Spitalul Turnu Magurele - Ancheta in cazul mortii fostului socru al milionarului de la Loto

14 Aprilie 2021, 09:16 | 7151 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele.

Fosta soție a lui Cristian Constantin, cunoscutul milionar la Loto din Călărași, a acuzat cadrele medicale de neglijență în serviciu după ce tatăl ei a murit în spital, fiind bolnav de COVID-19. Ionica Cuclea este nemulțumită și de reacția autorităților. Femeia spune că, după ce a cerut deshumarea, în vederea efectuării necropsiei, s-ar încerca mușamalizarea cazului. CANCAN.RO vă prezintă detaliile, în exclusivitate.


Ionica Cuclea, fosta soție a câștigătorului de la Loto din Călărași, și-a pierdut tatăl bolnav de COVID-19, în urmă cu o lună. Doar că femeii i s-a părut suspect ca părintele ei să moară la scurt timp după ce a ajuns la spital, astfel că a acuzat personalul medical de la spitalul din Turnu Măgurele de neglijență. Iar martor la acuzele pe care le aduce îl are chiar pe colegul de salon al tatălui ei. Acesta a semnalat, la rându-i, mai multe lucruri care i s-au părut suspecte.
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
UN TYP pe 29 Aprilie 2021, 16:23
#12
CE DREACU A CUTAT LA SPITAL!!
CE DREACU A CAUTAT LA SPITAL,VEDETI CU OCHI VOSTRI CE SE INTAMPLA SI MERGETI LA SPITAL!!
spitalu pe 21 Aprilie 2021, 13:34
#11
cu ajutoru dragului
nostru primar si consiliu local. este o morga de sus pana jos... decat sa te duci in spitalu ala mai bine iti iei niste medicamente dintr-o farmacie sau mori acasa.
Pentru 9 pe 19 Aprilie 2021, 17:49
#10
Ai grijă cucoană
Iubita managerului, este cea mai desteptă din,Spital.Poate sa confirme și, Hercule care i-a picat mașina sau iubita lui,Delcea ca nu mai înțeleg nimic.Că a picat-o acasă, că a picat-o în c*rtea,Spitalului.

Metica fără frică pe 19 Aprilie 2021, 08:36
#9
Personalul medical din spital
Cu Ionela la primărie nu mi-e frica, dar cu Cuclea sincer e de groaza, la noi în spital se întâmplă abateri f grave(discriminare)fata de noi angajați și pacienții, dacă suna Ionela pentru cineva e clar trebuie sa facă Delcea pe dracu în patru, medicație cu dedicație ca ceilalți nu sunt și ei oameni și au nevoie de atenție, sunt aruncați de nu se uita nimeni la ei,norocul este cu asistentele care fac datoria, inclusiv semnează în locul medicilor prezenți doar pe punctaj.

Dar noi vai de capul nostru suntem terorizați în zona roși, nu ne plângem dar altele stau bine mersi nu mai și nu .mai în zona verde,(neveste de polițiști, avocați, pilele lui Cuclea,iubitele managerului) și după toate cele noi nu facem nimic suntem niște proaste asa se laudă cu noi Delcea, itin sa mai spun ceva,noi chiar am lucrat cu medicii adevărat și știm sa facem diferența, din păcate la ora actuala nu mai exista.Dar sunt sigură ca exista un Dumnezeu.
Titus LIVIUS. pe 17 Aprilie 2021, 17:00
#8
Nultumiri....
.....amicului care mi-a atras atentia ca emisiunea TV Antena 3 ESTE DIN 5 IANUARIE 2019 si prezentarea ei pe acest site acum cand in spital este alta situatie-LA FEL DE PROASTA!- nu reprezinta decat o forma de manip**are idioata. Ca atare, sava ia dracul cu site-ul vostru cu tot! Pentru Ionela: fetito, ai fost propagandista UTC?
Ionela pe 17 Aprilie 2021, 08:41
#7
Realitatea


"În România, prostia a devenit fudulă, apoi a fost aleasă în primărie

În România, prostituția a ieșit din cotloanele întunecate și umede ale orașelor și a devenit secretară.

În România, minciuna a devenit artă și se numește comunicare.

În România, superstiția și casele de pariuri sunt proiecte de țară,și spitalele conduse de hoții.

În România, banii se preling ca o glumă proastă din buzunarele primarilor.

