Moarte suspecta la Spitalul Municipal Turnu Magurele - ne scriu cititorii

03 Aprilie 2021, 23:14 | 9724 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele.

Buna ziua! As vrea sa va relatez un caz, mai exact moartea tatalui meu in conditii suspecte in spitalul din Turnu-Măgurele! A fost internat pe 10 martie cu o forma usoara de covid si pe 13 martie la ora 7 a murit. In seara zilei de 12 martie la ora 23:00 a fost deconectat de la oxigen apoi conform tanarului care era internat cu el in salon, la ora 1 a inceput sa se simta rau, ii crescuse tensiunea. Intre timp tatal meu il trimisese dupa medic si asistente dar au fost de negasit.

Managerul spitalului minte cu nerusinare ca protocolul s-a respectat( adica din 4 in 4 ore sa vina la vizita) Sora mea are inregistrare atat cu tata in care spune ca dupa ora 23 nu mai vine nimeni in saloane cat si cu celalalt pacient cand spune ca au fost de negasit. A stat toata noaptea cu tensiunea ridicata si la ora 6 cand s-au trezit medicul si asistentele, au dat baiatul afara din salon, s-au inchis in salon cu el iar la ora 7 i s-a declarat decesul. Nu l-au resuscitat, nu l-au dus la reanimare ci pur si simplu i-au declarat decesul. Cand am intrebat medicul de ce nu l-au dus la reanimare, a dat voalat vina pe manager ca sta cu aparatura in subsol si nu exista reanimare pentru ca...nu au spatiu!!!!

Oameni buni astia ne lasa sa murim in spital fara nici o urma de remuscare. Dupa tata a murit o fata de 32 de ani, apoi un domn de 66. Asistentele se comporta execrabil cu pacientii, urla si zbiara, ii jignesc. Va trimit si alte doua linkuri despre caz.

Mentionez ca nu am putut sa va las mesaj pe facebook, acolo va pot da mai multe linkuri.
I-am scris si primarului dar nu are nici o reactie.
Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Fiica celui mort pe 14 Aprilie 2021, 13:59
#17
Pentru Viorel
Domnule scrieti mi pe facebook mai multe detalii despre doamna Chitarlia Daniela. Cautati Cuclea Florentina(repet, nu am nici o legatura cu primarul) si spuneti mi ce stiti, mortile astea sunt suspecte si trebuie anchetate.
Viorel pe 13 Aprilie 2021, 07:02
#16
Pentru turnu cu stiri
Moarte Suspecta La Spitalul Municipal Turnu Magurele Chitarlia Daniela Juristă La Primaria Traian sa stins din viata ieri lăsând în urmă o durere de ne descris ar trebui spitalul închis câți oamenii ar trebui să mai moară casa se faca ceva de ce nimeni nu ia nici o măsură ce face primaria,consiliul local si consiliul judetean alo parchetul,dna ce faceți dormiti mâine puteti fii voi la spital si sa muriti cu zile
Gigi pe 06 Aprilie 2021, 18:47
#15
Personalul medical din spital
Îl rog pe domnul Cuclea (primar) sa verifici el personal prezența medicilor,ca să iasă adevărul o data și o data.

Cu siguranță sunteți mințit, și va rog sa luați masurile necesare, sa va gândiți dacă ira cineva din familia internat,sau chiar dumneavoastră, credeți ma ca nu va mint cu nimic,chiar nu vin la spital și când vin o data pe luna,nu întra la bolnavi
X pe 06 Aprilie 2021, 18:33
#14
Au murit mulți oameni cu zile...
Dacă s-a respectat protocolul, de ce a murit omul?
Dr alban dela gratia pe 05 Aprilie 2021, 22:43
#13
Adevarul care supăra
Vinovații de serviciu pentru distrugerea lui Dragnea sunt fiul sau,Valentin n,Ilie dragne,putineanu,pitis și Nicoleta pene,care l-au prostit și dezinformat cu privire la fiul sau .livache trebuia sa fie președintele României
Dr alban de le-a gratia pe 05 Aprilie 2021, 21:23
#12
Adevarul care supăra
Ce se întîmplă la turnu Măgurele se datorează lui livache care. A distrus PSD-
Viorela pe 04 Aprilie 2021, 16:29
#11
Cireșica
Ce salariu are ? Și ce face ? Ce lucrează? Este plătită și cu turele de noapte? Întrebam și eu ca doar este amata Domnului Manager.Este o întrebare în limita bunului-simț, ca doar este plătită din bani publici!
Stan pe 04 Aprilie 2021, 14:11
#10
Goșo,și alea mai bătrâne ce au?!
Ar mai vrea și ele câte ceva,numai că nu le mai dorește nimeni.Ce mai,frustrare,multe complexe și incompetență.Care e concluzia?Așa este când angajările sunt făcute pe șpăgi,școala este făcută pe la ”Mitroi”,și practica e făcută pe ”clienți”,nu pe pacienți.Mor oameni cu zile la spitalul din Turnu Măgurele.
Strigător la cer pe 04 Aprilie 2021, 14:03
#9
Tatăl meu decedat în Spitalul din Turnu Măgurele
Nu le mai luați apărarea asistentelor care chiar nu își fac treaba mori cu zile in spitalul Turnu Măgurele tatăl meu a murit din nepăsarea lor a doctorului Dumitru o asistenta isterica cer țipa in draci la tatăl meu că îi dă ea o pastila de îl face să tacă . Din păcate chiar ia dat și tatăl meu a murit chiar în aceasi zi după internare. Avea probleme respiratorii de ani de zile a fost pus la oxigen a fost urcat în salon îi era mult mai bine am plecat și am revenit când mama mea ma chemat că tata se simte rău după ce ia fost dat să bage Nitroglicerina sub limba iar nimeni nu ia mai verificat tensiunea a făcut infarct și a murit.
Goșo pe 04 Aprilie 2021, 13:20
#8
Pentru dr Alban
Mare dreptate ai

