Mohanu are alt sef

18 Aprilie 2021, 11:57 | 4675 vizualizări | 17 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Nick Bollettieri pe 26 Aprilie 2021, 10:27
#17
Măi,pugilistule,ne cunoaștem?
Uite,ca să știi,niciodată nu am bătut la ușile niciunui partid.Nici la socialiști,nici la liberalil,nici la țărăniști și nici la ale celor mai noi partide apărute azi.Sau dacă suferi de delirium tremens,starea ta obișnuită,oprește-te,te înfigi ca râma în piatră.Măi,boxer doritor de conversații,”reșapat” ești tu în exprimare,idei și educație.Nu ți-ar strica să mergi o perioadă pe la școală,așa ca să înveți niște lucruri pe care le-ai sărit și de care ai fugit atunci când era mai necesar să le acumulezi.Eu zic să discutăm despre lucruri și fapte ce pot fi dovedite cu probe,nu pe presupuneri și simple gesturi de băgat bățul prin gard.Că azi,cel mai ușor e să spui:”Ba pe-a mă-tii”,nu?!Ce vă mai place să vă băgați singuri în seamă,expunând întreaga prostie și nepricepere ce vă caracterizează.
CASIUS CLAY. pe 25 Aprilie 2021, 09:29
#16
Lui Mohamed Ali.
Un raspuns la intrebarea ta: CEL MAI BUN EXEMPLU ESTI TU; CA SI MOHANU, DINTR-UN UTC-ist MILITANT REVOLUTIONAR AI DEVENIT UN DEMOCRAT MARXIST RESAPAT!
Mohamad Ali pe 21 Aprilie 2021, 10:07
#15
Niște monștrii cu chip de oameni
Un comunist împuțit care a distrus un oraș. Nu am remarcat spus de nimeni despre apartenenta lui la fostul partid comunist. Dar, în schimb a fost bun și adaptat la noile reguli democratice. Cum dracu vine asta, mai cetățeni?!
GEORG KASSEL pe 20 Aprilie 2021, 19:41
#14
Manip**are.
In relatarea din fanatik nu se pomeneste nimic despre Mohanu.
Cantemir Raducan. pe 20 Aprilie 2021, 12:06
#13
De unde le mai scoateti, dragi tovarosi!?
NAE MOHANU NU ESTE SI NICI NU A FOST MASON VREODATA! O INVENTARATI SI PE ASTA LA FEL CA PE CHESTIA CU BREVETUL DE REVOLUTIONAR(NU FIGUREAZA NICAIERI CA AR FI POSEDAT ASA CEVA)CHESTIA CU COMPORTAMENTUL CA PROFESOR ESTE CEA OBISNUITA: TOTI INDISCIPLINATII ISI INJURA PROFESORII!
Stefanel pe 20 Aprilie 2021, 11:35
#12
Nae
Pentru d-naa Mohanu, tot respectul. Cat despre Nae, cum a spus:MULTA MUIE!!!!!
piticu pe 19 Aprilie 2021, 23:54
#11
o mizerie
je**sul asta de mohanu.. cand era profesor, era vai de mama lui..un gunoi de om. se comporta cu elevii..urat foarte urat. cand a ajuns primar..el si clica lui de trantori cu ale severica ..mitica ala alta mizerie de om.. si sifonarul nr 1 a j**ului de mohanu..au distrus un oras frumos. asta a facut. dar se alege praful de el.. c*rand. p..am.s pe el de infect murdar ce e. un costum avea saracia pe el cand era profesor atat.. cand a devenit primar..se jmecherise..
Unu pe 19 Aprilie 2021, 23:15
#10
Pt un fost elev
Se vede ca nu ai c*raj sa iti spui numele ca te bate Nae si acum la varsta lui. Erati voi ai dre-cu da va alimia Nae. Dar se pare ca taranul din voi nu a fost invins de pala lui Nae si in timp va arati fata. Asa cum il vedeti voi pe Nae, a fost un profesor bun si el si Cornelia.
Un fost elev pe 19 Aprilie 2021, 18:03
#9
Pt mohanu
MUIE DE LA TOTI CARE-I TUNDEAI ZERO!! ¡!
