Tovarasa Florica Barbulescu, Ceauseasca, a facut scandal in Prefectura Teleorman. Galerie foto

12 Martie 2021, 21:31 | 2.942 | 8
Barbuleasca
Car Universal

Tupeu - Prefecta a schimbat covorul rosu cu unul galben. Cand toata viata vezi rosu in fata ochilor, nu ai cum sa pasesti pe un covor galben fara sa nu iti creasca tensiunea. Prefecta, in albastru, a stat departe de Leana (arata cu mana cele 5 mandate). Primarii din Teleorman au fost invitati la Prefectura pentru o intalnire cu reprezentantii Transgaz. Florica Barbulescu a fost suparata de felul cum a fost tratata. S-au dus timpurile cand PSD taia si spanzura. 

Click aici pentru galeria foto si inca un click pe fotografii

 

 

 

8 comentarii Comentează

 • #8
  Ionut pe 19 Martie 2021, 16:16
  Verificati
  Sa verifice cineva primaria si tot ce are barbuleasca si dupa o vezi lîngă dragnea
 • #7
  . pe 18 Martie 2021, 07:56
  .
  Inviti primarii la Prefectura, pe ai tai ii bagi in sala mare de consiliu si pe PSD-isti ii trimiti in debara. Si tot voi vorbiti de civilizatie. Asa este cand esti tocit de opozitie precum c...va de.p...a.Cand ajungi la putere nu stii cum sa te comporti, precum c...va cand se marita.
 • #6
  Tot eu pe 16 Martie 2021, 19:59
  D.na primar
  O țărancă proasta. De unde dracu sa știe cum trebuie sa se comporte un om civilizat. Ea se crede importanta.... o tută.
 • #5
  Adevarul pe 15 Martie 2021, 01:35
  Sanatate Doamna Carmen
  Nu știu daca este sau nu numele real dar comentariul lasat de Carmen reflecta o realitate dura pe care nu multi o vor accepta. Asta este adevarul, este greu de acceptat fiind invatati sa ne mintim si sa traim cu “minciuni frumoase”.
 • #4
  Cetățean din uda pe 14 Martie 2021, 14:59
  Nu mai mâncat cacat degeaba
  Macar sa faca si alti primari cea ce a facut dansa ...asfalt in tot satu ..apa...camin refăcut chiar îmbunătățit...dispensar refăcut total... un om foarte iubit de cetățenii din Uda Clocociov si Uda Paciurea ...lasati comentariile urâte si vedetiva de treaba voastră! Mai rar asa primar
 • #3
  Carmen pe 13 Martie 2021, 23:02
  O mahalagioaica hoata si proasta
  Dupa ce v-a luat tot pamantul si v-a facut slugi pe mosia ei,nu va mai ramane decat sa o luati din loc si sa plecati unde vedeti cu ochii.Saraci si prosti ati ramas.
 • #2
  Fane de la Segarcea deal pe 13 Martie 2021, 11:09
  Primărița tractorista
  In timpul lui Ceaușescu conducea tractorul cu remorca după el,apoi a fost sluga lui Dragnea .GAzele nu se vor duce niciodată la uda clocociov deorece nu sunt consumatori care sa plătească,pop**ația este îmbătrânită,tractorista comunista a rămas cu basinille moștenire de la Dragnea și basescu,cind veneau la Uda,Plopi slvitesti și vindeau cauciuc*ri second -hand furate de basescu din Europa .
 • #1
  Eu pe 12 Martie 2021, 23:22
  Udean
  Are 5 mandate,cind dati cu ea de pămînt?nu vedeți ca nu e primar este o țară care striga, asta stie sa faca si voi cîțiva o țineți de mina, jos cu ea la cratiță și tăiat lemne la pădure la dragnea

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.