Uluitor! Victor Dragusin calca pe cadavre. Primarul Alexandriei nu are limite.

15 Martie 2021, 19:14 | 3199 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Eliza Sotirescu
Pagina Facebook Victor Dragusin - "Odihnă veșnică! Eliza Sotirescu, o luptătoare, un dascăl devotat meseriei și copiilor, o profesionistă, un OM care permanent avea în lucru mai multe proiecte, o perfecționistă, o colaboratoare deschisă, un membru implicat în dezvoltarea vieții comunității noastre."
Postarea lui Dragusin e insotita de fotografia articolului.
 "Astăzi, 15 martie 2021, a trecut în eternitate sufletul dragii noastre colege Eliza Sotirescu!!! Câta dăruire, cât profesionalism, câta tinerețe, câta putere interioară, câta pasiune pentru oameni și pentru profesie… intr-un singur OM!!! Câta credința, câta suferinta și … drum lin printre îngeri! O durere fără margini, o durere profunda, grea, pe care nu o putem exprima in cuvinte, ne stăpânește sufletul! Regrete profunde, condoleanțe familiei îndoliate! Respect pentru toată cariera ta de excepție, pentru dăruirea ta nemarginita!!! Ne-nclinam in fata vieții tale dedicate si te asiguram ca NU TE VOM UITA NICIODATĂ!!!! Noi toți, directori, profesori, elevi, personal auxiliar și nedidactic!”, a anunțat luni Colegiul Național „Mircea Scarlat”, instituție în care aceasta a predat.
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
RTuiod pe 16 Martie 2021, 20:43
#2
Adevar
Dragusin a fost vasalul lui Dragnea,a mai făcut ceva in Alexandria a avut c*rajul sa -i spună directorului Dsvsa Teleorman ca este trădător PSD și este hahalera ,acum s-afacut liberal,a uitat cind primea biletele de putineanu (omul lui Dragnea),și mai este incompatibil,întrucât semnează documentelele instituției,împreuna cu soția sa Cora (jurista)
Da pe 16 Martie 2021, 18:08
#1
Da
Ai pierdut Cracea LOL LOL LOL LOL

Dragusin e primart si tu nu esti. GHINION LOL

Hai ca a inceput DNA ul sa ii ia pe cei din anturajul lui Orban. Usor usor se strange latul si la Bitanu si celalalt lacheu si poate ne pisam pe noi de ras sa te ia si pe tine(ca il iubesti pe Bitanu si ai fost cu el la 2 discutii interesante tongue wink-spune el) Hai te las sa iti faci strategia pentru urmatoarea campanie LOL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.