Lica pe 19 Aprilie 2021, 16:19
#8
Oarba dupa el
Si o mare sluga a infractorului condamnat Dragnea.Nici praf nu au lasat in urma lor.Au fost mai distrugatori decat hunii,turcii si tatarii la un loc.
Adevărul sete doar ceea ce se vede pe 19 Aprilie 2021, 10:25
#7
Ați avut parte de ceea ce ați votat
Se putea scrie doar un simplu articol,fără foto.Nu de alta dar,pe lângă activitatea dezastruoasă pe care a avut-o în fruntea primăriei,și moștenirea nemeritată pe care a lăsat-o generațiilor următoare,mai sperie și copiii care privesc fotografia.Va rămâne veșnic în memoria celor ce au avut parte de a fi contemporani cu el,și nu numai,ca cel mai slab,hoț și incompetent primar al acelei așezări de la malul Dunării.Va fi judecat după fapte.
Florinel masonul pe 18 Aprilie 2021, 18:24
#6
Dragnea -culea -mohanu
Limbricii PSD-ul din turnu Măgurele trădării de Irina tanase la ordinul lui vilcov de la Slatina și deasemeni Trădați și pene Nicoleta cea care i-a pus păsărica in cap lui pitis Petre de la teldrum.
Unui mason de.....sport pe 18 Aprilie 2021, 15:48
#5
Să i-o belească mă-ta,Sandokare!
Știe cineva să ne spună ce este acela un mason?Hai să nu mai pierdem vremea și să vă spun altceva.Câți dintre voi stiu care sunt condițiile pentru a fi mason?Uite,tot eu vă spun,de exemplu,Mohanu nu îndeplinește niciuna dintre acele condiții.Citiți-le și vă veți convinge singuri.
Mason de la țară pe 18 Aprilie 2021, 15:41
#4
Când proștii apără hoții,falimentul e aproape
Auzi,măi,cap de cretă,ia începe cu nevastă-ta.Voi sunteți admiratorii și votanții acestui garoi care a stat și a furat din fruntea primăriei,a distrus un oraș și a gonit tineretul și forța de muncă,timp de peste 25 de ani??Citind despre felul cum gândește și se exprimă acest îngrămădit al sorții,observăm cum a ajuns prostia la un nivel ce a atins perfecțiunea.Acest Sandocar(ar fi bună și o traducere în limba Romany)ne arată nivelul pregătirii și al educației turmei PSD.Iar dacă așa arată toți masonii,vai de ea masonerie.Bănuiesc că în afară de profi de sport și actorași,mai au și oameni cu pregătire,calificați pentru o asemenea adunătură,pardon,organizație.Ce mai,meserie grea și Masoneria asta.Oooff,Doamne,ia-i la tine pe toți,că tare sunt buni și cinstiți!
Sandokar pe 18 Aprilie 2021, 13:58
#3
Va ofticati taranusilor
Sa io beli-ti lui mohanu si sa io pupati lui Danuț...

Sunteti niste taranusi care va adus nevestele la oras tuva-n gurita de papitoi...baaa dacă erați șmecheri..erati cu cine trebuia ....hai ca mai vorbim .despre femeile voastre ale unora care faceti valuri ...bă nu va e mă rusine...ca deschidem cartea cărților și va spun trecutul femeilor ....sa va fie ruusinnneeee
cetatean pe 18 Aprilie 2021, 12:10
#2
un jeg de om
alt hot mohanu asta.. aleges ar prafu de el.. nimic bun nu a facut in orasul asta. un jeg si o mizerie si gunoi de om. asta e mohanu..
Dragos Cojocaru. pe 18 Aprilie 2021, 12:04
#1
Intrebare.
Poate Redactia sau vreun cititor bine informat sa explice CE ESTE MASONERIA SI CE RAU A FACUT TARII SAU NUMAI UNOR INDIVIZI? Eu am vazut o lista (nu stiu cat o fi de reala!) cu numele tuturor masonilor din Romania, pe care figureaza POLITICIENI DIN TOATE PARTIDELE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.