Eugen Trica a furat meserie de la Madalin Ionita si s-a dus sa antreneze Craiova lui Mititelu

13 Martie 2021, 23:50 | 2230 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Eugen Trica

Madalin Ionita l-a invatat multe pe Eugen Trica. Fostul director al celor de la FC Dragnea bate si acum la usi pentru a salva echipa. A trecut la usile de peste drum de stadion. Trica a si uitat cum il cheama pe soferul lui Dragnea. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Cocuz pe 06 Aprilie 2021, 08:49
#9
Pentru Nicu Stoian
Cine dracu ești, de ii ți parte lui Mădălin Ioniță. Acest individ a pierdut pe mana,agramatilor si analfabeților Gică Tudosoiu si Gigi Odaianu. Tudosoiu a fost pus la echipă, sa dea in primire tot ce se întâmplă. Dar a luat plasă, ca marele fost fotbalist și marele antrenor Tudosoiu, sa dat la bârfă si bautura (alcol) cu jucătorii.
Nicu Stoian pe 22 Martie 2021, 19:49
#8
Fără titlu
Cine dracu mai este si Caca-Maca-ri asta. Ce nume de Caca .. are!
Nicu Stoian pe 22 Martie 2021, 16:58
#7
Om de forbal
Dacă nu se rata promaovarea anul trecut, sau dacă mai avea șanse la play off echipa,nu se desființa! Așa ca terminati cu prostiile voastre. La Turnu sa vrut performanță nu liga a2a. Totul sa răsfrânt de la antrenorul fantoma Lincar, care primea cotizatie de la jucatoriiadusi de else la care le marea salariul. Toate cele spuse de mine au ajuns la urechea oamenilor de la FRF.
Nicu Stoian pe 22 Martie 2021, 15:30
#6
Trica știe meserie.
Trica știe meserie, iar Mădălin Ioniță, a făcut performanță la Turris, dar din cauza autostiitorului Lincar, care nu agestionat bine minutele de prelungiri,la prelungiri in meciul cu Rapid, ca si azi aveam echipă, dar in liga 1. Respect Mădălin, ura in potriva lui Lincar,care nu mai stia sa comunice cu,conducerea clubului!
Nicu Stoian pe 22 Martie 2021, 15:20
#5
Nu este șoferu!
Nu este soferu,este șoferul lui Dragnea, prostule!
Nicu Stoian pe 22 Martie 2021, 11:40
#4
Trica si Mădălin Ioniță
Trica stia meserie de antrenor,iar Madalin a scris istorie in fotbalul Turnean. Putin noroc și si gestionareabuna a antrenorului Lincar,care a gresit foarte mult la condițiile create la Turris, era in prima liga. Respect pentru Mădălin!
Mădălin tractoristul pe 14 Martie 2021, 08:25
#3
Fotbal,Mercedesuri,falimente
Îmi pare rău de Trica,dar vinovat pentru distrugerea echipei a fost sefu (livsche) deorece a trimis i Teleorman 2 hahalere pe fiul sau și pe dragne Ilie.,care au distrus totul pe ce a pus mina .In final l-au prostit îndobitocit și cretinizat și pe sefu dezinformindu-l.Greseala mare făcută de Dragnea a fost ca nu la ascultat pe consilierul de taina al sau Emil LUngu și pe simionescu Adrian (colegul de camera al lui livache),care l-au prevenit ca cei doi sunt duși cu pluta(cretini)
Mijlocas la deschidere pe 14 Martie 2021, 08:23
#2
CAND PUI PROSTUL SEF
Ce dracu sa furi de la un tractorist analfabet?Echipa de fotbal este in situatia pe care o merita.Lafel si orasul,impreuna cu toti votantii PSD.
Cacari pe 14 Martie 2021, 08:02
#1
Da șoferu lui Dragnea cînd se duce la pușcărie?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.