Filmul serial "Om al Legii", episodul "Jandarmul din Teleorman" - Plutonierul Plopeanu taie amenzi conform legii "baiatul lui DS - 500 de lei"

21 Martie 2021 | 3397 vizualizări | 8 comentarii
Jandarmeria
Jandarmeria

Plutonierul Plopeanu, din cadrul Jandarmeriei Teleorman, a aplicat legea unor tineri care nu purtau masca, desi el si colegii lui nu purtau masca. Legea e pentru fraieri, nu si pentru speciali. De ce plutonierul Plopeanu se comporta in halul acesta? Pentru ca asa vrea el si pentru ca poate.

Mai mult, aici>>impactnews24.ro

Comentarii (8) Adaugă comentariu
Nea Florică pe 14 Aprilie 2021, 19:00
#8
!!!!!
Ne implicăm, ne complicăm. Să facă miliția, că pe noi ne cercetează Parchetul militar ! Problema e de ce mai luăm salariu, că, oricum, nu facem nimic.
Gheorghe pe 13 Aprilie 2021, 18:59
#7
***
Indice de salarizare(salariu)mai mic pentru aceeaşi treabă. Să stăm parcați ! Noi doar ne uităm chiorâş şi analizăm critic ce fac milițienii, deşi nu prea ştim cu ele.
Ion pe 23 Martie 2021, 11:14
#6
.....
Ăia de la Alexandria tot mai fac câte ceva, că, la Turnu, ăştia freacă menta şi ard gazul de pomană. Unii, nu toți...se ştiu ei singuri !

Pulea spataru pe 22 Martie 2021, 14:55
#5
Gjgfg
Cine este asta ma de da amenzi un neica nimeni
Cetatean platitor de taxe pe 21 Martie 2021, 14:31
#4
Legea!!!
Am si eu o c*riozitate,pe militienii ce nu poarta masca de protectie cine ii amendeaza ca am văzut destui sau daca au uniforma pentru ei nu e lege.Amendam copii si batrani,dar de ti**ni nu avem c*raj sa ne apropiem,trec cu masina politiei pe langa ei si nu-i deranjeaza .
B pe 21 Martie 2021, 14:28
#3
R
Cine este D.S., este vreo scula ?
Daa pe 21 Martie 2021, 12:48
#2
Pai
Plopeanu e un nume consacrat coruptiei din jandarmeria Teleorman! Impreuna cu Dudau,Geaman...etc astia ne reprezinta judetul...au plecat dar au ramas...
NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE! pe 21 Martie 2021, 12:18
#1
Gazați cu ticăloșie și nesimțire în fiecare zi
Am uitat atât de repede ce s-a întâmplat la 10 august?A răspuns cineva în urma acțiunilor jandarmeriei?Au fost pedepsiți cei ce au transmis comenzile către jandarmi împortiva oamenilor pașnici?Respectarea legilor pentru angajații instituțiilor de forță ale statului este o procedură total facultativă.Câte dintre abaterile de la regulamente,instigare la nerespectarea legilor sau neaplicare a sancțiunilor,de la legiuitor până la cei ce trebuie să o aplice,ați mai văzut în ultima vreme?Să nu mai spunem de sancțiunile aplicate cu dublă măsură.Câte dosare din justiție au fost soluționate în favoarea dreptății și onestității??Totul se face într-un mod discreționar și cu o sfidare maximă față de cetățeanul de rând.Purtătorii de uniformă și robă s-au crezut mereu superiori celorlalți cetățeni,uitând de către cine sunt plătiți.Iar când e vorba de respectare a legii,și o protecție a cetățenilor onești față de infractori,ei îi apără pe cei din urmă.Sau se tem și astfel devin complici,simplu,nu?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.