Adevarul intr-o fotografie. Mumu pentru sefii orasului

01 Mai 2021, 08:39 | 3985 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Adevarul intr-o fotografie

Taranul e bataia de joc a Primariei Turnu Magurele. Multinationalele respecta legea si reprezinta civilizatia. Tarabagii-evazionisti sunt oamenii puterii locale. Pentru sefii din Primarie - Sarbatori cu multa, multa MUMU. Sa aveti MUMU in toata casa si pe masa bogata. Click pe fotografie.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
SONyLĂ din coceni pe 16 Mai 2021, 02:05
#7
Vă invit la rebotezarea mea
Și vă promit că nu voi părăsi acest site, căci văd că mă prețuiți și vă plac "dulcețurile culte" din postările mele... precum urletele, excrementele și urina pe roțile mașinilor ale câinilor vagabonzi dintre bloc*ri. Doar împreună cu ultimul câine fără adăpost și stăpân voi părăsi acest municipiu.

Despre REBOTEZARE : de mâine îmi schimb numele. Voi semna postările

:

:SONyLĂ din coceni.

NEBUNU' din COCENI ...

...pute prea urât !!!

#4 pe 09 Mai 2021, 09:02
#6
#5,hai că se poate și mai mult!
Doare,secătură,și doare rău,nu?!Întotdeauna adevărul îi supără pe proști și pe obraznici.Păi dacă tu ai câțiva neuroni în plus față de mine,degrabă folosește-i pentru a învăța să scrii,că de citit,sunt absolut sigur că nu prea ai avut ocazia.Același limbaj,aceeași expunere scrisă și negândită,plus atitudine de analfabet funcțional.Numai că,să te aplauzi singur,este mult prea mult.Dar,niciodată nu e suficient să-ți arăți bruma de educație și să provoci ilaritate.Dă-i înainte,hârtia și calculatorul suportă orice!
Nebunu' din coceni pe 06 Mai 2021, 16:33
#5
Lui # 4
Auzi băi deontologul lui pește, după război mulți eroi se arată. Așa și tu. Întâi educă-ți podoaba de fie-ta, sau fiu-tău, care stau cu picioarele pe mesele din parc, își lasă resturile de mâncare pe unde apucă, scuipă pe jos și distrug tot ce le stă în cale. Plus că înjură la la ușa cortului pe cei care le mai fac observații. Dar asta învață de acasă, explicabil dealtfel. Ce poate învăța de la unul ca tine? Și apropo Lache, nu toți care critică pe Căcea&co; sunt bugetari, dar cei doi neuroni care-i posezi, și ăia distanțați social atâta pot screme. Prostul satului, eu din 1990 lucrez la privat, nu ca tine, să beneficiez de bonuri de masă sau tichete de vacanță. Tot tu faci pe moralistul. Și da, Vasile are dreptate, unul ca tine tot la boschet se urinează, tocmai că așa ai fost educat acasă. Degeaba te dai tu de moralist, tu ești un gherțoi de la țară, care a venit la oraș, nu știu prin ce împrejurări, dar care ai rămas tributar făcutului în fundul c*rții. Tu cui vinzi gogoși fraiere?
#1 pe 05 Mai 2021, 09:51
#4
Încă unul care face în potecă și râde
Ați făcut voi,cei de la primărie,toalete,că să afirmi că nu se plătesc taxe pentru servicii?!Vasile,de ce vrei să ne demonstrezi cât de prost și ticălos esti?”Boșorogii” ăia sunt bunicii si părinții noștri,iar ceea ce spui tu despre unele disfuncționalitați ale unora dintre ei este o ticalosie.Vezi ca si tu esti barbat,iar boala nu alege si nu iarta pe nimeni.Aici,in postarea mea,nu este vorba de boscheti sau cine isi face nevoile,de voie ori nevoie,ci de felul în care își fac treaba autoritățile,de felul în care administrează orașul și de respectarea legilor.Că educația se face mai greu și se prinde și mai greu,prin acea zonă,asta e altceva.Dacă eu sunt prost și ies ca păduchele în frunte,să fiu judecat de oameni normali și onești,nu le lichele,semianalfabeți și bugetari impotenți.Hai,la treabă,că sunteți plătiți prea bine,dar sunteți total ineficienți.
Simionescu Vecinul lui Maruta Moraru de la moldoveni pe 02 Mai 2021, 22:17
#3
Trebuie ,trebuie .trebuie
Colegul meu de camera de la facultate livache trebuia sa fie președintele României acum dar fiul sau și lie Dragnea i-au dat bomboae sa cosume,adică l-au prostit și dezinformat bazându-se pe documentele făcute eronat de directoarea economică Ilie Elena .,promovată ca director economic demiși dumitru,Emil lungu,(consilieri de taina al lui livache),florin tunaru și Marilena panaitov de la teldrum in final Ilie Elena i-atesta Petofiai ales pe Misu dumitru care a fost luată și ținuta cu el in birou si protejata de acesta (mare hahalera aceasta femeie)
Vasile pe 02 Mai 2021, 11:43
#2
Lui #1
Boșorogii ăia de care spui tu se pișă în boscheți fiindcă nu-i mai țin prostata. Este adevărat că e nevoie de o toaletă publică în centru, dar te asigur că acei boșorogi tot la tufiș se pișă, fiindcă nu vor să dea un leu taxă de toaletă. Pe urmă, copii ăia de acre spui tu, au distrus spațiul verde, au vandalizat statuia lui Tudorică. În acest caz despre ce fel de educație vorbim, și din partea cui? Nu câinii comunitari (din ce în ce mai rari față de alți ani) fac mizeria aia, ci cânii cu stăpâni, care se cacă pe unde apucă. Dacă stăpânilor lor li s-ar aplica legea, să vezi ce scandal ar ieși! Apropo de igienă, tu matale când te duci să te piși la boschet te și speli pe mâini după? Mă, cum dracului toți proștii ies moț în frunte precum păduchii?
Locuitor din centru orașului pe 01 Mai 2021, 10:48
#1
Atâta pot,atâta fac și ne arată
Primăria Orașului Turnu Măgurele întreține de foarte mulți ani focarul de infecție și prost gust,numit tarabe.Niște coșmelii insalubre,în spatele cărora mulți dintre proprietari și cumpărători își fac nevoile,sunt practic într-un parc,un spațiu verde unde se joacă copiii și se odihnesc bătrânii. Întinse pe trotuare,mai mult decât în contractele de închiriere,pe unde trec cu greu cetățenii ziua și pe unde noaptea câinii dar și alte viețuitoare își fac nevoile,este imaginea unei administrații locale falimentare și indiferente față de igiena și sănătatea întreagii pop**ații a așazisului oraș.Nu mai vorbim de marfa expusă haotic și în soare,neconformă cu normele sanitare.Este oare importantă masa de câteva zeci de votanți ai PSD,împotriva imaginii unui loc c*rat și benefic pentru un oraș și așa sufocat de atâta mizerie fizică și morală?Unde vreți să ajungeți și pe cine vreți să apărați?Asta numiți voi dezvoltare a unui oraș din Uniunea Europeană?Dar,totul ține de educație și pregătire.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.