Politia Turnu Magurele: Stancu Fanel a lovit doi zombi.

19 Martie 2021, 19:57 | 3.592 | 4
Accident Lita
Car Universal

Stancu Fanel a fost implicat intr-un accident rutier: doi zombi din comuna Lita au intrat in masina condusa de Fanel. Bine ca soferul este sanatos pentru ca nu mai avea cine sa organizeze petreceri pentru politisti si pentru alti doritori. Fanel are doua autoturisme, parcate pe trotuar, care incurca circulatia pietonilor si a  participantilor la traficul rutier. Mai moare cineva, il trece la zombi. Un lucru pozitiv: e bine ca Fanel are dreptul de a conduce. 

4 comentarii Comentează

 • #4
  Vecina pe 21 Martie 2021, 00:20
  Fanel e un om de nimic
  Noi nu știm cum mai poate sa doarmă noaptea
  Tot tipul vin la el mulți țigani și face cintari
 • #3
  Gigi de la Comana pe 20 Martie 2021, 22:48
  Poliție -miliție
  Cu Dumitrașcu comandant omului Dragnea,invitat la vinatoare de Petre pitis la Țarcul zorile împreuna cu Dr Nicușor (Mercedes luat cu bani teldrumului cu ajutorul lui gina Ignat ),poliția din Teleorman v a fi un dezastru.
 • #2
  Fane pe 20 Martie 2021, 15:37
  Cartier Măgurele
  Nu am înțeles nimic din știrea asta..fi mai explicit.. Ce sa întâmplat?
 • #1
  Rosu pe 19 Martie 2021, 21:50
  Afaceri nec*rate
  Acest Fanel este un prăduitor de prima mina fiind băgat în multe așa zise afaceri,

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.