Donau Chem si-a ales furnizorul de electricitate.

05 Martie 2021, 05:51 | 3514 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Conform surselor noastre, Donau Chem Turnu Magurele a trecut la tariful concurential. Nu stim data exacta, cert e ca se lucreaza la debransari prin combinat. ApaServ se numeste furnizorul de electricitate. ApaServ produce curent prin forta apei, s-a facut hidrocentrala promisa. In curand, turnenii vor fi anuntati ca s-a scumpit apa. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Cetățean român domiciliat iorasul groazei pe 14 Martie 2021, 15:07
#3
Hotia in Teleorman cu AJOFM și primăriile conduse de p.s.d.
Fabrica de confecții "Triconf" fosta Panoreea a ajuns lacul de munca al groazei.Administratorii firmei Vanghelie și Emil au devenit de nesuportat aplicind salariatelor condiții de muncă în regim de tortura,daca îndrăznește cineva sa comenteze este trimis acasă fără nici-un drept.ITM Teleorman nu luați nici-o măsură deși 10 confecționere le-au desfăcut contractul de muncă și voi nu faceți nimic sunteți plătiți din bani publici mizeria,j**ul din clădire e de nesuportat,ați venit a-ți văzut și închideți ochii salariații sunt plini de viruși .Rușine să vă fie Pleacă salariatele acasă cu lacrimi in ochi din cauza țigăncii borite Nuti Raicu și a lui Piti da plimba cu miinile la spate și muncitoarele muncesc din greu să mulțumească tiranii ,normele s-au dublat condițiile de muncă inumane
Fyui pe 06 Martie 2021, 21:42
#2
Combinat distrus
La distrugerea combinatului a participat și Liviu Dragnea prin Săgeata personală simionescu Adrian (colegul de camera de la la facultate),și Petre pitis (teldrum) atunci,inginer in combinat),iar cind a venit ion Nicolae ,pierderile ereau. Datorate și lui Dragnea,deorece organiza greve in mod obsc*r sub protecția PD-L -ului condus de basescu . Dezgropați-l pe Emil LUngu,consilierul de taina al lui livache sa va spună adevarul .acest consilier de taina a fost eliminat din joc in anul 2016 de Ilie Elena (director economic -ferma salcia )și Ilie dragne .Daca nu se întîmplă aceste evenimente Liviu Dragnea,acum era presdintele României .emil LUngu a fost singular consilier,care nu l-a trădat pe Dragnea . Dar in scimb l-a trdat fiul sau (americani) și dragne Ilie (vest -germanul) lui johanis.
Uzinal pe 06 Martie 2021, 19:35
#1
A ales pe dracu să-l ia,definitiv.
Măi băieți,combinatul încă nu miroase,daaar,vă spun spun eu,e mort.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.