Sorin Cocirlau, Lavcom - va pup pe portofel, de unde scoateti bani pentru biletel.

4 Martie 2021, 11:58 | 2.458 | 3
Sorin Lavcom
Car Universal

lacomCocirlau vine de la cocalar si Lavcom de la lacomie, adica cocalar lacom. Geanta s-a facut mare de pe urma transportului de calatori. Trebuie sa-l ajutam si pe Sorinel sa se faca maricel ( e deja foarte mare). Bineinteles, pentru asemenea tunuri trebuie sa cotizezi sau sa fii interpusul-sageata unui politician. Sorin este cu Petrache si cu partidul. 

aladinCiteste si: ALADIN – DE LA SEVERIN – GEORGESCU, ȘEFUL CJ MEHEDINȚI, TRĂIEȘTE ÎN ȚARA PSD, DAR VREA BANI DE LA GUVERNUL PNL

3 comentarii Comentează

 • #3
  Claudiu pe 20 Martie 2021, 23:11
  Rudar
  Bai asta trebuie batut si castrat trage de copile in autobuz, parinti sa mearga la politie corupere de minori .eram in autobuz si o copila vroia sa coboare in statie si nu a vrut sa opreasca,fata a inceput sa tipe de rusine a oprit ca sarea lumea pe el.el nu o avea copii ?!
 • #2
  Jr pe 5 Martie 2021, 13:34
  Bombardierii
  Pune ti dracu mana la munca, toti Bombardierii astia ar trebui sa construiasca loc*ri de munca, fabrici etc, romanul nostru ce stie decat sa si arate casele masinile si munca mai putina, la furat, dupa aia avem pretentii de ce ne conduc oameni ca iohanis sau catu, pai care e mentalitatea romanului? Sa arate tot ce are la valoraré, la munca ba lasa ti arfele, mai ales la turnu numai Bombardieri, scarba mie de Romania de aia nu dau de 10 ani pe acolo.
 • #1
  Nicu::;())))€€ pe 4 Martie 2021, 21:24
  Mrtuuiopdhknctthjds
  Bașkanii de Teleorman sub protecția PSD-ului lui cuclea,Dragnea,dancila .Am uitat pe simionescu liberalul in travesti,fost PD-L-ișt.oare la ce partid se va muta in viitor.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.