Cocalarul La(v)com locuieste in acelasi bloc cu Danut Cuclea. Petitie pentru introducerea trenului.

09 Martie 2021, 18:16 | 3674 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Patronul Lavcom tine aproape de primarul PSD al municipiului Turnu Magurele. Danut Cuclea trebuie sa faca o petitie pentru introducerea trenului. Ce o sa faca Danut Cucalaru? 

Prin PETIŢIE se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin postă electronică, pe care un cetăţean sau o organizaţie legal constituită o poate adresa autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe centrale, companiilor şi societăţilor naţionale, societăţilor comerciale de interes judeţean sau local, precum şi regiilor autonome, denumite în continuare autorităţi si instituţii publice. (art. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor cu modificările ulterioare)

imobilCiteste si: TUNURI – IMOBILIARELE ADUC PROFIT 300-400%

Petitiile pot fi transmise catre Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor prin una din urmatoarele modalitati: - prin completarea formularului de mai jos - E-petitie - prin transmiterea prin posta pe adresa Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor - Bdul Dinicu Golescu nr 38, sector 1, Bucuresti - prin posta electronica la adresa petitie@mt.ro - prin fax la nr 021-3196100 - telefonic la nr. 0374.808.610 - prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor - Poarta G, Palat CFR, Bdul Dinicu Golescu nr 38, sector 1, Bucuresti

Click aici pentru petitie

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Crau pe 12 Martie 2021, 18:54
#8
Fffff
Mă, voi mai vedeți ceva de la Claudiu? Flori de 1 si 8 martie ? Nu acuma, poate peste 3 ani, la alegeri, cind o iesi cu alde d-nii lui consilieri pe strada....
Da,de la cadre pe 12 Martie 2021, 14:16
#7
Educatie a la Targu Magurele
Cand ai pronuntat cuvantul BOU,te-ai gandit la TAC-TU sau la JOIANA care te-a fatat prematur?!Cu limbajul asta de garoi retardat si nescolit,nu poti castiga razboiul pe care il ai vesnic cu Cracea.Sa aperi mereu un perdant si gasca lui din PSD,nu e o meserie din care sa-ti iei solda nesimtita de bugetar obraznic si slugoi.
Nebunu' din coceni pe 12 Martie 2021, 08:35
#6
Lui Gică Contra de la cadre
Și zii așa boul-belții, trenul nu mai circulă fiindcă piticul l-a scos de pe șine! Auzi băi hândel cu dungi, tocmai că din cauza asta vă conduce Cuclea. Că sunteți idioți. Și proști peste limita maxim admisă. Cu de-alde voi nu mai iese Crăcea primar în vecii vecilor, amin! Sunteți la putere rahaților! Refaceți calea ferată și faceți alternativă la microbuzele ăstuia. Nu Cuclea trebuie să facă petiția asta pleampă, ci moliile alea de la Transporturi, care țin de parohia USR. La subprefectul Sergiu Iordan de ce nu vă duceți cu propunerea? Pentru că sunteți niște căcănari, care nu sunteți în în stare de nimic, dar vreți să vă facă alții treaba. E mai ușor de înjurat decât să puneți mâna pe treabă și să faceți! Și ca să vedeți cât sunteți de jegoși, a fost 1 și 8 martie. Crăcea și haita lui de psd-iști n-a împărțit o floare. Bine, nici Cuclea, dar de la Crăcea aveam pretenții. Putea și el să cumpere 2-300 de flori de la colegul lui de partid, dar n-a făcut-o, de je**s ce e la caracter.
Claudiu pe 12 Martie 2021, 07:12
#5
.
Avem nevoie de gara, nu de tren ! Vom face acolo un muzeu...
Leana Cosanzeana. pe 11 Martie 2021, 12:17
#4
Tichie de margaritar pentru chelosi.
Sa zicem ca se va introduce tren. Ce sa faca, sa stea in gara, ca nu va avea calatori?! O idee ar fi sa se formeze in gara UN TREN COMPUS DIN 3-4 VAGOANE RESTAURANT SI UN SEX-VAGON, CARE SA STEA NU SA CIRCULE. MAI MULT CA SIGUR CA ACEST TREN VA FI RENTABIL!
Titi-tiiiii pe 11 Martie 2021, 08:53
#3
Pentru Redactie
Site de bulangii si olingofreni retardati!
Gică de la cadre pe 10 Martie 2021, 10:45
#2
Pricepere de metalurgiști și prof.de sport
E plină primăria de subingineri,cu toții bine calificați în ale administrației publice.Ăsta e blestemul Orașului Turnu Măgurele și al jud.Teleorman,să avem parte numai de conducători incapabili și hoți.Acum,dacă șeful lui este acolo unde îi era demult locul,ce să facă și limbricul ăsta frustrat și complexat,a ajuns să primească ordine și de la Marele Analfabet Petrache și chiar de la tractoristul Mădălin și alți cocalari.Ce așteptări aveți de la slugile unui infractor pe care îl înjură o țară-ntreagă?Au rămas în continuare cu zicerile,sfaturile și năravurile moștenite de la țărănușul pușcăriaș.Cum ați vrea să arate orașul,și cine să țină seama de nevoile și dorințele cetățenilor???
Geo pe 09 Martie 2021, 22:05
#1
Foarte bine!
Avem nevoie de gara,nu mai mîncați cacao cu lapte !Craceo,devii pe zi ce trece tot mai prost!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.