Coruptia este in floare. Donau Chem Turnu Magurele primeste curent electric de la Apa Serv

22 Martie 2021, 23:36 | 3460 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Conform surselor noastre, combinatul are 9 miliarde datorie catre furnizorul de electricitate. Pentru tancul de amoniac si restul treburilor gospodaresti, societatea Apa Serv furnizeaza curent electric. Furaciunile de la Apa Serv sunt de ordinul milioanelor de euro.

bivoliCiteste si: FOTO MARCEL CIOLACU – BIVOLII NU POARTĂ MASCĂ

Trebuie verificat de ce orasul primeste apa de la combinat desi s-au facut, in acte, investitii mari pentru reabilitarea, modernizarea, sistemului de alimentare cu apa. Nu cumva s-au furat banii? Asteptam, turnenii, un raspuns de la Primaria Turnu Magurele. Bineinteles, toti teleormanenii sunt afectati de aceasta hotie.

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Banul public la mana unor hoti pe 23 Martie 2021, 09:09
#5
Hotia si minciuna merg mai departe
Si primarul doarme in continuare.Se gandesc cum sa ne fure si sa acopere gaurile altor hoti.Bravo,Cucleo,bravo PSD,ati reusit sa faceti din acest oras un sat cu semafoare.Somajul cred ca este la 50%,iar asistatii social sun mai multi ca oricand.Nu stiu de ce,dar cred ca nu va prinde toamna liberi,nemernicilor!
Gogu pe 23 Martie 2021, 09:04
#4
ILEGALITĂȚI
Conform legii un agent economic nu are voie să furnizeze energie electrica unui alt agent economic decât dacă este producător sau furnizor agreat de ANRE. COSMA este la originea acestor tranzacții ilegale.El a achiziționat și stația de pompare care zace nefolosita pe malul Dunării. Prețul apei este cel mai mare din țară. Nemernicii de PSD-IȘTI au dat lege privind redistribuirea numai pentru furnizarea apei. Puteau să dea și pentru energie electrica însă aici nu au avut interes.
Syle pe 23 Martie 2021, 09:00
#3
niciOLAIE
Ia zi-ne Lascule, noi pulimea după platforma putem sa facem contract cu SC DISTRIBUȚIE DONAU CHEM, ca tot muncim moca?
Gogu pe 23 Martie 2021, 06:42
#2
Hotii
Acesta e stilul de lucru a celor ce conduc orașul!Vor ieși multe hoții la iveală!
Bozgoru pe 23 Martie 2021, 01:00
#1
Cic
...... iar pop**ația din oraș va avea inclusa în prețul apei și energia electrica consumata pe platforma combinatului lui NICIOLAIE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.