Ioan Niculae si firmele lui in locul celor relatate in articol. Miliardarul din Teleorman a fost la un nivel mult mai mare

30 Martie 2021, 07:18 | 4901 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

"Saltat" in 2016 de DIICOT, intr-un urias dosar de evaziune fiscala, spalare de bani si grup infractional organizat, fostul vicepresedinte al UTI Grup, Ion Obloja, a primit o pedeapsa de doi ani si opt luni cu suspendare dupa ce a incheiat cu procurorii un acord de recunoastere a vinovatiei. Acordul scoate la iveala ca Obloja i-a denuntat pe Tiberiu Urdareanu si un fost secretar de stat din Ministerul Transporturilor.

Tribunalul Bucuresti a validat in 19 martie 20201 acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat intre fostul vicepresedinte al grupului UTI, Ion Obloja si DIICOT.

OlgutaCiteste si: OLGUȚA VASILESCU, DIN PROSTIE, ÎȘI FACE AUTOCRITICA: SAU PROSTUL NU E PROST DESTUL, DACĂ NU E ȘI FUDUL


Obloja a fost "saltat" de DIICOT in 2016 si acuzat ca, in perioada 2009 - 2011, impreuna cu Tiberiu Urdareanu, a pus bazele unei retele de firme-fantoma, prin intermediul carora se realizau cheltuieli fictive astfel incat profitul sa fie redus si taxele catre stat cat mai mici.

Mai mult, aici>>ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Liviu Dragnea pe 03 Aprilie 2021, 18:48
#2
Condamnare cu suspendare
"Comandare(ha, ha, ha) cu suspendare nu exista decat la Romanica. Peste tot in lume este parnaie, io am dat legea asta ca PSD si pretenii lui sa fie scutiti de griji. Nu uitati ca Targu Magurele este orasu' meu.
Gygy pe 30 Martie 2021, 16:04
#1
Pentru NICIOLAIE
Dați-i m**e și terminați-o cu cel mai împuțit om!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.