Alerta! Bandele de hoti terorizeaza zona Turnu Magurele. Locuitor comuna Ciuperceni: "Politia e pe mana cu hotii"

09 Aprilie 2021, 09:04 | 6460 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Politia.

Politicienii din aceasta zona si oamenii legii sunt vinovati pentru aceasta situatie.

Saracia crunta si amestecul politicului in Politie au facut ca aceasta institutie sa fie populata cu prosti si corupti (marea majoritate). Se fura de foame, un fenomen foarte periculos. Partidul, care a dominat aceasta zona, este vinovatul principal. Hotii sunt stiuti si organizati in bande.

Danut Cuclea, primarul din Turnu Magurele, sustine hotii si hotia. Politistii nu sunt buni nici sa mearga cu caprele.

Autoritatile judetene trebuie sa intervina pana nu se ajunge prea departe.

Cetatenilor le este frica sa iasa afara din case. Cele mai multe WC sunt in fundul curtii. De frica hotilor, unii batrani isi fac nevoile in casa. Nu e de gluma. Fenomenul trebuie analizat foarte serios si urgent luate masuri. Revenim pana cand autoritatile se implica cu adevarat.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
CRĂCEA pe 14 Aprilie 2021, 11:03
#18
PICIORUȘ
punețil pe Stuparu sef la poliție i pe Piciruș paznic de noapte că se rezlvă totul
Florea pe 11 Aprilie 2021, 15:51
#17
Ion
Proc*rori sunt de vina si politia hotii vin cu c*rcani, rate,giste le da la proc*rori si politie
Valentin pe 10 Aprilie 2021, 17:14
#16
'Militienii' știu care sunt hoții (tâlharii) din Tr. Magurele
II știu gaborii și proc*rorii pe toti dar nu le fac nimic, le e frica de ei.. Și mereu tot aceiași tâlhari sunt.. Gen copiii lu' Elvis (aproape toți), Moni și sclavii lui, a lu' Salvatoru' toți copiii și mulți alții..Toți fiind din cartierul Măgurele...
ion pe 10 Aprilie 2021, 09:40
#15
pentru 6
Sa mearga cu ei la arestare si sa le dea drumul judecatorul, ca nu prezinta pericol.este hot,fie minor incatusat si bine ar fi fost sa aiba voie sa-i bata bine ca altadata sa nu mai faca.sa dea dumnezeu sa te calce hotii sa vedem atunci cum iti va fi,sa vezi ce inseamna frica.

Rtv pe 10 Aprilie 2021, 07:13
#14
Pentru comentariul # 9
Mare, mare dreptate aveți, corect si bine le ziceți ! Pot adauga ca respectivul se numește Voinea Cătălin și este din Alexandria.
Anonim pe 10 Aprilie 2021, 05:02
#13
...
Tabonariiii astia sunt de belea, nu mai e de trait cu ei
Fără nume pe 10 Aprilie 2021, 00:16
#12
Miliție
Dumitrașcu comandant este prietenul lui pitis și Dragnea. De la Vinatoare de la Țarcul zorile . Acest domeniu al cărui gard a fost făcut cu bani de la ferma salcia (Ilie Elena știe mai multe),este școala vinzare de ANAF.
LUTE pe 09 Aprilie 2021, 23:18
#11
Adevarul
La Poliția Turnu-Măgurele se promovează nemunca, neimplicarea, nepotismul,amantâclurile,pupinc*rismul de tot felul,...iar oamenii care nu fac parte din această categorie, sunt dați la gard,...cineva la un moment dat ar trebui să răspundă pt tot ce se întâmplă în prezent!...
Gogu steliade pe 09 Aprilie 2021, 23:09
#10
Pt. Nr. 9, și dacă as vrea sa va contrazic nu am cum
Mare dreptate aveti

Ion iln pe 09 Aprilie 2021, 22:23
#9
fără titlu
atâta timp cât în fruntea polituei turnu Măgurele este un izmenar numit politic xare habar nu are cu ce se mănâncă munca de poliție el lucrând la izmenele unității, un șpăgar ordinar si un pupinc*rist al partidului de la guvernare nu va așteptați la nimic bun.rusine ptr conducerea acestei secții de poliție.
Satean pe 09 Aprilie 2021, 21:25
#8
Dreptate
Propun sa se facă o petiție pe țară sa putem sa ne cumpărăm armă de protecție a casei ca la americani doar cu cazier și atunci sa vedem cine mai are c*raj să ne calce proprietatea ? Cred că în toată țara e problemă cu hoții din gospodării nu doar la noi

Titu pe 09 Aprilie 2021, 21:15
#7
Sa se faca ceva in comuna ciuperceni
Ne este frica noaptea sa mai stam in casa. Poliția nu face nimic,proc*rorul nimic. Sa facem o plîngere la ministrul de interne .Sa strângem semnături în acest sens.
Mimi pe 09 Aprilie 2021, 18:06
#6
Pt Gigel
Gigele, milițian prost, una e să-l încătușezi și să-l conduci la sediul poliției, cu respectarea demnității umane și pentru luarea masurilor LEGALE, și alta e să-l cășuni cu bătaia pina se pisa pe el, legat în cătușe și minor fiind.

E o mare diferență. Ia puneți voi cătușele la toți hoții din oraș, probatile faptele ( dacă va duce mintea) și mergeți cu ei la arestare, sa vedeți cum va lauda lumea și-o sa va respecte.

Așa, slabi și prosti cum sunteți, bateți și voi pe cine va permite. Pe ciorile alea umblate prin străinătate îi salutați voi...

Da, sa știi ca vom lua mereu atitudine cind încătușați minori, chiar dacă ei sunt hoți notorii.

Nu se explica în nici-un fel legarea unui copil. A greșit, cheamăi părintele și ia masurile legale. Numai și numai în prezenta părintelui.
Gicu pe 09 Aprilie 2021, 16:28
#5
€£$
Stați liniştiți ! Să înceapă Ovi munca ca şef, că-i prinde el pe toți."Într-o lume nesigură, Ovi vă asigură".
Vasile pe 09 Aprilie 2021, 15:34
#4
Așteptam de câteva zile să dai stirea asta felicitări redacției
Alo poliția de ce luați salariu degeaba parchetul ce faceti dormiti în post vrei să ne facem noi dreptate să-i omorâm pe ti**ni să vă fie rușine corupților în comuna poiana l-au snopit în bătaie pe un bătrân țigani salvatoru că i-au prins la furat de ce nu faceți nimic vă luați dreptul de la țigani de ce toată lumea tace
Gigel pe 09 Aprilie 2021, 10:40
#3
Hotii
Nici voi nu stiti ce sa mai comentati, cand il incstuseaza pe unu urlati ca il omoara ca ii rup mainile... apoi spuneti ca nu isi fac treaba. Va hotarati si voi?!
Gogu pe 09 Aprilie 2021, 10:31
#2
Oraș fără stapin
Zarnaianu,Salvador sunt hoții care terorizează cartierul Măgurele acum mutindu-se și în Ciuperceni-Flaminda.Hotii l- au sprijinit pe Cuclea in alegeri deoarece îi lasă să facă ce vor!Poliția,prin multele ieșiri la pensie este formata din neștiutori angajați politic!
Radu pe 09 Aprilie 2021, 09:41
#1
Asta e noua politie
Nimic nou, asa a fost mereu în ultimii 25-30 de ani. Împreună cu politicul și numai pentru voturi și putere.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.