Kaufland deschide magazin la Turnu Magurele. E un eveniment destul de important pentru aceasta zona.

11 Mai 2021, 00:15 | 13911 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
Kaufland

Kaufland a primit autorizaţie de construcţie pentru un nou hipermarket în oraşul Turnu Măgurele, acesta urmând a fi amplasat în imediata vecinătate a stadionului echipei de fot­bal FC Turris, la intrarea în oraş dinspre Alexandria. Kaufland va cons­trui şi o staţie de încărcare a maşinilor electrice în noul magazin.

Acesta va fi cel de-al doilea magazin Kaufland din judeţul Teleorman, după cel din Alexandria deschis în 2008.

Adiacent, cei de la Goldbach Design & Build, care au mai colaborat cu Kaufland şi în cadrul altor proiecte drept proiectant general, au obţinut o autorizaţie de construcţie pentru un al doilea imobil care va avea funcţia de magazin de retail. Astfel, cel mai probabil pe lângă hipermarket, se va construi şi o galerie comercială cu magazine.

sursa: zf.ro

S-a aflat secretul! De ce evită Lidl o anumită zonă geografică din România. Nu e niciun magazin acolo!

Mai mult, aici>>playtech.ro

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
Mircea pe 23 Mai 2021, 05:58
#26
Zona comerială Turnu Magurele
De ce oare pe acea locație sunt 2 organizări de șantier ce par distincte? Pare că să se lucreaze la 2 magazine pe acel lot.
Kaufland pe 15 Mai 2021, 22:21
#25
6-6
Alta firma care vina sa faca afaceri pe spatele romanului ptr ca statul nostru nu mai este in stare sa deschida un magazin cu de toate. Cat de greu sa fie?! Afaceri, combinatii... oare cine castiga din afacerea asta?! Cine a cumparat terenul. Xerox by Modern. Al cui a fost terenul,cine l-a cumparat? Aici e cheia! O alta capusa a “cumparat” teren in fata armatei printr-o combinatie/excrocherie marca Psd/jucator,sef pe la Bac. Acte fabricate,mosteniri false,teren castigat/revandut... urma se pierde. Pe langa magazinele cu nume mare ce se deschid pe fostul teren al armatei,apare si o spalatorie castigata la loz in plic,by Psd.
Altul (nu Mircea) pe 15 Mai 2021, 15:39
#24
Lui Marcu.
Din replica ta se deduce un lucru :ESTI UNUL DINTRE MULTII EVANIONISTI CARE AU FIRME NUMAI PENTRU ACOPERIRE. DAR, DRAGUL MOSULUI SI-AL BABEI, INDIFERENT DE FORMA DE ORGANIZARE, TOATE OPERATIUNILE COMERCIALE, INCLUSIV CUMPARARI SI VANZARI, TREBUIE FACUTE CU DOCUMENTE CARE SE INREGISTREAZA IN CONTABILITATE! CEEA CE MAJORITATEA NEGUSTORASILOR ASEMENEA TIE N-O FAC! MODUL CUM ANAF, POLITIA SI ALTII POT SA FACA CONTROALE ESTE FOARTE SIMPLU, DAR N-O FAC. MAI TII MINTE RECLAMA ? "PRIETENII STIU DE CE!"
Marcu pe 14 Mai 2021, 08:39
#23
Lui Mircea
Mulți tarabagii au AF-uri, de aceea plătesc un impozit forfetar. Inainte de a spune prostii, informează-te!
Mircea pe 13 Mai 2021, 20:19
#22
.
Asa este Costele, în comunele limitrofe cine are un magazin 2 / 2 m, sa făcut om.

Nici dracu nu-i controlează.

Știu pe unul ( și o sai dau numele) care își face împreună cu familia vacanțele în Grecia și Turcia, de pe urma acelui magazinas în care vinde de toate.

