Liviu Dragnea, ingropat definitiv. Nicusor Constantinescu a primit 30 de ani. Jupanul e jupan (il depaseste, nu se uita la el)

23 Martie 2021, 00:59 | 5880 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Pe lângă dosarul ”detonat” în ianuarie și din care Sorin Grindeanu, dar mai ales Cristian Burci par să fi scăpat ”la mustață”, procurorii mai au acum la dispoziție încă un denunț penal! Unul despre care deja inițiații sistemului pronostichează că va merge ”ca uns”, vorbindu-se inclusiv de un acord de recunoaștere a vinovăției care îl va ”îngropa” definitiv pe Dragnea.

Citeste si: ULUITOR! MEHEDINȚI – 10% DIN LOCUITORI AU CERTIFICAT DE PERSOANĂ CU DIZABILITĂȚI. 10 PERSOANE NEVĂZĂTOARE AU PERMIS DE CONDUCERE

Dosar de asemenea cu implicații internaționale din ”domeniul militar și de intelligence” și care se anunță încă de acum lovitura decisivă pe care o va încasa Liviu Dragnea. Cel care, pe lângă faptul că nu va beneficia de eliberarea condiționată insistent solicitată, va trebui să confrunte și ”tsunami”-ul celorlalte dosare care îl ajung din urmă…

Mai mult, aici>>national.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ochiul-Nasul-Timpanul (Vazul-Mirosul-Auzul) pe 23 Martie 2021, 15:51
#2
Treaba-i cam INCURCATA.
INDICATIE: A SE CITI ARTICOLUL DIN NATIONAL.

DINEUL CARE SE DA LA INVESTIREA UNUI PRESEDINTE IN AMERICA SEAMANA CU O NUNTA CU DAR IN ROMANIA; PRIMESTI INVITATIE, DAR PLATESTI CONSUMATIA!, A DOUA LA MANA: LIVIU DRAGNEA SI SORIN GRINDEANU NU AU PARTICIPAT CA SIMPLI CETATENI, CI CA DEMNITARI AI STATULUI ROMAN- UNUL CA PRESEDINTE AL CAMEREI DEPUTATILOR SI CELALALT CA PRIM MINISTRU, IAR CHELTUIELILE SI LE SUPORTA FIECARE. SA NU CREADA CINEVA CA,DE EX. ANGELA MERKEL S-A DUS PE BANII LUI TRUMP! MAI, STIMATI TOVAROSI SI NAS FLOREO, IN STATELE UNITE E CA LA INALTA POARTA: TE DUCI CU HARACIUL, PUPI PAPUCII SULTANULUI SI JURI SI PE DUMNEZEU SI PE ALAH CA NU VEI IESI DIN CUVANTUL MARITULUI PADISAH, CA ALTFEL TE TREZESTI CA TE IA PE LA SPATE SI-TI TAIE SI CAPATANA. ASA SI CU CEI DOI, NU AU FOST SA SE DISTREZE PE BANII STATULUI CI SA PREZINTE INCHINACIUNE SI VESNICA CREDINTA DIN PARTEA STATULUI, INCLUSIV A MULT STIMATULUI SI PREA FERICITULUI NOSTRU PRES-EDINTE SI PRIM FIZICIAN! URA SI LA GARA!
Judecător de ocazie pe 23 Martie 2021, 10:14
#1
UN CRIMINAL DE BUGETE ȘI DESTINE
Eheeei,multe dintre jafuri,trafic de influență și alte infracțiuni,de care noi habar nu aveam,vor ieși în c*rând la suprafață.Dosarul TelDrum.SA este cireașa de pe tortul corupției.Corupție dezvoltată și întreținută de ani buni de către infractorul ce a stat în fruntea României,dând foc țării numai pentru a scăpa de toate relele făcute,și pentru banii europeni furați cu atâta tupeu.Și să nu uităm un lucru foarte important semnalat de justiție:Țărănușul de Gratia nu a putut face asta de unul singur.Nu-i așa,domnilor sclavi și slugoi care i-ați stat prin preajmă,ați semnat documente,i-ați dat limbi și i-ați aplaudat ideile și acțiunile de mare vătaf?Azi,cu toții meritați să-i stați alături.Dar,nu e timpul pierdut,încă se sapă,și se sapă adânc.Să stai acolo infractorule,până ce România se va face bine!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.