Toate cwrwele din oraș sint angajate asistente la spital
Fiica celui mort pe 04 Aprilie 2021, 12:06
#7
Am ajuns si in presa
https://www.cancan.ro/ce-spune-martorul-cheie-in-cazul-mortii-ex-socrului-milionarului-de-la-loto-20397821 cititi imbecilelor ce ati facut!
Fiica celui mort pe 04 Aprilie 2021, 12:01
#6
Pentru Tr
Doamna/Domnule eu sunt fiica celui mort in conditii suspecte! Cum isi fac treaba doamna daca DORMEAU? Doctorul spune ca a fost la vizita noaptea iar tata si martorul au zis ca NU! Bai nemercilor nu va este ma rusine? De ce va platim ma criminalilor, sa dormiti? Murim cu voi de gat si tot platiti imbecili sinistri! A fost relatat cazul si la romania tv, kanal d, acum presa locala. Pe langa asta am facut plangere la parchet, am cerut deshumarea si voi imbecilelor spuneti ca va faceti treaba?! Oameni buni, implicativa, noi societatea civila trebuie sa luptam pentru ca ne omoara cu zile! L-au lasat cu tensiunea ridicata toata noaptea si a trait saracul pana s au dus nemernicii la el. Daca nu se rezolva oficial, neoficial tot se va rezolva! Dana, Flori gunoaielor, puscarie sau moarte pentru voi!
P.I. pe 04 Aprilie 2021, 08:11
#5
Dreptatea umblă cu capul spart!
Spuneți tot și cu c*raj despre tot ceea ce știți cu privire la activitatea și modalitățile de lucru din spital.Aduceți dovezi ca să se spargă odată buboiul corupției din acea instituție,dar și din primăria care acoperă și susține conducerea incapabilă și neperformantă a spitalului.Iar dacă adevărul despre activitatea personalului medical este ca relatarea scrisă din postarea de la #1,e clar,competențe sunt 0.Lafel și cele ale conducerii Primăriei Tr.Măgurele.Iar pentru cele declarate,rezultatele medicale și declarațiile pacienților spun totul.Și ca un sfat,evitați pe cât posibil serviciile medicale din Spitalul Municipal Turnu Măgurele.
Dr Alban pe 04 Aprilie 2021, 07:51
#4
Spitalul de nebuni
Marea majoritate a asistentelor sunt niste tarfulite analfabete cu pretentii de medici ( chiar am auzit-o pe una dintre ele spunand ca, intre ele si doctori, sunt doar 3 ani de studiu
Papa pe 04 Aprilie 2021, 06:01
#3
Singura soluție
Cea care comentează cu “Tr” sigur este vreo asistentă, care încearcă sa se acopere.

In legătura cu cazul de mai sis, duceți-vă la vreo televiziune la buc*resti și explicați !!

Va recomand realitatea tv, digi tv.

Numai așa pot fi Trași la răspundere vinovații !!!!

Degeaba i-ați scris primarului, ori era mort de beat, ori nu-i pasă !!!
Tr pe 04 Aprilie 2021, 00:58
#2
Magurele
Aparatul de oxigen este langa tine in permanență iti pui masca daca nu mai ai aer,doar daca era întubat il puteau deconecta . Faceti reclamația la spital dar poate omu a ajuns intr o stare proasta sau poate a mai avut si alte complicatii alte boli altfel nu rămânea internat daca se simțea bine ca doar nu te obliga nimeni
Tr pe 04 Aprilie 2021, 00:53
#1
Prostii
Nu stiu eu cauza exactă a morții acesti om dar ceea ce stiu sigur este ca asistentele își fac destul de bine meseria am avut persoane din familie internate care mai aveau si alte complicatii gen sa ajungi cu tensiunea 6 nu e ceva normal si au stat toata noaptea sa o îngrijească au vorbit frumos s au comportat excelent si orele de care spune managerul da poate nu o fii din 4 in patru ore na se poate intampla sa întârzii la atatia bolnavi .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.