Cumpără de la Penny/Profi și apoi le vinde la el, nici dracu nu-l controlează la facturi, marfa din magazin, marfa ținută în casa....
daa pe 13 Mai 2021, 18:00
#21
pai
avem magazin care cumpara masti de protectie anti coronavirus cu 7 lei per 20 de la Profi si la vanzare o singura masca e 2 lei, adica 40 lei set ul, si scarbele din horeca vor deschideri mari si restrictii zero, baaah sincer virusul asta e exact pentru voi, ati prins-o pe asta? numai tintiti catre hiunday santa fe si bmw x6 ca si loganul nostru e foarte bun...noi clientii pe care ii furati il folosim pe cel din 2005...
Make pe 13 Mai 2021, 16:34
#20
Lui cc
Mă, la voi se confirmă teza cum că prostia fără duduie este că meciul Steaua - Dinamo fără bătaie între galerii. Păi dacă piticul e sinonim cu neputința, Cracea cu ce e sinonim? Nu cumva e sinonim cu pielea cuiva de suflet? Da prostul până nu se caca în poteca nu se simte bine.
cc pe 13 Mai 2021, 15:49
#19
O, parere !
Mai Mache,cind zici piticul sa stii ca este sinonim cu neputincios,neajutorat si prost la cap.Asta daca nu avea armata de psd-isti in spate termina pe locul doi si daca candida singur.A profitat tot timpu de munca altora,ca el saracul este dus bine cu pluta !
COSTEL PANDURU. pe 13 Mai 2021, 15:37
#18
Nu zice nimeni nimic.......
...despre faptul ca toti micii negustorasi din localitate si din comunele limitrofe FAC O EVAZIUNE FISCALA CRIMINALA-CUMPARA TOATE PRODUSELE DE LA SUPRMARKETURI FARA FACTURI FISCALE, LE PUN ADAOSURI COMERCIALE GRASE SI APOI LE VAND IN MAGAZINELE PROPRII FARA SA LE INREGISTREZE IN CONTABILITATEA PROPRIE, ADICA FARA SA PLATEASCA TAXE SI IMPOZITE. BALANTELE SI BILANTURILE DE ANI DE ZILE LE INCHEIE CU PIERDERI.
Make pe 13 Mai 2021, 08:44
#17
# 16
Urlă în tine prostia ca sirena lui Roaită. Băi labă tristă, ăia dacă vin aici o fac pentru profit, și pentru asta au oamenii lor, nu ca onaniștii amintiți de tine. Îm plus, ți se simte frustrarea de la ani-lumină pentru faptul că ăștia vin sub mandatul Piticului, nu în timpul eternului și fascinantului looser de meserie care este Claudiu Crăcea. Ăla nici acum nu știe ce l-a pălit. Gângăvește ceva de trădări și trădători, comploturi, etc, nu că a fost naiv când a acceptat lotul ăla masiv de PSD-iști pe listele PNL. Baremi Mușat l-a tras în jos rău de tot! Nu mai zic de Măgaru, care mergea beat în campanie, și era să și-o fure în Catanga rău de tot. Plus caracterul lui infect. A jignit în stânga și-n dreapta, a pus tălpi unora. Asta l-a costat. Cu ratatul ăla voiați voi să-l bateți pe Pitic?
Primarul și FANEL de la velina pe 13 Mai 2021, 07:42
#16
Director
Dacă vine Kauflandul noul director de la Market va fi stefanel Dragnea care este cel mai bun manager .,va conduce cu mina de fer marketul și sigur va lasă fără venituri și mincare angajații,așa cum a făcut și la salcia alături de Elena și Ilie dragne .
Camelia Dancescu. pe 12 Mai 2021, 15:08
#15
Pentru "unul"-altul &Co;.
Sigur a este un adevarat eveniment.."european"(?!) deschiderea unui nou supermarchet(ce-o mai fi insemnand si asta?) si o dovada ca societatea turromaneasca a ajuns pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres in care fiecare inivid face cat are(sau, mai degraba, nu are) chef si ia cat poate(si peste poate). Mai pe intelesul tuturor, la Turnu Magurele-la fel ca in scumpa noastra patrie, nemunca este atat de bine platita incat oamenii trebuie sa-si cheltuie banii, energia si sa-si petreaca timpul liber(24/24ore) intr-un mod placut si util. Eu nu stiu, dar acest supermarket trebuie sa aiba in dotare si un superrestaurant, cu piscina si separeuri-futelnite. "CASA VICTOR" are nevoie de un conc*rent pe masura, o "CASA CRACEA".
