Video Petre Neaga - Primaria Turnu Magurele are gospodari prosti. Cone Cornel, director Local Urban, are diploma de prost

16 Mai 2021, 21:58 | 3624 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

TURNU MĂGURELE-Str. INDEPENDENTEI (PRINCIPALĂ). Cât de ,,prost" gospodar trebuie să fii, încât să montezi băncile de odihnă și recreere cu spatele la stradă,astfel încât ești obligat să te ,,delectezi" cu imaginea gardului viu din fața ta și a reclamelor magazinelor de la parterul blocurilor, aflate la nici 10 metri.Să nu mai punem la socoteală că ești obligat să privești la ferestrele locatarilor din aceste blocuri.Dacă băncile ar fi fost montate lângă gărdulețul viu,oamenii ar privi atât trotuarul din fața lor,pe cel din față ,dar și întreaga stradă,cu tot ce de întâmplă pe ea.Asta,ca să nu mai punem la socoteală posibilitatea ca o mașină scăpată de sub control să intre direct intr-o bancă plină cu oameni .Individul care se mândrește cu astfel de realizări,se numește CONE CORNEL -Director la S.C.Urban-Local S.A. din cadrul Primăriei Municipiului TURNU MĂGURELE.Voi reveni și cu alte realizări ale acestui așa-zis ,,gospodar".

preluare pagina Facebook Petre Neaga

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Costel Codrea. pe 20 Mai 2021, 18:07
#18
Lui Neaga, Redactiei si altor specialisti in banci de stat.
Nu ma bag in probleme care nu stiu ca au o reglementare legala, dar: AM UNBLAT SI EU PRIN CATEVA ORASE DIN TARA SI DIN ALTE TARI SI, PESTE TOT, AM VAZUT CA BANCILE PENTRU ODIHNA SUNT AMPLASATE CU FATA SPRE TROTUARE. Parerea mea este ca din lipsa de ocupatii serioase va angrenati in discutii care nu-s potrivite nici pentru buza santului, sau Radio Erevan. Daca v-ati suparat pe Cone Cornel, cautati-i alte metehne-are destule!
... pe 18 Mai 2021, 13:39
#17
Dl Neaga,
De ciinii din oras,nimic?Cine-i prinde,cine-i transporta la Alexandria...este legal sau nu..?
Nebunu\' din coceni pe 18 Mai 2021, 12:56
#16
Punctulețului
Iresponsabilă a fost doamna mă-ta, că n-a avut c*rajul să-i spună lui tac-tu când a venit acasă pe avarie. Uite ce idiot care poluează omenirea a rezultat!
Nebunu' din coceni pe 18 Mai 2021, 12:53
#15
Lui # 14
Băi Moș Teacă față în față cu reacțiunea, tu cui vinzi scaieți? Orașul își merită soarta, și încă din plin. Vă plângeți că vă conduce PSD? Păi băi Nea Caisă, tu te-ai uitat la lista PNL? Daciu, Constantin, Nuță, Petrescu, Mușat, PSD-iști notorii pe lista lui Crăcea? Consilieri personali gen Necea, Batacliu sau Peria? Trepăduși gen Simionescu, care ține legătura între Bitanu și vârfurile PSD? Serios? Voi pe cine prostiți cu aiurelile astea? Ai pe Steluța Mohora, care după ce l-a supt pe Crăcea, acum se gudură pe lângă pitic? Cine cui a dat lucrările de reabilitare în oraș? Nu Piticul lui Cocu și altor firme PNL, prin intermediul lui Pârvulescu și Bitanul, conform unor înțelegeri la vârf? Pe bune, voi chiar vă meritați soarta!
Un cititor pe 18 Mai 2021, 09:03
#14
Delirul unora alimentat de Sindromul Stokolm
Câtă mizerie morală și prostie pot scoate unii din mintea lor.Aici e vorba de prostie,de hoție și cheltuirea total ineficientă a banului public,iar unii o țin langa cu ”Crăcea”.Asta da dovadă de prostie și tupeu.Dacă aveți ochi să priviți realitatea,uitați-vă în direcția corectă și nu mai bateți câmpii cu tot felul de păreri diversioniste.Și nu mai apărați hoții și lăudați incompetenții.De peste 30 de ani,la Turnu Măgurele am avut conduceri PDSR,PD și PSD,și am fost călăriți cam de aceleași persoane în frunte cu infractorul Dragnea.Azi ce vedem,și ce concluzii trageți?Mergeți doar in genunchi și cu ochii închiși.E tragic atunci când vă iubiți călăii.
Gogu pe 18 Mai 2021, 07:56
#13
Pt Turnu cu stiri
Sa ti dau m**e la toti astia care aveti situl asta turnu cu stiri sa va iau nevestele si copiii in p**a .
#8 pe 17 Mai 2021, 21:57
#12
Lui #10 / la 21:57 acum
Chiar îmi strici seara, cu amenințarea?

