Exploziv! Imagini cu adevaratul Claudiu Cracea. De ce Cuclea a castigat alegerile?!

01 Mai 2021, 16:52 | 4077 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Capsuni

Asa arata si Turnu Magurele, daca aveam un primar intreprinzator. Cracea are ce vrea muschii lui si a luptat relaxat. Danut Cuclea a facut tot posibilul sa ramana la Primarie. Frica (de puscarie) e cel mai puternic sentiment. 

Mai mult, aici>>Solar Resources SRL

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Un alt Vasile pe 03 Mai 2021, 17:38
#11
Pt Gelu ai Menumorut
Cracea are creierul mic. Atata loate el. Ce nu ai inteles? Omu lu Coiu sau Necoiu, Cracea al tau tot cu mintea ingusta ramane.

Acest site este al lui si el urla ca ala descreieratul ca nu este asa. Va mai amintiti in campanie cand Claudiu a facut plangere la politie ca spunea el ca il acuza lumea ca site ul este al lui prin intermediul fiicei sale? Normal ca aia nu au gasit nimic in Romania pt ca nea Claudiu are un ip de afara si d asta nu va aparea niciodata numele lui cand el fa e pe prostu si intreaba militia. El este proprietarul acestui site. Il pume pe unu sa ii scrie si il plateste p ala. Ce va este asa greu sa va dati seama. Este singurul lucru facut de el si care este bun. Mai departe omul este praf atat financiar si intelectual. Nu stie sa citeasca si el se lauda ca este inginer. Pai el nu scrie corect si zice ca este inginer.

Atata poate el.
Gelu pe 03 Mai 2021, 09:59
#10
Pentru Vasile
Esti un labagiu din camarila lui Coiu.Neam de neamul tau no sa faca ce_a facut Cracea.Asa ca bai Mohora esti un rahat!
Vasile pe 03 Mai 2021, 08:29
#9
.
Care trădători stimabile? Unul dintre ăia care au fost jigniți sau lucrați pe la spate de Crăcea? Te înșeli! Poate sunt unul dintre,,pretenii" lui, care l-au lucrat și acum 5 ani - Necea, sau mai noii Peria, Batacliu, Simionescu, Codrea brothers, Vlăduțu. Și lista ar fi lungă. Bă, voi nu înțelegeți odată că ce n-a mai încăput pe lista Piticului a încăput pe lista lui Crăcea? Indivizi știuți drept psd-iști notorii - Nuță, Măgaru, Mușat, Petrescu au fost pe loc*ri eligibile, iar oameni precul Dragodan, care chiar merita un loc eligibil a fost aruncat pe locul 14. Când o să pricepeți măi oameni buni că nu Cuclea a câștigat, ci Crăcea s-a bătut singur? S-a înconjurat de lingușitori, a fost naiv să creadă în perfidia așa zișilor dezertori psd-iști, a jignit și a alungat pe toți cei care nu-i pupau mâna și-i recunoșteau calitatea de fuhrer PNL local, a făcut greșeli mari de campanie, etc. Ai uitat de episodul Katanga, când Măgaru s-a dus beat acolo, și era să-l bată catanghezii?
Un alt Vasile pe 02 Mai 2021, 23:21
#8
Pt Claudiu Cracea(daca va intelege)
Claudiule tu te crezi buricul orasului. Aici gresesti tu asta inafara de faptul ca tu nu poti cu mintea. Vine te cunoaste mai bine stie ce zic. Tu ai devenit uju care sta cu masul pe sus si ceea ce apune el este bun iar ce spune altul este gresit. Tu ai avut in viata asta a ta 2 ocazii rarisime dar cum ii sade bine ingamfatului a dat cubpociorul.

1. Asociatia mergea bine pana cand ai inceput sa iti bati joc de oameni prim faptul ca ii faceai la cantar si nu dadeai arenda la timp.

2.Ai jucat cea mai proasta carte camd ai cooptat in echipa ta personaje cu un trecut dubios asta aratand despre tine ceea ce tu nu boiai si anume faltul ca tu esti LA FEL CA EI adica un hot. Daca ieseai tu saream din lac in put.

Pacat de tine ca ai fost ok pana la un punct dar foamea ta de bani tea facut sa te schimbi.PACAT
. pe 02 Mai 2021, 19:06
#7
Vasile tradatorul
Vasile,nu cumva tu ești unul din tradatori? Prea folosești numele Piticului prea des?!
Bă Gogule, ba pe 02 Mai 2021, 16:39
#6
.
Sa înconjurat de oameni precum Victor țiganu, mușat, Peria, adi Sima țiganu de pe Măgurele, fitofag, ale fane bmw și a alungat oamenii serioși...
Sebi pe 02 Mai 2021, 14:48
#5
Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia
Acolo,la TM,unde prostia este la rang de cinste,mereu se găsesc unii pe care să-i frece grija de ceea ce fac și au alții.Invidia și răutatea nu sunt izvorâte decât din prostie și mediocritate.Ia întrebați-i,câți dintre ei au lăsat ceva în urma lor,în afară de ce-au furat și le-au venit din șpăgi și fapte de corupție și influențe din politic.
Gogu pe 02 Mai 2021, 12:21
#4
A fost trădat
Mulți din cei pe care s-a bazat au trădat fiind cumpărați de mafia lu 'Cuclea! Orașul ăsta e prea corupt,cu multe grupuri de interese! Tradatorii se știu,au obținut bani și funcții prin primărie și societățile subordonate!
Vasile pe 02 Mai 2021, 10:31
#3
Postare de căcat
Claudiule, ești praf bre! Ți-ai pus aplaudacii să te gâdile cu limba-n c*r? Așa este că te doare că Piticul ți-a dat-o de te ustură hemoroizii și acum? Păi măi nea Caisă, dacă aveai tu talent de antreprenor, una la mână, nu vindeai tu afacerea lui Nicolae ca să scapi de datorii, că erai plin de ele precum câinele de purici, și doi la mână, s-a văzut la alegeri ce priceput ești ca manager. Ai avut ocazia rarissimă să-l bați pe Pitic, dar nu te-ai putut abține să nu fii neam prost. Ai jignit în stânga și-n dreapta, ai alungat toți oamenii de valoare din partid, te-ai înconjurat de tot felul de dubioși, ai adus PSD pe listele PNL... tu crezi că toți au creierul cât nuca? Nu s-au prins de cine ești tu cu adevărat? L-ai avut în mână pe Cuclea, dar ți-ai dat singur la picioare prostule! Și acum pui lăudacii tăi să te prezinte de ceea ce nu ești de fapt? Și tu crezi că numai tu ai solarii? Du-te dincolo de Olt să vezi solarii la grădinarii ăia! Ce ai e rahat față de ce au ăia!
Dinu pe 01 Mai 2021, 23:06
#2
Solar
In turnu Măgurele distrugerea a-a accentuat odată cu venirea lui stefanel Dragnea care a învățat social democrația de la tatăl sau adică sa distrugă tot și sa lase oamenii simpli fără venituri și mincare.
Și ce ? pe 01 Mai 2021, 18:06
#1
,
Și Ionuț Dinu are la fel....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.