump după modelul fiului sau,care i-a livrat bomboane. Tatălui sau,alături de dragne Ilie,asta da social democrație plecată din Teleorman.
Taxi-man pe 19 Mai 2021, 19:40
#2
Liviu-Pacaliciu
Sa dai cateva mii de euro, ca ti se aduce masina aproape noua, sa iei teapa totala?Exista Liviu Parvan, zis Pacaliciu, In poarta cimintirului din Roşiori.Mooie la Pacalaci, banii inapoi la oameni, Kioara!
Oprea Stefan pe 19 Mai 2021, 08:56
#1
Un primar ca toti primarii din PSD
Cat tupeu au hotii astia de primari si cat de iubitori de TelDrum sunt cu totii.Dar ce au facut pana acum toate institutiile din Teleorman,si ce nereguli au constatat?Intraga pecingine PSD s-a intins peste tot,in Politie,Proc*ratura și Justitie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.