M-ai ghicit ?! , eu sunt cealalaltă "tristă laABBA". M-ai invitat la o terasă, cam de mult timp,că dai o bere și îmi explici ceva...și ioc-deloc. Atunci mai făcut "boul bălții" am fost ofensat, dar văzând pe net ce ființă e aia mi-a trecut. Chiar voiam să fiu în altă viață așa ceva, să zbor alături de vulturi. Uite și tu porecla pe care ți-am... (hai că pus-o ! ), și să te iubească Daiana ȘoȘo acă. Continuă rămân fanul tău, te citesc
Costel Codrea. pe 17 Mai 2021, 18:16
#11
Lui Neaga si Redactiei.
Alte imcecilitati nu gasiti sa scrieti? Poate ca ar fi necesar un referendum local cu privire la amplasarea bancilor de pe centru! Dupa atata "munca" turnenii merita loc*ri de odihna mai bune.
Nebunu' din coceni pe 17 Mai 2021, 16:04
#10
# 8
Ehe, cum te-ai dat tu de gol! Existau doar două persoane care aveau de-aface cu subiectul. Pe unul l-am nominalizat. Mai este unul. Când v-am aruncat momeala ați ieșit la suprafață precum uleiul. Dar vine el la furculița mea odată și odată.
Bădița pe 17 Mai 2021, 15:40
#9
Incultul
Măi oameni buni, acest CONE nu știe nici să scrie, atât este de prost. Nu poți avea nicio pretenție de la acest analfabet. Nu vedeți cum arată piața de care răspunde. A umplut orașul de garduri de tablă și de sârmă. A montat limitatoare de viteză și pe străduțele pe care nu trec 10 mașini pe zi. L-a convins pe neterminat să aprobe construirea de garaje pe care el ia chiria stricând aspectul spatiilor dintre bloc*ri. Face lucrări de mântuială ca să-și justifice activitatea. Vinovați sunt angajații din primărie care-i aprobă devizele de lucrări. A consumat mii de metri cubi de beton pe care-i cumpără de la firma de casă a PSD SAS . COM.Consuma carburant în cantități mai mari decât o firmă de transport. Prin Local Urban se drenează o bună parte din bugetul primăriei. Colac peste pupăză mai are și un salariu de 100 milioane de lei. Cât de c*rând vei da cu subsemnatul pentru toate măgăriile pe care le-ai făcut.
. . 09:11. /. 13:oo pe 17 Mai 2021, 13:01
#8
Make #6, poți preciza?
Cine e "Dilaul din coceni". ?????

Ca pe "Dilăul din aprozar" îl știm toți.

Ca scrind tu "coceni" faci oTrimitere la ala care si a schimbat numele /identitatea virtuală in :

"SONyLĂ din coceni".

Sa rebotezatu. A anunțat el mai jos la știrea cu Adevăru din fotografie

Și iti multumesc!
Unu pe 17 Mai 2021, 10:38
#7
Unu
Diplome baaaaaaaaaaaaaaaa Craceo.

Pai tu vb de funie in casa spanzuratului?

Tare asta cu diplomele. Si da sa ii spui aluia de a postat cliiul ca bancile se pot pune si asa cum zice el dar si cum sunt acum. Fiind un bulevard mare cu totuare MARI se pot pune pe ambele parti.
Make pe 17 Mai 2021, 10:06
#6
Și ce legătură are postarea ta cu retardații de la turnători? Subiectul este de noaptea minții. Dilaul din coceni chiar are dreptate. Chiar sunt penibil cu astfel de subiecte.
Ionuț pe 17 Mai 2021, 09:12
#5
Răspuns pt neaga
Bă neago, mie îmi place cum sunt amplasate...
. pe 17 Mai 2021, 09:10
#4
,
Gogule da prost ești
Tușa Varvara pe 17 Mai 2021, 08:43
#3
Moșteniri de la vechiul ”gospodar”Mohanu
Și să nu minimalizăm pregătirea acestui Cone,că pe lângă caracterul infect și ”diploma de prost” cu care a intrat alături de Cuclea,a mai dobândit în acești ani și diploma de HOȚ,tot alături de PRIMARUL NIMIC.Toate astea vin din trecutul unui alt primar habarnist,lafel de INCAPABIL,DISTRUGĂTOR și HOȚ.
Gogu și Mărioara pe 17 Mai 2021, 06:30
#2
Primăria trădată de Liviu Dragnea
Cosmin gușă a spus la televizor ca Dragnea a trădat pe toți oamenii din jur cum ar fi ponta,Coldea,maior,Burleanu,dar la Rondul sau a fost trădat și prostit de fiul sau,Ilie dragne,Petre P,putineanu (puty bilețel€
Nebunu' din coceni pe 16 Mai 2021, 23:03
#1
Postacului
Claudiule, ai preluat aberațiile lui Dragodan? Băi labe triste, chiar sunteți penibili!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.