Primaria Turnu Magurele, pentru unii muma, pentru altii ciuma (rosie)

13 Mai 2021, 22:20 | 3257 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Muma - posesori de barci, pontoane, etc, nu platesc impozite catre Primaria Turnu Magurele. Nu stim sub ce forma, cert e ca ne-a parvenit aceasta informatie.

Ciuma (rosie) - turnenii care nu au contract cu firma Polaris au fost premiati cu sute de lei si peste 1.000 de lei. Primaria a incasat banii fara sa presteze un serviciu. De ce?! Pentru ca poate.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
cel de la # 9 și #10 pe 20 Mai 2021, 12:29
#14
Către redacție
Stimate Redactor, vă rog aprobați mesajul _DEX + DexOnLine_. Este a treia trimitere (alte două nu le-ați publicat, și erau foarte necesare ca răspuns unei incorectitudini ). Vă mulțumesc anticipat!



DEX + DexOnLine către... pe 20 Mai 2021, 12:15
#13
pt Gogu de la piața cu aprozar
Se scrie CORECT : pe deasupra ; deasupra. Fără CRATIMĂ.

Este INCORECT scris cu cratimă : pe de-asupra ; de-asupra.

Dar zice Gogu : ""forma LEGATĂ prin cratimă este corectă gramatical"". Și râd toți școlarii de el.

O aberație : Un cuvânt scris legat NU are cratimă... cratima "dezleagă" cuvântul Goguleee!

Ai mai scris dle Gogu (pt.tine, clar?) :

""Și mai pune dracului și tu mâna pe cartea de gramatică și ortografie a limbii române! ""... recitește-ți "opera" până jos!, (cu vânturi și praf și vânt). Și încetează cu injuriile către toți, Gogule de la piața cu aprozar !
Gogu de la APROZAR pe 16 Mai 2021, 07:43
#12
# 9
Băi deontologu' lui pește, expresiile alea sunt de fapt expresia plastică a nivelului acelui individ, pentru că este vorba despre o singură persoană. Și cam știu eu cine este acea persoană după cum,, dă cu verbul". Și mai pune dracului și tu mâna pe cartea de gramatică și ortografie a limbii române! Așa ai fi știut că forma legată prin cratimă este corectă din punct de vedere gramatical. Dar ... prostia fără fudulie este ca meciul Steaua - Dinamo fără bătaie între galerii. Du-te tată și refă-ți cunoștințele în domeniu că ești praf. Deocamdată faci pipi contra vântului.
Gogu de la APROZAR pe 16 Mai 2021, 07:36
#11
# 7
Crede-mă stimabile că este vorba despre o singură persoană, și cred că știu cine este.
Probabil #7.. pe 15 Mai 2021, 14:20
#10
pentru aprozarul #4
În plus, domnule Gogu #4, ai pus titlul : "Lui Huidu și Manole", și apoi niciun "voi" ci numai "tu tu tu".
Hristos a înviat, Gogule.! pe 15 Mai 2021, 14:03
#9
de la aprozarul #4
#4,nu se putea fără aceste injurii ?? :

: """pune dracului neuronii din țeasță, agramat și prost, fiul ploii, găina face pipi, looserul îngâmfat, prostul satului"".

Huidu & Manole, pentru doar 2 greșeli este ( sunt că's 2) agramat ?!!, când dl Gogu #4 începe cu :

.

: "agramat pe de-asupra!".

Corect : deasupra / pe deasupra ... FĂRĂ CRATIMĂ.

Gogu de la APROZAR pe 15 Mai 2021, 07:24
#8
# 6
Nenicule aici ai oblicit-o! Dragnea a fost băgat la zdup de Bombonica. Inteligent sfătuită de avocat, care a făcut un mic târg cu DNA: îl bagă pe Livache pe țeavă și scapă. Și așa a fost! Bombonica a recunoscut fapta (și astfel l-a terminat pe gherțoiul cu mustață) și a restituit prejudiciul, scăpând doar cu o amendă penală, care după doi ani se șterge din cazier. El trebuia agățat cumva, ca apoi să vină și celelalte dosare peste el. Acum i s-a arătat pisica, dar cred că individul va petrece mult timp la beci. Aiureala cu Coldea și Maior e puerilă! Livache s-a întins prea mult, dar nu serviciile l-au terminat pe el, ci lăcomia lui, mai ales faptul că intrase sub lupa OLAF. Și cu ăia nu te joci! Kovesi abia așteaptă să i-o plătească gherțoiului. Ștefănuț e doar o beizadea ca oricare alta, și care după ce tac-su' e la bulău a cam terminat-o cu haiducia. L-a cam încolțit și falimentul.
Doru pe 15 Mai 2021, 06:32
#7
Primăria Turnu Măgurele SRL
Din tot ceea ce am văzut până azi,pentru marea majoritate a cetățenilor,pentru ei și familiile lor,pentru dezvoltarea acestui oraș,Primăria Turnu Măgurele este doar ciumă.Și nu spun asta doar în urma simplei mele constatări,dar și în urma tuturor lucrurilor,faptelor și acțiunilor desfășurate zilnic,dar și a realității pe care o vedem și care ne înconjoară.
Gigi și carmen Dan Godea florin pe 14 Mai 2021, 21:39
#6
Teapa cu bomboane
Maior pleacă ambasador in Iordania,iar Dragnea sta la Rahova,datorită fiului sau,ca sa-i acopere prostiile făcute de stefanel livache l-a tradAt pe maior si Coldea,.
Unu pe 14 Mai 2021, 21:19
#5
Pt Gogu de unde vrea el
In sfarsit unu care stie ce spune. Si luptata nenincule si ei pe la spate au strans mana
Gogu de la APROZAR pe 14 Mai 2021, 08:55
#4
Lui Huidu și Manole
Nu era destul că ești prost, ești și agramat pe de-asupra! Băi fiul ploii, mafia lui Dragnea s-a cam încheiat la Turnu. Tu n-ai văzut că toate lucrările de prin oraș sunt acordate firmelor de casă PNL? Restaurarea cetății, reabilitarea grădiniței de pe strada Traian sunt date lui Cocu Bogdan, fruntaș liberal local. Cinema Flacăra și Casa de Cultură sunt date altor firme PNL. Ca și reabilitarea parcului. Unde este Teldrumul lui Dragnea în afacerea asta? Pune dracului neuronii ăia distanțați social din țeastă la lucru, și o să vezi pe unde se pișă găina. Tu nu te-ai prins că Piticul are conexiuni secrete cu PNL care-i dă fondurile necesare pentru proiectele care-l vor scoate primar și în 2024? Tu n-ai văzut că o mare parte dintre oamenii lui Cuclea sunt consilieri PNL? Mușat, Daciu, Constantin, Petrescu. Tu nu te-ai prins că Piticul este mână în mână cu PNL la nivel de județ, iar looserul ăla îngâmfat de Crăcea e de fapt prostul satului? El încă mai crede că-l poate bate pe Pitic.
Nelu Ispas. pe 14 Mai 2021, 08:27
#3
ASTA-DA STIR...E.
Mai este nevoie sa ni se spuna si noua despre ce este vorba?
Huidu și manole pe 14 Mai 2021, 06:28
#2
Seceta mare
Primăria trebuie sa Stinga bani pentru social democratul stefanel Dragnea pentru. A -și face fabrica de bomboane,atit de necesare pentru livache la Rahova.
Cracea! pe 13 Mai 2021, 22:47
#1
Ia mai verifica
Vezi ca sunt o gramada care platesc!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.