Incredibil! Unui parlamentar de Teleorman, fost profesor de sport, ii duduie mintea

08 Mai 2021, 10:39 | 2996 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Piper

Florin Piper-Savu - "Economia românească duduie doar în mintea premierului și a membrilor coaliției" 

"Așa ”duduie” economia lui Cîțu și a partenerilor de guvernare pentru care singura preocupare nu este binele românilor ci interesele personale sau de grup."

"Economia duduie doar în mintea premierului și a membrilor coaliției, exaltați de prognoza FMI, dar fără a avea o justificare. "

Nae Catavencu - „Industria Teleormanului este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipsește cu desăvârșire."

„Fraților! După lupte seculare, care au durat aproape treizeci de ani, iată visul nostru realizat!"

Sub conducerea luminata a PSD, s-a ales praful de economia Teleormanului. Prognoza FMI nu e buna pentru ca asa spune Florin Piper. In loc sa-i duduie mintea de atata preocupare pentru acest judet amarat, politicianul de TR dezbate problema economiei nationale. Asa vrea sa arate, ca nu poate dormi din cauza la atata grija pentru soarta teleormanenilor. 

 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
NICU GOLGOJAN. pe 10 Mai 2021, 16:35
#7
Lui #6&Co;.=#1.
De unde....emiti, bai sifilis-mambo, de la Poroschia? Sau esti cumva un robot pogramat sa sloboada periodic aceeasi basina in eter, fara nici o legatura cu subiectul?!
Dănuț cuclea zis koyu pe 09 Mai 2021, 22:06
#6
Sclavii lui dragnea
O mulțime de sclavi condusă de niște parveniți ! Asta este Teleorman. Nicio șansă de revenire . Să-l votezi din nou pe amărășteanul ăla de gâdea la județ,asta este sclavie modernă ! Mwie, băi milogilor !
LIVIU OLTEANU. pe 09 Mai 2021, 18:06
#5
Oricare..
Pentru #1: BAI, IDIOTULE, ALTCEVA NU MAI STII SA SCRII, IN AFARA ACELORASI IMBECILITATI PE CARE LE RECITI DE ANI DE ZILE SI NU MAI TERMINI DE MANCAT ACELASI CACAT CE-L RUMEGI DE ATATA TIMP?!; Pentru # 3=MIHAI: SCUMPE SI NEPRETUITE POLITICIAN VESPASIAN: NE UIMESTI CU TIRADELE TALE SAVANTE! EU TE INTREB DOAR ATAT: DAR TU LA CE TE PRICEPI, CE STII SA FACI? NU TE MAI INTREB CINE TE OPRESTE PE TINE SA FACI-SAU MACAR SA INCERCI SA FACI- CEEA CE ALTII NU VOR, SAU NU SUNT IN STARE SA FACA(SAU NU AU INTERESUL)UITE,DE EX. MARELE INVATAT CRACEA CLAUDIU A REDSCOPERIT CULTIVAREA CAPSUNILOR. DE ACUM INAINTE, GATA, ORASUL SE VA DEZVOLTA INTR-UN RITM EXTRAORDINAR! MAI TREBUIE CREATE PLAJE SI ALTE LOCURI DE AGREMENT CA SA NE DISTRAM!AMARATILOR, SFANTA PROSTIE!!
RIKHARD SCHUSTER. pe 09 Mai 2021, 16:06
#4
Revedere cu dezamagiri.
DE MAI BINE DE 40 DE ANI AM PARASIT ACEST ORAS IN MOD LEGAL, STABILINDU-MA IN GERMANIA. DESI AICI NU MAI AM RUDE, CI DOAR CATIVA CUNOSCUTI SI FOSTI COLABORATORI DE LA TMUCB-UNDE AM FOST INGINER SEF-SI DE LA CIC-UNDE AM FUNCTIONAT O SCURTA PERIOADA CA DIRECTOR TEHNIC MECANO-ENERGETIC-RASPUNZAND UNEI INVITATII, AM PETRECUT 5 SAPTAMANI IN ORAS, DE PASTELE CATOLIC SI ORTODOX, VIZITAND COMBINATUL(RESTURILE PAMANTESTI!)MARTURISESC CA AM VENIT SI CA GANDUL SA ADUC IN ROMANIA INVESTITORI PUTERNICI PENTRU COMBINAT SI INDUSTRIA AGROALIMENTARA. DAR PLEC PLANGAND, DUPA CE M-AM CONVINS CA ACEST ORAS ESTE MORT! NU VOI FACE O ANALIZA POLITICA PENTRU A GASI VINOVATI, PENTRU CA PROBLEMA ESTE MULT MAI COMPLEXA. ADEVARUL DUR SI DUREROS ESTE CA OAMENI VALOROSI NU MAI EXISTA IN ORAS, CI NISTE LEPADATURI ABJECTE CARORA INTR-O SOCIETATE SERIOASA NU LI S-AR INCREDINTA NICI MACAR UN...MOP:URMASII FOSTILOR SECURISTI, MILITIENI SI COMUNISTI PARATI=MAFIOTI ORDINARI!, CARE-SI ZIC LIBERALI, TARANISTI, SOCIALISTI!
Mihai pe 08 Mai 2021, 22:47
#3
Sunt mulți cărora le duduie mintea și pe la noi
Am văzut și noi pe-aici cum și cât i-a duduit mintea unui alt profesoraș de sport,primar ales în 5(cinci)mandate,dirijat de unul dintre cei mai mari hoți din România.Acum realizați cam câtă prostie zace în zona asta?Păi da,i-a duduit mintea până s-a ales praful de oraș,dar și de viitorul cetățenilor lui.Azi,mai toți comentează despre combinat și alți angajatori,dar nimeni nu a prevăzut dezastrul care urma să vină,și pentru lipsa de interes în a atrage investitori și a crea niște amărâte de loc*ri de muncă.Iar cei ce voiau să vină au fost goniți.Asta s-a numit strategie a la PSD.Și voi vreți ca cei ce le-au urmat la conducere să repare și să refacă tot dezastrul făcut de acești nemernici?Când,și în câți ani deacum încolo?Veți plăti propriile greșeli,neinformarea,neimplicarea,lipsa de c*raj,obediența și ignoranța ce v-a cuprins pe toți.
Circiumaru roșiori de vede pe 08 Mai 2021, 20:28
#2
Groparul
După ce a plecat Savu piper de la roșiori de vede,a început orașul sa se dezvolte iar la turnu unde a rămas Valentin Dragnea copilul făcut din laba de livache totul a rămas la fel,pe ce pune mina acesta distruge.
Dănuț cuclea zis koyu pe 08 Mai 2021, 19:55
#1
Sclavii lui dragnea
O mulțime de sclavi condusă de niște parveniți ! Asta este Teleorman. Nicio șansă de revenire . Să-l votezi din nou pe amărășteanul ăla de gâdea la județ,asta este sclavie modernă ! Mwie, băi milogilor !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.