Strada Horia, Closca si Crisan din Turnu Magurele: Imagine din centrul unui municipiu condus de hoti

23 Martie 2021 | 4826 vizualizări | 11 comentarii
Strada din Turnu Magurele
Strada din Turnu Magurele

Ne scriu cititorii - Bine ca s-au oprit ploile pentru ca riscam sa ramanem fara asfalt. Si asa gropile sunt la tot pasul. Masinile topaie pe aceasta strada. Baltile fac parte din peisaj. 

Comentarii (11) Adaugă comentariu
sofer pe 28 Mai 2021, 15:34
#11
hai pe ulita
primarul sa circule pe HCC IONELA circula
Cracea la primărie? pe 26 Martie 2021, 09:58
#10
Niciodată.
Bai,prostul satului ?Tu nici străzile nu le cunosti și vroiai primar?Oarbă după tine!Niciodată hai.anao!
Mihai viteazu pe 24 Martie 2021, 19:08
#9
Străzi paralele
Dezastru de la turnu magurele este in tot județul Teleorman .ACum este tirziu,pacat ca la turnu magurele pe acest primar nu-l duce capul,este și analfabet .,iar consilul local este pupinc*rist total,dar cu echipa de fotbal desființată va avea probleme mari,va face naveta la Buc*rești.
Insideversion pe 24 Martie 2021, 16:20
#8
Avrame...
...lasa vraja și pune mana pe munca și din când în când mai treci pe la școală, poate totuși înveți sa scrii corect ROMANESTE! În ce ma privește, lasa-ma în pace cu mafia mea, ma musti de dos și pute a carii și dinti nespălați...

Avram Iancu. pe 24 Martie 2021, 14:06
#7
Autorului si comentatorilor.
VA ROG SA AVETI PUTINA DEMNITATE, BUN SIMT (CIVIC SI POLITIC) SI SA ZICETI DE 1000 DE ORI "HOTILOR CE SUNTEM!" PENTRU CULTURA VOASTRA GENERALA E BINE SA CITITI POEZIA KUI MARIN SORESCU "MINUNEA". P,S. DIN CONDUCEREA MUNICIPIULUI FACE PARTE SI CONSILIUL LOCAL, AI CARUI CONSILIERI NE REPREZINTA PE NOI TOTI!AUZI, MAI INSIDEVERSION, MAI LASA TU COMENTARIILE 'TELIGENTE; SE STIE CE MARE MAFIOT ESTI!
Insideversion pe 24 Martie 2021, 13:12
#6
Pentru cetatean
Ori esti prost, ori esti prost! Fotografia este de pe strada HCC, asa scrie și pe placuta de la intersecția cu Praporgescu, chiar se și vede intrarea în parcarea blocului unde am un apartament, asa ca nu mai sta în poteca, prea puti!
Mihai pe 24 Martie 2021, 10:28
#5
Orasul din judetul cu TELDRUM
Sa fim realisti si sa spunem ca majoritatea strazilor din oras arata asa.Chiar si cele mai nou renovate.Mai tineti minte cand spunea Dragnea ca iesea cu caruciorul in care era fi-sa,si se legana din cauza drumurilor?S-a schimbat ceva in 30 de ani?
Carmol pe 23 Martie 2021, 21:34
#4
Pentru cetățean roman
Asa se numește strada aia din spate de la turci hotia closca si crisan nu mai vorbi daca esti prost
Emil pe 23 Martie 2021, 20:47
#3
Cetățean roman
Ești depășit de situație! Confunzi stadă aceasta cu cele 3 de pe Măgurele! Hal de oraș,halal conducatori,in frunte cu tovarășul Cuclea,secondat de ilustrul tovarăș Cone Cornel! O stradă in mileniul trei cum nici in cele mai îndepărtate cătune nu găsești! Votați Cuclea,votați PSD!
Locuitor pe 23 Martie 2021, 19:58
#2
Str HCC
Aceasta strada a fost spartă de foarte multe ori de către Apa Serv si de fiecare data a fost reabilitata cu butelia.

Va rugam dle primar, aveți în atenție, e una din cele mai circulate străzi, trec foarte multe mașini atât ale cetățenilor cit și pt aprovizionarea magazinelor din zona.

Dacă de saptamina viitoare reabilitati tot cu lopata si butelia, va mulțumim anticipat !!!!!!
Cetatean roman pe 23 Martie 2021, 18:36
#1
Multa prostime
Ba da sunteți fenomenali scrieți un titlu si conținutul e despre altceva, a ti fost macar pe strazile horia, closca si Crișan ca sa vedeți unde se afla? Acolo in poza este in spate la ramii nici macar o legătură nu are imaginea cu titlul
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.