Eugen Pirvulescu a replicat la dezvaluirile noastre

27 Aprilie 2021, 22:20 | 2582 vizualizări | 4 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Moraru și Mădălin tractoristul pe 28 Aprilie 2021, 19:15
#4
Vine sefu la mumumu
Conf se va întoarce Dragnea ,Maruta Moraru dela moldoveni vecina lui simionescu va avea iar subiect de discuție Ciu privire la persoanele cu,care va face sex Liviu Dragnea,așa cum făcea înainte cind își fuma țigareta la colțul abatorului,iar vasile Ionescu o certa și-i spunea fostului director.
Vasile pe 28 Aprilie 2021, 14:07
#3
Cine insista,cistiga.
Claudiule,lasa latraii lui Cuclea sa traga toata munitia,ca o fac din frica,piticul este dus,e pierdut ca om,politic zero.
Da pe 28 Aprilie 2021, 11:06
#2
Da
Ai pierdut Cracea
E.G.T. pe 28 Aprilie 2021, 09:57
#1
Politică de șanț a la românica
Nici eu nu pot fi considerat un bărbat atrăgător,dar când văd mutrele acestor țărănoi escroci,îmi vine să mă sărut în oglindă.Cât despre obiceiurile și pregătirea lor,se resimte de către toți cetățenii.Oricum,ceea ce au lăsat socialiștii ăștia în urma lor,nu poate fi remediat nici într-o sută de ani.Iar la Pîrvulescu ce se poate constata?Spune-mi cu cine te împrietenești ca să-ți spun cine ești.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.