Unu pe 12 Mai 2021, 11:25
#14
Pt Camelia Dancescu
Nu mai fuma toate prostiile
S.Fl. pe 12 Mai 2021, 09:04
#13
Un mic semn de civilizație
În sfârșit,un supermarket cu o ofertă pentru toate gusturile,mai c*rat și cu o gamă mult mai diversă și mai mare de produse decât a celor existente.Nu în ultimul rând,cu o parcare generoasă și în afara zonei insalubre din centrul orașului.Numai o conc*rență puternică va putea fi în sprijinul și beneficiul cumpărătorilor din zonă.N-ar strica să rămână doar câte un singur magazin al fiecărui brand existent,și numai atunci se va putea face diferența de calitate și preț,plus modul civilizat de a face cumpărături dintr-un magazin cu pretenții de supermarket european.Cu certitudine se va simți modul de a face cumpărăturile,și vor simți și cei ce s-au întins cu câte două sau 3,4 supermarket-uri prin toată zona.Hai,liber la comentarii cârcotașilor!
Gigel de la primărie pe 12 Mai 2021, 08:51
#12
Porcul și marketul
Cind vor zbura porcii lui Dragnea junior de la salcia atunci era va face Kaufland la turnu Măgurele și cind livache va termina Bomboanele la Rahova.
Fost turnean pe 11 Mai 2021, 17:55
#11
Chelului tichie îi lipseste
Dar stiti ca o sa va faca si metrou sa va plimbati prostia cu el? Nu ma refer la toti turnenii, inca mai sunt cativa cu capul pe umeri care mai si gandesc...fata de restul turmei!
Turnean pe 11 Mai 2021, 17:35
#10
Bmw
Se muta tigaile de la Red la Kaufland smile)
Camelia Dancescu. pe 11 Mai 2021, 15:44
#9
Poate fi un nou inceput.
MAI MULT CHIAR, SI ALTE ZISE SUPERMARKETURI TREBUIE SCOASE IN AFARA ORASULUI (PENNY DE PE VLAD TEPES SI PROFI SI PENNY DE PE MIHAI BRAVU), UNDE SE ADUNA TOTI MAFIOTII CARE NU MUNCESC, DAR AU BANI, GONITI DE NICUSOR DAN DIN BUCURESTI, OAMENI CU STATURA DE PLAVANI DIN LEGIUNEA STRAINA, DE CARE TE MIRI CUM AU LUAT PENSII SPECIALE, PRECUM SI PARAZITII SOCIALI DIN COMUNELE LIMTROFE, CIUPERCENI, POIANA, LITA, OLTEANCA, CHIAR IZLAZ, LUNCA, SEGARCEA,PUTINEIU, TIGANI CARE AU FURAT DIN OCCIDENT SI-SI FAC VILE PE CARE NU REUSESC SA LE TERMINE,SI CARE DE DIMINEATA PANA NOAPTEA TARZIU FORMEAZA COLOANE DE MASINI MAI ABITIR CA PE VALEA PRAHOVEI. DINSPRE PORT CIRCULATIA SE DESFASOARA MAI INTENS DECAT PE VREMEA CAND COMBINATUL DUDUIA."MERITUL" PENTRU CREAREA ACESTUI CUIB AL MAFIEI REVINE ATAT LUI DRAGNEA, CAT SI LUI NITULESCU,CRACEA, IOAN NICULAIE, COMANDOURILOR LUI BASESCU SI ALTI FRUNTASI PARATI LIBERALI.FITI SIGURI CA NICI UNUL DINTRE ACESTE MARKETURI NU VOR INFIINTA FERME AGROINDUSTRIALE.
Gigioaca pe 11 Mai 2021, 15:22
#8
Poate mall
Eu am auzit ca face si un mall sa vina bulgarii la noi
Marinov pe 11 Mai 2021, 15:11
#7
Bravo
Foarte bine Kaufland e un hiper marcet renumit și mult mai ieftin că lidl
Zona Rosie pe 11 Mai 2021, 14:22
#6
fara viitor
in sfarsit, o veste buna si pentru amaratul de Turnu Magurele
BMW e36 pe 11 Mai 2021, 13:07
#5
Drifturi in parcare
Sa vedeți ce o sa ne dam noi in parcare la Kauffland
Gigea pe 11 Mai 2021, 11:18
#4
Preferință
Mult mai indicat era Lidl. Raportul calitate preț îl face foarte atractiv!
Adela pe 11 Mai 2021, 10:48
#3
În ce an
În ce an se deschide
Diana pe 11 Mai 2021, 09:04
#2
Degeaba
Sursa este din luna Ianuarie smile
Turnean pe 11 Mai 2021, 06:53
#1
.
Bravo, să deschidă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.