În România, dacii liberi, fluturând crucea legionară și dansând vulgar pe Pink Floyd cer "libertate", în aplauzele Moscovei."
Titus LIVIUS. pe 16 Aprilie 2021, 18:03
#6
NEDUMERIRI.
Am vazut imaginile filmate cu camera ascunsa si, amintindu-mi cateva intamplari de cand am avut unele probleme de sanatate-slava Domnului, nu deosebit de grave, dar serioase-nu inteleg ceva:

-imaginile pot fi din Spitalul nostru, DAR ACUM FIIND SPITAL COVID, CUM SE EXPLICA FAPTUL CA "ACTORII" NU PURTAU MASTI, HALATE, SALONUL ERA GOL SI NU SE SPUNE CINE ERA MEDICUL?!

-DACA IMAGINILE SUNT PREZENTATE DE ANTENA 3 SI FILMATE CU CAMERA ASCUNSA, CUM AU PATRUNS REPORTERII IN SPITAL, CUM SE UMBLA PRIN SPITAL CA PRIN PARC, CAND IN SPITAL NU AI ACCES SI PENTRU O PERFUZIE ESTI TRIMIS LA ALEXANDRIA?

!- CE TOT II DATI ZOR CU PRIMARUL SI CU "RAPOSATUL POLITIC DRAGNEA", VOI NU STITI CA IN CONSILIUL LOCAL EXISTA O COMISIE DE SANATATE, COMPUSA DIN CONSILIERI PSD SI PNL, CA DSP ARE DATORIA SA FACA CONTROALE ZILNICE LA ASTFEL DE SPITALE, CA DL CRACEA A INFIINTAT O COMISIE SPECIALA PENTRU STAREA DE PANDEMIE, COMPUSA NUMAI DIN MEDICI AI PUTERII, CU CE SE OCUPA?( ACEST COMENTARIU NU ESTE AL UNUI PSD-IST!)
Kirita de la vacenii pe 15 Aprilie 2021, 14:14
#5
Distrugătorii de la gratia
Livache a distrus orașul turnu Măgurele iar boul sau de copil (stefanel),a distrus ferma salcia .a luat mincarea de la gura angajaților,dar Dumnezeu va avea grija,va fi blestemat .
Viorela pe 14 Aprilie 2021, 19:55
#4
Propunere
Ar fi bine numit MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, HERCULE!
Constantin Elena. pe 14 Aprilie 2021, 18:16
#3
O rugaminte.
Mai terminati-o, fratilor, cu dr. Dumitru Samuel! Dupa cate stiu, nu mai lucreaza de mult in spital si are serioase probleme de sanatate. O fi si asta o pedeapsa de la Dumnezeul lui adventist, pe care l-a inselat mai abitir ca pe bolnavii de care si-a batut joc. Retrageti acest articol si scrieti si despre doctorii care lucreaza acum in spital.
Titus LIVIUS. pe 14 Aprilie 2021, 14:27
#2
Ajunge!
Spitalul de la Turnu Magurele a devenit de multi ani un fel de antecamera a mortii pentru foarte multi oameni. Pe langa incompetenta si slaba pregatire profesionala a unor medici s-a suprapus si lacomia fara margini a altora-carctereristica valabila si pentru alti medici care lucreaza in Policlinica sau au cabinete private- lipsa de respect pentru OMUL PACIENT, privit ca pe un animal rau care nu trebuie sa mai traiasca decat pentru a le da lor bani. LA ACEST SPITAL CELE MAI EFICIENTE ACTE MEDICALE AU FOST CELE PRIN CARE PACIENTII ERAU TRIMISI LA ALTE SPITALE, MAI MULT LA BUCURESTI SI MAI RAR LA ALEXANDRIA! LA NOI NICI MACACAR O OPERATIE BANALA DE APENDICITA NU SE MAI FACEA!Eu am fost nevoit sa apelez de cateva ori la acest Spital. Despre modul cum am fost primit=tratat la Camera de garda si la Radiologie pot spune ca nu prea am nemultumiri, in schimb despre internarea si atentia acordata in saloane nu gasesc cuvintele potrivite pentru a-mi exprima indignarea! Nu spun mai multe !!!
eu pe 14 Aprilie 2021, 13:21
#1
Doamne, ajută, să-şi facă treaba autorităţile!
Eu ştiu că este un efort deosebit să te lupţi cu medicii, mai ales când eşti sub stare de şoc cauzat de decesul inopinat al unui membru de familie, însă este revoltător să vezi câţi oameni mor cu zile în acest spital, aşa că eu apreciez lupta acestei femei şi sper ca şi alţii cărora le-au murit rudele în condiţii suspecte să facă astfel de plângeri, pentru că astfel poate se vor responsabiliza şi cadrele medicale şi îşi vor face treaba şi nu vor mai trece şi alte familii prin asemenea tragedii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.