Video Spitalul Turnu Magurele - atentat asupra sanatatii publice. Bine ca avem stadion.

14 Martie 2021, 23:23 | 4451 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele.

Condiţii ca în anii '30, anii înfiinţării, la spitalul din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman. Firele electrice ies din pereţi, prizele pot lua foc oricând, oamenii dorm pe paturi din lemn, iar toaletele sunt un adevărat focar de infecţie. În paralel, managerul spitalului face achiziţii de milioane de lei în aparatură medicală care stă nefolosită pe holurile spitalului, de mai bine de un an. Acelaşi manager este acuzat de nenumărate abuzuri de mai mulţi medici. Aceştia au vorbit, în exclusivitate pentru Antena 3, de neregulile din spitalul groazei de la Măgurele.

Mai mult, aici>>antena3.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Nebunu' din coceni pe 17 Martie 2021, 01:55
#6
Lui George
Așa este măi Sora 13, dar voi aveți Inspecția Sanitară de Stat, aveți Direcția de Sănătate Publică Teleorman, aveți Serviciul de Inspecție Epidemiologică, aveți ITM-ul, ce plm scuză mai aveți să nu luați taurul de coarne? De ce nu spargeți buboiul? Să vă spun eu de ce? De căcănari ce sunteți. Sunteți la putere, dar în deconcentrate tot oamenii PSD-ului conduc! Chelălăiți ca javrele că apa este scumpă, dar aveți majoritatea în Consiliul Județean! APASERV este în subordinea lui! Ce mai așteptați mă? Faceți audit! Dați-i afară! Plagiatorul Ponta a data într-o săptămână afară toți oamenii lui Băsescu. Voi de ce nu puteți? Vă rugați de ăia să treacă la voi. Vai de mama voastră rataților! La viitoarele alegeri să fiți mulțumiți că treceți pragul electoral! Cât despre eternul și fascinantul looser aka Claudiu Crăcea, ce să mai zic? Ăsta n-are limite. Apropo, veneticul de Nuță vrea să externalizeze serviciile din spital către firmele client PNL. Curat murdar! Parol!
George pe 16 Martie 2021, 18:34
#5
Un spital în subordinea primăriei
Lilișor,te-ai apucat să scrii exact când trebuia să taci.Acolo,la Spitalul ”Municipal”,unde cred că lucrezi și tu,pute a corupție de la o poștă,iar mătăluță te-ai găsit să aperi tocmai gașca de slugi a unui manager corupt și incapabil.Nu trebuie să ai insigna unui partid în piept ca să știi cu ce partid defilează personalul unei instituții,ai cărei angajati încasează niste salarii exagerate față de pregătitea pe care o au,față de rezultatele profesionale și educația de acasă.sSalarii mărite nejustificat,tocmai de către PSD.Nu doresc decât ca organele de control ale Statului Român să-și facă datoria și să găsească toți vinovații pentru tot ceea ce ne-a fost prezentat,destul de clar,la Spitalul din Turnu Măgurele.Și nu în ultimul rând,și pe la primărie,că de acolo vine răul cel mai mare,și de unde se dă liber la tot felul de achiziții și angajări.
Liliana Dobrescu. pe 16 Martie 2021, 16:02
#4
Lauda prostiei.
SA ZICEM CA CELE RELATATE DESPRE SITUATIA DIN SPITALUL TURNU MAGURELE SUNT REALE. DAR SE STIE CA MAREA MAJORITATE A MEDICILOR SI PERSONALULUI CU STUDII MEDII NU FACE PARTE DIN PSD SI NICI NU SIMPATIZEAZA CU ACEST PARTID, CARE NU MAI DETINE PUTEREA DE MAI BINE DE UN AN. ORICAT DE CORUPT AR FI DR DELCEA, EL NU POATE FACE DE UNUL SINGUR TOT RAUL DESPRE CARE SE VORBESTE. CEI CARE IL CRITICA, SAU IL ACUZA II SUNT, DACA NU COMPLICI, CEL PUTIN TAINUITORI SI DACA VREODATA CINEVA VA DORI SA SCOATA MIZERIA DE SUB PRES, EI VOR FI COLEGI CU EL LA RAHOVA. IAR DVS,INCORUPTIBILII DE LA TURNU CU STIRI, IN LOC SA NE IMPUIATI NOUA CAPUL CU POVESTILE VOASTRE, DE CE NU SCRIETI LA PARCHETUL GENERAL, LA PRESDINTE, LA UE, LA NATO, LA ONU, LA NATO, LA COMISIA DE LA GENEVA, LA CEDO SI LA MAI DRACU' MAI STIE CINE ? NOI CE PUTEM FACE, SAU TELEVIZIUNEA XYZ? INCERCATI SA-I ADUCETI INAPOI PE DR DUMITRU SI DR SCHIOPU. (apropo, mai terminati-o dracului cu articolul acela vechi, de pe cremea lui Saelescu)
San pe 15 Martie 2021, 23:09
#3
Pentru Delcea
Nu este aprozar, e deja supermarket
Vijai pe 15 Martie 2021, 19:03
#2
Ptr. DELCEA
Ce față de aprozar ai, ai morcovul cu iepure cu tot în c*r j**ule.
Doamne ferește să fii pacient in spitalul ăla pe 15 Martie 2021, 09:34
#1
MIZERIA DIN FEUDA LUI DRAGNEA
Hai să urmărim cauza,nu efectul!Eheei,situația asta e de pe vremea Primarului Mohanu și a Managerului Ivan,nu e de câteva luni.PSD conduce acolo de 30 de ani.S-a furat și încă se mai fură mult,foarte mult.Dacă aflați numai salariile medicilor și ale asistentelor de la Spitalul Municipal Turnu Măgurele,cu certitunine nu veți avea o stare bună.Iar din partea Primarului Cuclea și a Consiliului Local Turnu Măgurele,nici o luare de poziție,nicio declarație.Nici după acest reportaj,unde dovezile și imaginile sunt mai mult decât grăitoare și suficient de adevărate,NU SE IAU MĂSURI,NU RĂSPUNDE NIMENI ÎN FAȚA LEGII?????De ce organele de control ale statului nu se sesizează din oficiu și nu trec la treabă???Că treabă prin instituțiile statului,e Slavă Domnului,destulă?!Conducătorii ăștia pare că sunt patronii acestor instituții,nu slușbași ai statului!Rușine,infractorilor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.