Turnu Magurele: Mafie de Mafie sau cum spune Gadea - "cinism arogant dezgustator". Danut Cuclea, omul Mafiei.

21 Aprilie 2021, 18:15 | 3810 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Tren Softrans

softransPretul unui bilet pe calea ferata pana la Bucuresti este 20 de lei. Rosiori Nord - Bucuresti Nord - 13,5 - 17 lei. Turnu Magurele - Rosiori Nord 6,8 (atat era pana sa scoata trenul si acesta e tariful pe ruta Corabia - Caracal). Mafia prospera, turnenii platesc tarife uriase. De ce sa mergem cu 20 de lei cand avem sansa sa platim 40 de lei. Mafiotii ne vor binele. Click aici pentru mersul trenurilor. 

prostCiteste si: CATEGORIA: DRAGNEA S-A ÎNCONJURAT DE PROȘTI – ADRIAN GÂDEA, ȘEFUL CJ TR, ACUZĂ USR-IȘTII DE „CINISM AROGANT DEZGUSTĂTOR”

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Z pe 29 Aprilie 2021, 08:56
#8
Nu mai vine Livache. Vin alte dosare peste el, așa că o să mai stea la beci.
Camarad pe 28 Aprilie 2021, 11:10
#7
Tigan nazist fascist si nationalist si eu sint pt un camarad
Bai ciuma rosie tu te uiti ca nu sti sa te exprimi corect de unde ai realizat tu toate aste pişa mas pe tine si pe cuclea si pe dragnea care ne a trecut in ilegalitate pe noi sc*rsuri ale societati,tradatori si vinzatori de neam si tara grijania mami voastre ca mare noroc aveti dar sa nu uitați ca inca n am incetat lupta sintem dupa voi va suflam in ceafa pupinc*ristilor.aveti grija....de la inima la cer
#2 pe 22 Aprilie 2021, 15:44
#6
Las-o moartă Benone
Las-o moartă Benone că și tu tot ti**n ești. Degeaba te dai tu naționalist și fascist și mai știu eu ce că tot țigan ești și tu. Îți este necaz că se desc*rcă Victoras. Asta e, degeaba situ înregistrări cu camera din pix prin primărie. Nu ai la ce să le folosești. Dacă vroiai să faci ceva concret făceai până acum. Trăncăni și tu că așa e moda in politică. Blat, bla, bla...
Ghe pe 22 Aprilie 2021, 09:15
#5
Rectificare
Cuclea are o fata cu sotia legala,baiatul este a lui Ionela cu Cutit.
Rares pe 21 Aprilie 2021, 23:52
#4
Piața ti**nului
Pai sa verifice cineva unde și-a făcut majoratul băiatul lui Cuclea acum doua săptămâni și cât sa plătit nota de plata . Cred ca nu a-ți uitat ca are și un flăcău!
Lili și Milica de la hotel turiss pe 21 Aprilie 2021, 20:59
#3
Vine mumumu
Va ieși livache de la Rahova ,dragne Ilie ,Valentin Dragnea d

Va da socoteala pentru contribuția de 48% participarea la introducera lui Dragnea la Rahova,și nu americanii așa cum se vorbește la lita și la agrotrust si la teldrum .
. pe 21 Aprilie 2021, 20:19
#2
.
NU desființați micro piața, nu va vindeți țiganului !!!!!!!

Dă-l în morții lui de țigan, ii ajunge cit are, construiți o micro piața acolo decentă și trimiteți bătrânii sa vândă acolo...

Ati văzut dimineața ce e in zona centrală ? Se vinde brinza și verdețuri direct de pe jos...

Exista intr-un timp miliția locală și lucrătorii primăriei care ii mai trimetea pe precupeti în piață...
Ilie de la sculărie pe 21 Aprilie 2021, 19:42
#1
Primarul GARAJ-mafiotul
După câteva ezitări primarul GARAJ ii vinde micropiata lui Victor Țiganu (185metri pătrați ) după ce inițial a vrut sa construiască garaje.De fapt el atâta știe sa facă studii de fezabilitate și garaje.Nemernicul in loc sa mute tarabele cu legume din mijlocul orașului in acel loc el vinde țiganului 185 m.Cata șpagă ai primit CUCLEO pentru aceasta Tranzacție ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.