Florin Piper-Savu, deputat de Teleorman si profesor de sport, bate campiile patriei

29 Martie 2021, 15:34 | 1.884 | 5
Florin Piper-Savu
Car Universal

Domnul deputat a terminat de rezolvat problemele din Teleorman si se ocupa numai de cele la nivel national. Cand tu nu stii pe ce pamant traiesti si habar nu ai din ce trebuie facut, atunci te faci ca lucrezi. Florin Piper-Savu se arata preocupat de problemele tarii, desi acest judet  este unul dintre cele mai prapadite. Profesorul de sport este calificat in alergatul pe campii. 

5 comentarii Comentează

 • #5
  Primarul vostru iubit pe 3 Aprilie 2021, 18:53
  Mafia locala
  Atata timp cat mafia locala controleaza totul dezvoltarea care se bazeaza pe libera conc*renta lipseste cu desavarsire. Si nu va exista niciodata atata timp cat orice misca trebuie sa deconteze la mafia locala.
 • #4
  bil pe 1 Aprilie 2021, 15:19
  boaie
  Lasat-l in pace, ca il bate nevasta acasa! Aia are coaie si le poarta mindra, deasupra buricului! raspberry
 • #3
  . pe 31 Martie 2021, 07:45
  .
  Tara arde si voi, amaratilor, ii dati inainte cu prostia voastra monumentala. Iese lumea in strada, va injura aia care v-au votat si voi vorbiti prostii.
 • #2
  Educația din sala de sport pe 30 Martie 2021, 09:19
  Experții în educație fizică și furt,pardon,sport
  S-a văzut competența profesorilor de sport de-a lungul timpului.Ce a rămas după ei,după ce au trecut prin funcții publice și poltice?Numai distrugere și imaginea unor buni executanți,bine adaptați în orice regim,ca să nu le spunem altfel.Intrând în politică,și-au găsit vocația de a nu face nimic.
 • #1
  ilie pe 29 Martie 2021, 18:33
  campii
  Expresia corecta e "batut campii"...

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.